Hoe een ballon met helium thuis op te blazen | pangudownloads.com
Gezellig huis

Hoe een ballon met helium thuis op te blazen

Ballonnen - dit is een prachtige en geweldige decoratie voor elk feest, het is altijd een vakantie, in de lucht waarvan de kindertijd zweeft en zorgeloze momenten van vreugde. Lichte, heldere ballen trekken de aandacht, niet alleen het oog, maar ook de ziel, zowel bij het kind als bij de volwassene. Tegenwoordig hebben ballen de meest uiteenlopende vormen, maten, kleuren, tekeningen, inscripties, ornamenten, dit maakt ze nog mooier en origineeler.

Hoe een ballon met helium thuis op te blazen

Je kunt de zaal met ballen versieren voor elke feestelijke gebeurtenis, deze decoratie zal altijd actueel, populair en universeel zijn, omdat ze geschikt zijn voor elk interieur en vooral voor elke belangrijke viering.

Tot op heden zijn lichte ballen, van binnen gevuld met helium, bijzonder populair geworden. Maar om ze met deze stof te vullen, moet je speciale apparatuur hebben, die verre van iedereen is. Wat te doen in dit geval, hoe maak je thuis helium voor ballen?

Manieren om zelf helium te maken

Hoe kun je thuis helium krijgen, vraag je. Het antwoord is simpel, doe een beetje moeite en dan kun je een heel stel ballonnen krijgen.

Er zijn een paar eenvoudige manieren die ervoor zorgen dat ze snel vol raken met lucht.

 1. Soda en Azijn. Een eenvoudige optie waarmee u snel een heliumsubstantie kunt maken die u thuis zelf hebt gemaakt.

Hiervoor is het noodzakelijk om:

Hoe een ballon met helium thuis op te blazen
 • tafelazijn;
 • een eenvoudige frisdrank die in de keuken wordt gebruikt;
 • lepel;
 • een lege fles van twee liter.

Om de bal gemakkelijk te maken, moet je de halve fles met azijn vullen. Vul het in met een lepel frisdrank en doe dit voorzichtig op de fles. De bal zal beginnen te vullen, maar hij zal niet vliegen, omdat de reactie van frisdrank en azijn kooldioxide geeft, en het is zwaarder dan lucht, maar dit voorkomt niet dat het mooi, licht en luchtig is.

 1. Waterstofprojectiel. Een andere methode, waarbij je snel de ballen van het huis kunt oppompen, is het gebruik van aluminium en alkali.

Hiervoor heeft u nodig:

 • een kleine maat kolf;
 • maatlepel;
 • folie of aluminium;
 • alkali (natriumhydroxide, natronloog en natronloog);
 • warm water.
Hoe een ballon met helium thuis op te blazen

Dus om de decoratie met heliumsubstantie van onze eigen productie thuis te vullen, moet de halve fles met water worden gevuld. Snijd de folie in kleine stukjes en doe er een pot in. Voeg 3 eetlepels alkali toe, plaats de bal op de hals van de bol en schud goed, zodat de folie in contact komt met de alkali. Met de interactie van aluminium en alkali zal de lucht in de ballon binnenkomen. Wanneer de folie in de vloeistof oplost, moet deze voorzichtig worden verwijderd zodat deze niet begint te worden afgeblazen en vastgebonden.

 1. Een ballon met helium. De derde optie, hoe snel de heliumbal thuis opblazen, is
  Gebruik een eenvoudige ballon waarin zich een heliumsubstantie bevindt. Er wordt een bal op de ballonbuis gelegd, het is belangrijk dat er een krapte is. Verder is het noodzakelijk om de kraan van de ballon soepel te laten draaien, zorg ervoor dat deze niet van de buis vliegt. Hoe te bladerdeeg, voorzichtig verwijderen en binden. Deze methode om ballen op te blazen is de eenvoudigste, het belangrijkste is om een ​​ballon te vinden.

Zo kunnen huizen gemakkelijk en snel ballen vullen met lucht met behulp van geïmproviseerde middelen die helium zullen vervangen.

Ze zullen net zo mooi en licht zijn, elke kamer versieren en een vakantiesfeer creëren. 

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =