Frumusețe și sănătate

Zburați pe buză: merită să faceți tatuarea

Orice fată care a decis să adauge un pic de atractivitate și coquetrie la imaginea ei ar trebui să acorde atenție zbura peste buza superioară. Iar dacă natura nu ți-a răsplătit cu nașterea, atunci ar trebui să te gândești la modalități de a-l achiziționa în mod artificial. 

Un pic de istorie și geografie

Zburați pe buză: merită să faceți tatuarea

Moda pentru această decorare a venit în expansiunile Europei în secolul al XVII-lea. Dar, în Est, un asemenea ornament pe fața femeilor era considerat a fi partea superioară a frumuseții. Prin urmare, femeile orientale au folosit pietrele uzate și uleiurile esențiale pentru a deveni fericiți posesori ai unei asemenea nuanțe de apariție. 

În Europa, muștele erau făcute din tafta sau catifea. Ceea ce este interesant este că forma acestor arse ar putea fi diferită. Destul de des, în loc de cercurile obișnuite de pe fețele marilor femei de modă, se putea vedea o imagine a lunii, a unei flori, a unei inimi sau a unui animal. În general, formularul depinde în mod direct de fantezia proprietarului unei zboruri artificiale. 

După epidemia de variole, acest detaliu al aspectului a început să joace nu numai un rol estetic, ci și un rol de camuflaj. După cicatricile care au urmat pungile, era necesar să ascunzi ceva. Cu ajutorul ei a fost mascat și brusc au apărut cosuri sau urzeală urâtă.

Dar, având în vedere că o femeie găsește întotdeauna ceva care trebuia să fie deghizat, în Evul Mediu în Europa, prea multe mlașuri artificiale au început să apară pe chipurile femeilor. Prin urmare, în timp, prezența a mai mult de trei muște pe față a devenit indecent în societate. 

Aș dori, de asemenea, să spun despre simbolul călăreților. Dacă vă depărtați pentru o secundă de la locul unde se află mlașul numai deasupra buzei, puteți învăța o mulțime de lucruri interesante. De exemplu, dacă zbura se afla în mijlocul frunții, atunci ar putea indica inaccesibilitatea proprietarului.

Molia sub nas a mărturisit despre interzicerea completă a oricărei relații de dragoste, dar o mică molie deasupra buzei din dreapta sau din stânga a arătat o natură pasională și romantică. 

Tattoo zbura peste buză

Deci, în cele mai multe variante ale înțelesului unui mol mic deasupra buzei, ne-am dat seama deja. Dar rămâne întrebarea cum să dobândiți o astfel de muște, dacă natura nu ți-a dat un astfel de dar de la naștere. Desigur, puteți desena un buzunar mic peste buză în fiecare zi cu un creion cosmetic obișnuit, dar această metodă are câteva dezavantaje.

Să ne amintim cel puțin despre vremea rea. Dacă puneți un astfel de punct și ați uitat să luați o umbrelă împreună cu dvs., fiți pregătiți pentru faptul că atunci când veniți să lucrați, veți avea o transpirație pe față. Și acest lucru este complet urât! 

Din fericire, posibilitățile cosmetologiei moderne s-au îndreptat mult înainte, deoarece în Egiptul antic au fost folosite pietre prețioase și uleiuri esențiale pentru crearea de molici. De aceea astăzi vă puteți face un tatuaj sub forma unui semn de naștere.

Această procedură nu durează mult, dar nu trebuie să vă actualizați aspectul în fiecare zi. Deși, desigur, o dată pe an, cel mai probabil, va trebui să vă uitați în salonul de tatuaj, deoarece vopseaua are proprietatea de a dispărea. Dar când ai pictat o muscă cu un creion, trebuia să o actualizezi în fiecare zi! 

Tattooing: care este procedura

Zburați pe buză: merită să faceți tatuarea

Procedura în sine este că comandantul folosește un ac special pentru a introduce o cantitate mică de vopsea sub stratul superior al pielii. Locul de injectare este de aproximativ 0,5 mm. A trage o mula mică nu este dificilă, deci nu veți avea mult timp pentru această procedură. La colorarea vopselei, expertul utilizează de obicei anestezia locală.

Dar, din păcate, acest lucru nu exclude absolut posibilitatea apariției unor senzații neplăcute. Cu toate acestea, dacă într-adevăr doriți să vă schimbați aspectul în acest fel, atunci fiți răbdători, deoarece rezultatul merită. 

Fiți pregătiți pentru faptul că pentru prima oară va exista o crustă mică în locul viitoarei dvs. zbura. Dar, în nici un caz nu ar trebui să-l ștergeți singur, așteptați până când se desprinde. În caz contrar, vă sunt garantate probleme, iar iritarea va fi cea mai nesemnificativă consecință. 

Atenție vă rog! Pentru a minimiza posibilitatea de a ataca un laic, asigurați-vă că instituția în care ați decis să vă înscrieți în această procedură are o licență medicală. De asemenea, merită monitorizată cu atenție necesitatea acului, cu care se va efectua procedura, pentru a fi dezinfectat și dezinfectat corespunzător.

De asemenea, nu supuneți corpul dumneavoastră la o astfel de procedură, dacă aveți o răceală sau ați luat virusul. La urma urmei, cu imunitate slabă, probabilitatea de iritare puternică crește de mai multe ori. 

Merită să facă un tatuaj să zboare peste buză

Înainte de a merge la salon și a vă expune pielea la un astfel de test, trebuie să înțelegeți în mod clar că această procedură nu este prezentată tuturor. Faptul este că, dacă există o anumită predispoziție, există un risc de melanom.

Ce este? Melanomul este o formare malignă care poate începe cu un semn de naștere comun și duce la răspândirea metastazelor la toate organele interne. Așa că glumesc cu asta nu merită. Dar vreau să vă spun imediat că posibilitatea melanomului este doar pentru cei care doresc să corecteze un semn de naștere existent.

Apropo, unii oameni de stiinta si medicii sunt categoric impotriva oricaror manipulari cu semne de nastere, deoarece dezvoltarea viitoare a situatiei in viitor este foarte dificil de prezis. 

Și, cel mai important, rețineți că, pentru ca aspectul dvs. să se schimbe în bine fără consecințe grave, ar trebui să profitați de serviciile profesioniștilor. Dar din serviciile șarlatanilor care sunt pregătiți pentru o anumită taxă să vină chiar și la casa ta, ar trebui să refuzi imediat, dacă sănătatea ta este dragă pentru tine. 

Vreau să zboară peste buze: cum se va întâmpla asta?

Aproape orice femeie care a decis un astfel de tatuaj, a pus o întrebare similară.

Deci, să ne uităm la pașii acestei proceduri:

Zburați pe buză: merită să faceți tatuarea
  • Aplicarea unui gel special cu efect anestezic asupra locației viitoarei zbura. Astfel, pielea de pe site-ul tatuajului viitor nu va fi doar dezinfectată, ci și ușor înghețată. Și acest lucru va reduce foarte mult disconfortul;
  • Conduceți vopseaua sub piele. Introducerea vopselei are loc într-o spirală până când moleculă devine dimensiunea de care aveți nevoie;
  • Aplicați o cantitate mică de anestezic. Repetarea acestei proceduri este efectuată pentru a irita pielea cât mai puțin posibil. 

Aici și puteți obține o zbura nouă lângă buză. Principalul lucru, amintiți-vă că pielea din acest loc ar trebui să fie atent atent. Nu frecați cremele sau uleiurile alese la discreția dumneavoastră. În acest fel, puteți crește doar iritarea.

De asemenea, este necesar să achiziționați crema antiinflamatoare și anestezică, pe care o veți scrie un medic. Și nu uitați să corectați periodic culoarea, deoarece vopseaua poate deveni palidă cu timpul. Mult noroc!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

14 − = 7