Frumusețe și sănătate

Peeling exotic pește: pentru și împotriva

Peeling cu pește Garra Rufa este o procedură la modă și din ce în ce mai populară. Acesta este un alt cadou al Estului, care a fost apreciat de cosmeticieni, medici și vizitatori la saloanele spa.

Purificarea de pește este folosită și pentru față și pentru mâini sau picioare. Unii oameni și-au bazat ideea asupra acestei idei cu privire la afacerea lor mică. Dar, in acelasi timp, nu toata lumea stie cum si cand aceasta procedura ar trebui sa fie efectiv realizata, care sunt beneficiile sale reale si dauneaza si ce efecte secundare pot sa apara dupa peelingul pestelui.

Care este esența procedurii?

Peeling picioare de pește, ihtiomassazh, pedichiură pește, pește-peeling - toate numele pentru aceeași procedură, prin care se înțelege îndepărtarea pielii greu pe picioare Garra Rufa pește.

Peeling exotic pește: pentru și împotriva

"Garra Rufa"În turcă înseamnă"medicul de pește“. Și într-adevăr, acești pești iuti, mici, nu numai că musca particule microscopice de piele moarta, dar, de asemenea, izolat prin această enzimă care promovează întinerire și regenerarea pielii picioarelor.

Și nu numai picioarele, prelucrarea peștelui se efectuează și pentru mâini, față - pentru întregul corp. Totul este extrem de simplu. Clientul vine la salon, în cazul în care peștele furnizează serviciul de purificare, deghizat în bikini, înot trunchiuri sau pur și simplu expune organismul care urmează să fie prelucrate, iar afunda ei sau întregul corp complet în acvariu cu pești.

Ei încep imediat să lucreze și încep să îndepărteze cu buzele acele particule ale pielii care au devenit deja keratinoase și interferează cu regenerarea celulelor. Peeling picioare, mâini, fata în acest mod este potrivit atât pentru bărbați și femei.

De unde a apărut această metodă?

Peștii pentru scopuri medicale și cosmetice au început să fie utilizați în Orientul Mijlociu cu mai mult de cinci sute de ani în urmă. A fost observat, deoarece în jurul valorii de imens balene de spermă sunt în mod constant scurgerile de turme de pești mici. Se hrănesc cu pielea grosolană a balenelor, pur și simplu mușcându-le de un gigant marin viu. Balena de spermă nu simte deloc nimic, peștele pentru el este doar un instrument de purificare. Și peștele este saturat și există perfect în această simbioză cu balena.

Această metodă a fost luată ca bază a unei noi proceduri, care a devenit rapid o tradiție. În Est, se consideră că, atunci când un masaj de pește este, o persoană se poate relaxa cât mai mult posibil, se scufundă în nirvana și se deda la meditație. Acest lucru în afară de faptul că pielea picioarelor va deveni perfectă și moale.

Peeling exotic pește: pentru și împotriva

Patru pești Garra Rufa sunt Orientul Mijlociu - Turcia, Iran, Irak. Mai precis, apele de coastă ale acestor țări. Dar, în alte regiuni ale Garra Rufa, se vor simți bine dacă este îndeplinită o condiție - menținerea unei temperaturi confortabile a apei, adică cel puțin 32 de grade Celsius. Pestii aparțin familiei de crap, deși trăiesc în mare. Prima descriere a acestei specii poate fi găsită în scrierile lui Johann Haeckel în 1843. Din punct de vedere vizual, ele se aseamănă cu lipitori: au un corp lung, un cap mare, cu ochii pe fiecare parte și între ei o gură mare rotundă.

Masajul picioarelor sau al mâinilor cu pește oferă un efect dublu: 

  • pielea degajată este îndepărtată;
  • înmuiate și mai elastice pielea reînnoită.

Acest efect este realizat de enzimele continute in saliva Garra rufa și țesut masare, care se efectuează folosind antene lungi situate pe ambele părți ale capului de pește. Clienții după anunțarea procedurii au o creștere semnificativă a elasticității pielii, îmbunătățirea tenului, netezirea ridurilor fine și a pliurilor, vindecarea rănilor și abraziunilor.

Cum se efectuează ischimasajul?

Deci, ce așteaptă clientul, cine a decis să comande acest tip de masaj și curățare pentru picioare, mâini și poate întregul corp?

  1. Inițial, clientul este ținut într-o cabină separată, unde există un acvariu cu pește. Clientul eliberează partea necesară a corpului de haine și îl scufundă în apă caldă.
  2. În apa caldă, pielea aspră a picioarelor devine îmbibată și înmoaie. Garra Rufa îl găsește cu ușurință, suge în locul potrivit și începe să-l taie în microscop.
  3. Antenele de pește se află în mișcare constantă - masagează pielea, stimulând circulația sângelui.
  4. Enzimele care sunt eliberate împreună cu saliva de Garra Rufa, nu numai că se înmoaie și întineri epiderma, dar, de asemenea, pentru tratarea infecțiilor fungice, vindeca tăieturi, contuzii, fracturi, elimina acnee si usura pete de vârstă.
Peeling exotic pește: pentru și împotriva

Durata sesiunii este stabilită individual, totul depinde de aria de tratat, de starea pielii picioarelor sau a mâinilor. Când toate cântarele keratinizate sunt îndepărtate, peștii se îndepărtează și se mută în alt loc. De obicei, o procedură nu durează mai mult de 20 de minute.

Ce va simti clientul in acelasi timp? Nimic doar apă plăcută și relaxare. Tratamentul picioarelor în acest fel este complet nedureros, pacientul nu simte nici un disconfort. Bite de pește sunt simțite ca o ușoară furnicătură, mai degrabă, gâdilind. Pentru a nu deranja micul doctor și pentru a nu deranja procesul, trebuie să stați liniștit, fără să vă mișcați brusc cu picioarele sau mâinile.

Contraindicații și posibile vătămări

În Turcia, există cea mai mare stațiune de sănătate unde puteți obține un masaj de picioare cu pește. Aici o astfel de procedură nu este surprinzătoare, puteți obține chiar și într-o sursă deschisă. Dar, în multe țări europene, acest mod de îngrijire a picioarelor, și cu atât mai mult pentru față, este interzis. De ce, ce rău poate face?

Unii medici cred că, în timpul unor astfel de picioare de prelucrare canalizare și igienă nu sunt îndeplinite în totalitate, peștele poate infecta boala umana pe care clientul a suferit anterior. Dar proprietarii de saloane spa cu serviciul de picioare peeling pește susțin că acest lucru este imposibil. Apa este iradiată cu ultraviolete și trece prin filtre sofisticate speciale, chiar și cel mai mic rău este complet exclus.

Un alt lucru este că procedura are contraindicații:

  • eritroleuriei prin tipul de psoriazis;
  • roșu lupus eritematos sistemic;
  • Malignă neoplasmă a picioarelor sau a altor părți ale corpului.

Există un alt punct care explică de ce unii pacienți sunt nemulțumiți de rezultatele unor astfel de îngrijiri pentru picioare sau mâini. Așa că o avem: dacă există o noutate și devine populară, ea este imediat falsificată. Peelingul peștilor nu este o excepție.

Peeling exotic pește: pentru și împotriva

Chinezii au învățat să crească pești, foarte asemănători și externi, și în comportamentul lor pe Garra Rufa. Dar nu sunt doctori, ci adevărați prădători. Garra Rufa mușcă din picioare doar epiteliul excitat, celulele vii nu-i interesează. Și chin-chin chinez afectează țesuturile sănătoase, vii. Desigur, acest lucru provoacă durere, iritarea pielii pe picioare și nemulțumirea clienților. Apropo, dacă vorbim despre probabilitatea de infectare cu boli infecțioase, atunci când folosiți bărbia pentru bărbie pentru tratamentul picioarelor, este într-adevăr.

Prin urmare, după ce ați decis să experimentați un peeling, este necesar să vă abordezi în mod corespunzător alegerea salonului, să vorbiți mai întâi cu maestrul care va supraveghea procedura, va inspecta sediul, va cere un certificat care să confirme autenticitatea peștilor și permisiunea pentru astfel de activități. Apoi, peelingul cu pește va fi complet sigur și calitativ, procesul în sine și rezultatul cu siguranță vă va încânta. Cu toate acestea, unele manivele, dimpotrivă, caută un salon cu barbie chineză pentru a obține o coajă profundă a picioarelor, indiferent de riscurile pe care le iau.

Garra Rufa sau bărbie-bărbie - toată lumea decide. Dar totuși merită să apreciați sănătatea dumneavoastră în primul rând și să vă amintiți întotdeauna că, dacă este o problemă, nu va fi niciodată posibil să se atingă o frumusețe ideală.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 65 = 66