Frumusețe și sănătate

Trateazăm infecția cu “Rovamycin”

"Rovamycinum"- un antibiotic aparținând grupului de macrolide, care are un spectru larg. Acțiunea medicamentului se bazează pe capacitatea de a penetra membranele celulare, perturbând producerea proteinei dorite. Analogi "Rovamycinum' "Spiramisar""spiramicină“.

Indicații pentru utilizare

Sensibilitate ridicată la medicament poseda: streptococi, meningococi, bacilul difteric, Staphylococcus, Pertussis coli, chlamydia, mycoplasma, toxoplasma, Clostridium, Haemophilus, Leptospira, Legionella, etc.

Luați medicamentul este recomandat în prezența proceselor infecțioase cronice și acute:

Trateazăm infecția cu "Rovamycin"
 • bronșită;
 • otita media;
 • sinuzita;
 • faringita;
 • amigdalite;
 • pneumonie acută;
 • artrita;
 • osteomielită;
 • boli infecțioase ale cavității orale;
 • afecțiuni ale țesutului subcutanat și probleme ale pielii;
 • infecții ale sistemului genito-urinar și ale tractului genital;
 • infecții non-gonococice;
 • toxoplasmoza.

De asemenea, medicamentul poate fi recomandat ca măsură preventivă, în cazul în care o persoană se află în contact cu un purtător de meningococi cu cel puțin 10 zile înainte de detectarea patologiei pacientului.

Scopul medicamentelor, cât durează durata cursului depinde de indicațiile individuale, luând în considerare posibilele efecte secundare și patologiile concomitente. Cu toate acestea, acest antibiotic este considerat sigur și poate fi utilizat în tratamentul femeilor însărcinate, precum și al copiilor. În cazul prezenței unei reacții negative este necesar să se oprească primirea unui agent și în mod necesar să se adreseze medicului care va continua tratamentul prin analogi "Rovamycinum“.

Antibioticul este absorbit destul de repede, însă absorbția variază de la 10% la 60%. Nu au fost observate cazuri de supradozaj până în prezent. O concentrație ridicată a componentelor medicamentului este observată în termen de 10 zile de la curs.

Este permisă sau nu utilizarea "Rovamycin" în timpul sarcinii?

Trateazăm infecția cu "Rovamycin"

Se știe că utilizarea antibioticelor în perioada în care sunt purtați sugari este nedorită. Uneori, efectul negativ asupra fătului depășește beneficiile consumului de droguri și duce la perturbări în dezvoltarea copilului. Cu toate acestea, în unele cazuri, utilizarea agenților antibiotici devine o necesitate, de exemplu, pentru tratamentul toxoplasmozei.

"Rovamycinum"Se referă la medicamente care sunt permise chiar și în primul trimestru de sarcină, dar numai pe indicații stricte. Datorită studiilor efectuate sa constatat că în tratamentul "Rovamycinum„Toxoplasmoza pentru făt nu este o acțiune de inhibare evidentă, iar evoluția bolii este de așa natură încât este în primele etape sunt cele mai probabile complicații severe.

În țările occidentale, acest medicament este utilizat pentru tratamentul toxoplasmozei la femeile gravide de peste 30 de ani. Prin urmare, dacă se dorește și capacitatea de a salva utilizarea copilului de antibiotic "Rovamycinum"Adesea devine aproape singura cale de ieșire.

În plus față de toxoplasmoză, o amenințare majoră în timpul sarcinii este ureaplasmoza. Patologia de mai mulți ani poate să nu fie însoțită de o imagine clinică. Dar în timpul sarcinii există o scădere bruscă a imunității, care activează o boală latentă. Ureaplasma poate perturba dezvoltarea fatului, provocând procese infecțioase intrauterine, sau poate duce la infectii ale copilului in timpul travaliului.

Dar, în timpul alăptării, tratamentul cu antibiotice este strict interzisă, deoarece acestea pot pătrunde cu ușurință în lapte și, prin urmare, copilul corpului. Dacă este necesar să se efectueze un curs de tratament cu antibiotice, în acest moment, ar trebui să ia copilul de la piept folosind înlocuitori de lapte matern. După terminarea cursului de administrare a medicamentului, o femeie poate reveni la hrănirea naturală.

Dozarea și administrarea medicamentului

Trateazăm infecția cu "Rovamycin"

De obicei, este prescrisă o formă de tabletă a medicamentului. Dozajul poate varia între 2-6 milioane UI. Luați medicamentul este recomandat de trei ori pe parcursul zilei. În formele severe de patologie, doza este crescută la 6-7 milioane UI. Pacienții adulți pot, de asemenea, picura. Doza maximă pe zi este de 9 milioane UI.

Copiii, a căror greutate corporală depășește 20 kg, sunt numiți pentru 150-300 mii UI pe kilogram, pentru 3 admisi. În consecință, doza maximă este de 300 mii UI / kg pe zi.

Când se administrează intravenos, se utilizează o soluție preparată din pulberea de medicament. Administrarea picăturilor este contraindicată la copii. Pacienții adulți sunt injectați cu o perfuzie lentă la fiecare 8 ore pentru 1,5 milioane UI. Cu un grad sever de patologie, doza de "Rovamycinum»Dublă.

Merită să se aibă în vedere că, după administrarea unui agent farmacologic, pot să apară efecte secundare. Acestea includ următoarele stări:

 • atacuri de greață și vărsături;
 • diaree;
 • amorțirea periodică a membrelor;
 • erupții cutanate;
 • dureri la locul injectării.

Medicamentul este contraindicat cu funcționalitate insuficientă a ficatului, alăptarea, încălcarea permeabilității conductelor biliare. Foarte important este ultimul fapt, deoarece excreția principală a medicamentului apare tocmai prin conductele biliare. Întrucât nu mai mult de 10% din agentul farmacologic părăsește corpul cu urină, nu este necesară o corecție specială pentru tratarea bolilor renale. Cursul se oprește dacă se detectează o alergie la ingredientele medicamentului.

În cazul numirii unui curs antibiotic pentru bolile hepatice, este necesar să se controleze strict funcționalitatea organului în timpul tratamentului. Corectarea concentrației de glucoză este necesară pentru pacienții care suferă de diabet zaharat.

Trateazăm infecția cu "Rovamycin"

În ciuda riscului de efecte secundare,Rovamycinum"Copiii cu vârsta de peste 3 ani cu toxoplasmoză congenitală, deoarece antibioticul are un efect blând. Este mai bine în acest caz să utilizați o formă granulară, deoarece tabletele au un diametru mare și un copil mic este greu de înghițit.

Câte zile are loc "Rovamycinum"Depinde de cauza patologiei, caracteristicile bolii, eficacitatea tratamentului. Prin urmare, este imposibil să se precizeze cu precizie durata cursului. Dacă se efectuează profilaxia infecției meningococice, se primește medicamentul timp de 5 zile.

Puteți lua "RovamycinumAtât înainte cât și după masă. Dacă pilula este beată pe stomacul gol, o oră mai târziu este necesară reîmprospătarea. După masă, înainte de a lua pilula trebuie să dureze 2 ore. Beți medicamentul cu un volum suficient de apă.

Medicamentele antibiotice sunt vândute numai pe bază de prescripție medicală, certificate de un sigiliu medical. Dacă farmacistul neglijent încă mai vinde "Rovamycinum"Abandonând legea fără prescripție medicală, nu trebuie să efectuați un tratament independent, deoarece vătămarea poate depăși în mod semnificativ beneficiul.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

11 − = 10