Frumusețe și sănătate

Uscarea părului cu un uscător de păr: pentru și contra

Aproape fiecare fată în timpul uscării părului preferă fenu. Și nu pentru că utilizarea lui este dăunătoare sau utilă. Despre aceasta, de fapt, foarte puțini oameni, în general, cred. Dar faptul că viteza acestei proceduri vă permite să aveți timp pentru toate evenimentele importante este un fapt.

Uscarea părului cu un uscător de păr: pentru și contra

Dar dacă vă gândiți la asta: influența aerului cald acționează extrem de negativ asupra buclelor noastre, ca urmare a faptului că acestea devin uscate și lipsite de viață. Prin urmare, astăzi vom afla cum să minimalizăm pagubele cauzate de uscare de către un uscător de păr și cum să uscați părul cu un uscător de păr corect. 

Înțelegeți problema

Să fim de acord: nu vă veți usca niciodată capul imediat după scăldat. Cel mai bine ar fi dacă aștepți puțin. Dar dacă aveți nevoie de urgență pentru a alerga undeva, atunci puteți folosi un prosop.

Dar nu vă frecați capul cu o forță, încercând să stoarceți părul cât mai mult posibil. Deci nu le veți face decât mari daune. Va fi mai corect să blocați ușor buclele, aplicând un minim de forțe acestei acțiuni. 

Nici măcar nu clătiți părul umed cu degetele. Nu se vor usca mai repede, dar problemele legate de ambalare vor fi apoi marea. Deci, permiteți-vă părului să se usuce în mod natural, sau să luați un uscător de păr și nu vă faceți griji cu privire la dăunătorile sale. 

Un alt sfat: dacă aveți încă un timp liber, puteți utiliza o funcție de uscător de păr, cum ar fi alimentarea cu aer rece. Deci, părul va fi mult mai sănătos și, odată cu uscarea, nu ar trebui să apară probleme de uscare. 

Acum, că am luat în considerare câteva reguli generale despre ceea ce nu se poate face categoric în timpul uscării buclelor, să vedem de ce este dăunător părului uscat cu un uscător de păr.

Este dăunător pentru uscătorul de păr să se usuce părul?

Unul dintre avantajele unui uscător de păr este viteza procedurii de uscare a părului umed. Desigur, pentru a face părul scurt de uscat nu aveți nevoie de mult timp, astfel încât deteriorarea de la utilizarea acestui dispozitiv va fi minimă. Dar părul lung în această situație este foarte greu.

Să vedem ce factori au un impact negativ asupra capului nostru de păr:

  • Temperatură ridicată. Influența constantă a aerului fierbinte în final duce la faptul că fiecare păr devine slab și fragil. Și acest lucru are un efect foarte negativ asupra stării părului în ansamblu. Consecințele pot fi consecințe puternice, lipsă de volum și plictisire a componentelor;
  • Alimentare cu aer de mare viteză. În cazul în care un jet de aer va ataca forțat la fiecare păr, va duce la stratificarea părului, ca urmare a unei părți destul de mari a capului dvs. de audiere va fi pur și simplu lăcuit. Pentru a evita un astfel de efect atunci când cumpărați un uscător de păr, specificați imediat dacă este posibilă ajustarea ratei de alimentare cu aer. Acest lucru vă va ajuta să evitați problemele legate de divizare;
  • Utilizarea prea frecventă a unui uscător de păr. Nu vă spălați părul în fiecare zi. Medicii recomandă această procedură de două ori pe săptămână și, după părerea mea, acest lucru este suficient pentru a arăta atractiv. În consecință, dacă vă spălați capul de două ori pe săptămână, atunci se va folosi și uscătorul de păr, nu mai mult de două ori în 7 zile. Și acest lucru va permite mai mult timp pentru a păstra un cap frumos de păr! Dacă capul este murdar mai des - trebuie să vizitați un medic, deoarece probabil că aveți probleme cu scalpul. 

După cum puteți vedea, uscarea capului cu un uscător de păr este încă destul de dăunătoare, dar dacă respectați anumite reguli, probabilitatea de a menține volumul și splendoarea părului va fi foarte mare. 

Cum să uscați părul cu un difuzor

Uscarea părului cu un uscător de păr: pentru și contra

Practic orice fata cu parul drept are vise de bucle. Cineva rezolvă această problemă cu un fier curling, cineva doarme pe bucle și vom folosi un difuzor.

Mai întâi să vedem ce fel de dispozitiv este. Și aceasta este doar o duză pentru un uscător de păr sub forma unui cerc plat cu o gaură prin care intră aer și mai multe așa-numitele degete. Acestea sunt "degete"Și să creeze buclele agitate. 

Prima regulă este să nu vă uscați niciodată capul cu un difuzor la temperaturi ridicate. Toate caracteristicile dispozitivului trebuie să fie setate la minimum, deoarece numai în acest caz părul va avea timp să se formeze exact așa cum aveți nevoie. 

Asigurați-vă că utilizați produse de styling speciale. Mulțumită acestora, vă puteți păstra parul pentru o perioadă mai lungă, iar acest lucru este un plus imens, noi, femeile, știți! 

Cum să vă uscați părul cu un uscător și un difuzor

Mai întâi de toate, îți pieptești cu atenție părul. Desigur, știm deja că nu se recomandă să se pieptească până când buclele se usucă. Dar în acest caz, dacă nu vă faceți griji, veți ajunge cu un cuib în loc de tunsoare.

Atenție vă rog! Pentru a nu strânge o mulțime de păr atunci când pieptene, folosiți un pieptene cu denticule rare. 

Aplicați pe toată lungimea părului un balsam special care vă va ajuta să vă creați imaginea. Nu puneți astfel de fonduri pe rădăcini, deoarece în acest caz va fi mult mai rapid să se estompeze și, prin urmare, în loc de o imagine atractivă, veți obține efectul de cap nespălat. Deci, nu te duce departe cu aplicarea oricăror mijloace, pentru că, după cum știți, ceea ce este prea mult, este urât. 

Acum împărțiți întregul păr în mai multe fire asemănătoare. Apoi, fiecare trebuie să fie uscat prin difuzor, de-a lungul drumului dându-i o formă. În acest caz, este de dorit să includeți uscătorul la cea mai mică viteză a aerului. Deci buclele vor fi aceleași și îngrijite. 

Uscarea părului cu un uscător de păr: pentru și contra

Dacă volumul natural nu vă convine, atunci puteți aplica un astfel de truc în practică: înclinați-vă capul și uscați fiecare tijă într-o poziție înclinată. Deci, părul se va ridica la rădăcini și după "zasushivaniya"Va fi mult mai mare și mai magnific. Efectul, desigur, nu va dura o saptamana, dar pentru cateva zile vei fi cu siguranta frumos, cu un design volumetric frumos! 

Deci, după cum puteți vedea, uscarea cu un uscător de păr este cu siguranță dăunătoare părului nostru. Dar ce nu veți face de dragul frumuseții. Dar sarcina noastră cu tine este să ne facă atractivi nu pentru un an sau doi, ci pentru toată viața noastră. Deci, nu credeti ca fara grija parul tau va fi frumos pentru totdeauna.

Utilizați mici trucuri sugerate de noi, iar apoi vă puteți păstra buclele în stare perfectă pentru o lungă perioadă de timp!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 5 = 3