Șurubelnițe pentru fluturarea părului: cum să alegeți și să utilizați corect | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Șurubelnițe pentru fluturarea părului: cum să alegeți și să utilizați corect

Buclele briliante, ondulate, elastice, care curg – este un vis, probabil, al oricărui sex echitabil. Potrivit statisticilor, majoritatea bărbaților descoperă că femeile sunt mai atractive cu părul curul. Cu toate acestea, nu toți am primit un cadou de la natură sub formă de păr cret. Prin urmare, multe doamne nu au nimic de făcut decât să creeze o imagine romantică pe cont propriu.

Creați volum

Șurubelnițe pentru fluturarea părului: cum să alegeți și să utilizați corect

Unul dintre cele mai populare, trendy și stilate până la data de coafuri este ondulat. Gofre se numește o buclă specială de zig-zag, care vă permite să creați un volum chiar pe fire subțiri.

Particularitatea acestei coafuri este ca se potriveste aproape tot, indiferent de lungimea, structura si culoarea parului, cum ar fi fata si varsta.

Pentru a crea un cret care curge încuietori, mamele și bunicile noastre au recurs la modul simplu: pe timp de noapte, după spălare cu un cap de șampon blând, împletit multe impletituri mici strânse. În dimineața următoare, dezlănțuindu-le, au primit un păr creț magnific. Dar o astfel de coafură, din păcate, nu diferă cu exactitate și rafinament.

Astăzi, industria de modă și frumusețe vă permite să faceți buclele mai distincte și mai atractive. Puteți crea o astfel de imagine vizitând salonul de înfrumusețare. Dar o vizită la un stilist profesionist, după cum înțelegeți, nu este o plăcere ieftină, și nu orice femeie își poate permite acest lucru. Și în fiecare zi pentru a vizita un coafor este destul de problematică.

Dar există o soluție – bucle ondulate se poate face la domiciliu, de unul singur, cu un ondulator special, care este popular numit, de asemenea, fier Waffle pentru păr, deoarece vă permite să creați bucle, în aparență seamănă desert familiar. Și într-un mediu profesional, acest dispozitiv este numit clești pentru gofrare.

Apoi, vom vorbi despre cum să alegeți și să utilizați corect un fier de gălbenele pentru păr la domiciliu pentru a obține bucle spectaculoase, frumoase și îngrijite.

Cum de a alege un fier de vafe pentru par?

  • tip

Mai întâi de toate, trebuie să decideți ce dimensiune doriți bucle. Gofre este mic, mediu și mare.

Hârtia ondulată este foarte rar utilizată, deoarece este potrivită numai pentru părul subțire și suplă natural. Duza, creând bucle ondulate, este o mântuire reală pentru fetele cu un cap subțire de păr.

Cel mai bine este să se uite la acele bucle de culoare închisă (maro, maro-închis, păr negru și roșu), ci pe benzile luminoase, acestea sunt practic invizibile. Medie de ondulație Folosit pentru toate tipurile și culorile.

Șurubelnițe pentru fluturarea părului: cum să alegeți și să utilizați corect

Marele este semnificativ diferit de cele două specii anterioare. În cazul în care onduleurile fine și fine au aspectul a numeroase valuri ciupite, marile formează valuri ușor rotunjite. Se potriveste tuturor tipurilor, si mai ales arata bine pe bucle lungi.

În funcție de dorințele și tipul părului, alegeți un stilist cu atașamentele corespunzătoare.

Dacă doriți să experimenteze imaginea dvs., puteți cumpăra un model multifuncțional care are multe atașări – ondulate, curling, bucle spirala, redresoare.

  • calitate

Știm cu toții că și buclele cele mai îngrijite și mai interesante arată urate pe încuietori deteriorate. Iar clemele ondulate, din păcate, se numără printre stiliști, ceea ce îi poate dăuna în mod semnificativ. Pentru a evita acest lucru, alegeți un model de calitate care are o acoperire ceramică. În mod ideal, dacă ceramica are turmalină sau pulverizare cu argint – un astfel de dispozitiv se va încălzi foarte rapid până la temperatura dorită.

Dar dispozitivele cu un by-pass de acoperire cu metal – distrug nemiloasă structura toroanelor. Da, costul unui stilist metalic este mult mai mic, dar tratarea blocărilor arse va costa mult mai mult.

Dă preferință dispozitivului, care are un termostat – acesta va permite parul nu se usucă și ele vor rămâne strălucitoare și elastică.

În ceea ce privește funcționalitatea, merită remarcat faptul că forcepsurile profesionale au o viteză de încălzire rapidă la temperatura și puterea ridicată. Cu toate acestea, nu merită să se urmărească acest lucru – astfel de stilisti au o mulțime de greutate și dimensiuni și sunt proiectate pentru orele de lucru active. Pentru utilizarea în uz casnic, este adecvat un dispozitiv convențional, a cărui putere nu depășește 40 de wați.

Acordați atenție și brandului. Ca regulă, cârligele de la producătorii de renume mondial sunt de înaltă calitate și durabilitate. Dar mărfurile cu nume puțin cunoscute pot eșua rapid. Atunci când cumpărați fără probleme, cereți vânzătorului un certificat de calitate pentru produse.

Cum se utilizează un fier de gălbenele pentru păr?

Cu acest dispozitiv puteți crea părul de seară și de zi cu zi. În funcționare este destul de simplă și are, de asemenea, instrucțiuni detaliate.

Dar, totuși, în cazul folosirii forceps-urilor pentru păr, este necesar să se ia în considerare unele nuanțe și sfaturi ale unor stilisti profesioniști:

Șurubelnițe pentru fluturarea părului: cum să alegeți și să utilizați corect
  • Spălați și uscați bine înainte de a începe procedura. Nu vă încurcați încuietorile umede – este foarte ușor să le ardeți;
  • Dacă aveți spirtoase dure nedureroase de structură densă, după spălare, utilizați un balsam sau o mască; dacă este subțire – să fie limitată numai de șampon;
  • Înainte de a crea un coafură, utilizați o spumă de protecție termică – aceasta nu numai că fixează buclele, ci și protejează buclele de deteriorări;
  • Înclinat pe capul capului înainte de nivelul procedurii cu călcat;
  • Răsuciți părul de la rădăcini, pentru că altfel buclele vor arăta urât;
  • Foarte impresionant este imaginea cu unul sau mai multe fire asimetrice înfășurate;
  • Gofre poate fi obișnuit, dar poate avea “efect umed“. Pentru a crea un contur clar de bucle, aplicați după spălare un gel sau o spumă pe părul uscat. Apoi, împărțiți-le în toroane și stoarceți fiecare cu o tijă curling pentru aproximativ 5-7 secunde;
  • Dacă doriți să dați capul de splendoare a părului, după ce procesați părul cu un fier de căpușă-vafe, pieptește-i cu un pieptene cu dinți pucioși. Dacă, totuși, doriți ca ondulația să ridice ușor buclele, tratați numai firul superior cu dispozitivul. Nu aveți nevoie să frigeți după asta.

Creați o coafură modernă și originală cu o tigaie de fier de gătit timp de 1,5-2 ore. “ondulat“Buclele pot fi purtate în vrac și se adună într-o cocă sau coadă, fixate cu o barretă, și chiar după aceea buclele nu-și vor pierde forma. Coafuri frumoase și o bună dispoziție însorită!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + 1 =