Gezellig huis

Hoe zich te ontdoen van advertenties in de browser

Modern internet is een mix van advertenties, banners, pop-ups. Internet adverteren leeft zijn leven op internet, springt met ons mee op de pagina's van sites, duikt op bij het bekijken van commercials, amuseert u wanneer u informatie zoekt in de browser.

Hoe zich te ontdoen van advertenties in de browser

De advertentie-inhoud van het afgelopen jaar is drastisch veranderd: van mooie knipbanners zijn advertenties veranderd in een obsessieve, agressieve tante die onze mailbox overspoelt, ons inhaalt bij het zoeken naar informatie en probeert in onze ogen te kijken.

En nu krijgt een wanhopige gebruiker voor zoekopdrachten, door te klikken op de link van de vereiste informatie, meer en meer vensters van advertenties over inkomsten op internet, over de dood van beroemde mensen, over de voordelen van diëten en over de aankoop van goederen.

En nu zijn we op zoek naar manieren om terug te trekken en proberen we de advertentie te verwijderen die verschijnt wanneer browsers worden gestart:

 • Opera;
 • Google Chrome;
 • mof;
 • Internet Explorer.

Wanneer de browser start, wordt er een advertentie geopend. Wat moet ik doen?

Als u bent aangemeld bij de browser, en je hebt de advertentie, en als je de site zie je vreemd en raar blokken banners te bezoeken, het zegt dat u de virus-extensie hebben gevangen, in de vorm van extra programma's voor uw browser. Voor de beschikbaarheid van de startpagina van de browser wordt beschouwd als verplicht te zijn, maar het belet niet dat geladen andere pagina onbekende site met reclame.

Als er meerdere internetbrowsers op uw computer zijn geïnstalleerd, verandert de startpagina nog steeds - er is overal een website met een advertentie.

De gebruiker merkt de wijzigingen ook niet op, omdat de advertentiesite wordt gemaskeerd onder de startpagina van de browser op internet. Voor vandaag het meest op het internet "bekend"Een truc - een blog Xenia Strizhenko, gewoon geweldig vindingrijkheid van de auteurs: veel URL-adressen, obscene, onverholen adverteren met schreeuwende koppen, populaire onderwerpen. Ze kunnen niet omgaan met het zelfs de toepassing ad-blocking.

Waarom de eigenschappen van de browser zijn veranderd

Vaak, om het werk op het internet te activeren, moet je verschillende applicaties downloaden, populaire programma's, dat is waar onplezierige momenten op je wachten: samen met hulpprogramma's worden extra webadressen gedownload.

Uiterlijk ziet alles er nog netjes uit: alleen de startpagina verandert en deze nuance blijft onopgemerkt voor het antivirusprogramma dat op je computer is geïnstalleerd.

Voor haar is het extra adres de onveranderlijke eigenschappen van de browsersneltoets en het webadres zelf kan geen virus worden genoemd. Dus dat "een meisje in liggende positie", Adverteren met mooie banners over inkomsten op internet, game advertising - dit alles is niet gedefinieerd als een virus. Maar zelfs de meesten "knap"Het virusprogramma kan altijd worden misleid als je weet hoe je advertenties in de browser verwijdert.

Stappen en verwijderingsmethoden

Hoe zich te ontdoen van advertenties in de browser

Ten eerste moet u ervoor zorgen dat het reclamevirus klopt "verrekend"Op je computer.

Zoek het pad naar de locatie van het bestand door een voorbeeld te geven Internet Explorer: klik op de rechterknop van de snelzoeker en ga naar "Browser Eigenschappen", Waar we op zoek zijn naar het adres van de startpagina met de extensie" .exe ".

Het is dit bestand dat onze navigator via internet start. Een ander ding, als de bestandsextensie is veranderd - het webadres van de site met het advertentiebedrijf is toegevoegd. Het blijkt na de extensie ".exe" dat u elk adres van de site kunt hebben.

Om reclame te verwijderen is speciale kennis niet vereist, je hoeft alleen maar een eenvoudige instructie te volgen:

 • Zoek het tabblad "label"En klik op de knop"Bestandslocatie";
 • Een mapvenster met "toepassing"; Als we bijvoorbeeld advertenties in zo'n browser moeten verwijderen als chroom, dan "chrome.exe";
 • Activeer het bestand met de rechterknop "toepassing"En kies het pad"te sturen";
 • We zijn op zoek naar het item "Desktop (snelkoppeling maken)";
 • Als je het juiste hebt gedaan, verschijnt er een snelkoppeling Google Chrome;
 • Nadat u de eigenschappen van de snelkoppeling hebt geopend, kunt u ervoor zorgen dat het object met de link naar links is verdwenen;
 • Alle verdere acties zijn gericht op het verwijderen van de snelkoppeling van de browser met een kwaadaardig adres;
 • Verwijder deze snelkoppeling en niet te vergeten om door de taakbalk te bladeren, de mogelijkheid om een ​​snelkoppeling te installeren is niet uitgesloten;
 • Wijzig de naam van de gemaakte nieuwe snelkoppeling op de taakbalk.

Het kan gebeuren dat een kwaadaardig programma zweeft in de Yandex-navigator, waar het automatisch werd geladen AdWare, dan moet je de advertentie verwijderen Yandex-browser met de hulp van het programma Adguard.

Deze anti-bannerer verwijdert advertenties, banners, blokkeert pop-ups en bewaakt de beveiliging op internet. Tegenwoordig zijn er andere speciale tools ontwikkeld die snel omgaan met ongewenste programma's.

Soms is het herstel van het adres van de startpagina niet voldoende om de advertentiesite te delen en begint het herstel met eenvoudige stappen: systeemherstel en cachereiniging:

 • Maak een back-up van het systeem tot het punt waar de banner nog niet was;
 • Wis geschiedenis, cache, geavanceerde instellingen in de browser.

Zuivering in de instellingen van verschillende navigators wordt op verschillende manieren uitgevoerd:

Hoe zich te ontdoen van advertenties in de browser
 • In de Mozilla Firefox activeer de knop "Firefox", Bezoek het menu, reset"Reset Firefox";
 • In de Google Chrome, Yandex Zoek in het menu naar aanvullende instellingen en klik op "geschiedenis wissen";
 • Voor Internet Explorer moet u naar het configuratiescherm gaan en de eigenschappen van de browser vinden door op de knop "reset", Weg met de vorige instellingen.

Een van de meest gebruikelijke manieren om malwarecode door browsers te krijgen is gaten in plug-ins, die het systeem ons adviseert om regelmatig bij te werken. Dus, dat heb je niet speciaal nodig om te gebruiken Java, het is gemakkelijker om het helemaal van de computer te verwijderen als Java je bent van vitaal belang, werk het dan regelmatig bij.

Als u niet eens iets uploadt, probeert social engineering ongeautoriseerde toegang tot uw computer te krijgen, en het is gemakkelijker om dit via de browser te doen, dus controleer uw assistent vaker op internet, want zelfs updates kunnen tot trieste gevolgen leiden.

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 + 6 =