Gezellig huis

Nieuwheid van hygiëne – ijzerzeep

Een kleine - vaste metgezel van de mens en een onmisbare assistent in de strijd tegen vuil en microben. De winkels bieden een breed scala aan assortimenten van verschillende vormen, kleuren en smaken. Vooruitgang staat niet stil en vandaag kun je een unieke verscheidenheid aan zeep zien die "ijzer" wordt genoemd.

Nieuwheid van hygiëne - ijzerzeep

IJzerzeep wordt op een andere manier een odonizer genoemd. Het is een stuk roestvrij staal, dat is gemaakt van een metaallegering, die niet onderhevig is aan de destructieve effecten van roest. Er wordt aangenomen dat de Chinezen dit soort zeep hebben ontdekt.

De standaardvorm van de nieuwigheid, een stalen zeep, is afgerond en enigszins afgeplat aan de randen. Er zijn bedrijven die goederen produceren in de vorm van een driehoek, een piramide, een polygoon, enzovoort. Ook zetten organisaties hun logo's op het gefabriceerde product.

Samen met een metalen zeep worden prachtige stands en pakketten aangeboden. Daarom kan een dergelijke creatie als geschenk aan je vrienden en familieleden worden gepresenteerd.

Het gebruik van ijzeren zeep om geurtjes te verwijderen

Omdat de ijzeren zeep van binnenuit hol is, is het gewicht 40-50 gram. Ook een positief moment kan worden overwogen en dat dit ding is eeuwig, omdat het een onbeperkte levensduur heeft. Het vereist ook geen speciale opslagomstandigheden, maar het heeft geen reinigings- of oploseigenschappen.

Odonizer verwijdert een onaangename geur, maar geen besmetting. Daarom moet u voor gebruik eerst de huid van uw handen wassen met de vertrouwde zeep voor alle zeep. In geen geval kunt u het geld op hetzelfde moment gebruiken, anders zal het gewenste effect niet zijn.

De samenstelling van de metaalzeep is de volgende: roestvrij staal wordt geproduceerd met de toevoeging van zwavel. Tegelijkertijd is het principe van de werking van zeep vrij eenvoudig - er is een gebruikelijke chemische reactie van het metaal met zuren, die onaangename corrosieve aroma's veroorzaken, en als gevolg daarvan vindt neutralisatie van geuren plaats.

Nieuwheid van hygiëne - ijzerzeep

Het gebruik van dergelijke zeep is ook vrij eenvoudig - slechts een paar seconden om het onder de stroom water te houden, na het draaien in de handpalmen, het simuleren van inzepen. Dit moet binnen een minuut worden gedaan. Als het effect niet wordt bereikt, herhaalt u de procedure opnieuw.

Stalen zeep is erg licht, comfortabel en duurzaam. Het helpt echt om zich te ontdoen van onaangename geuren. Dit ding wordt een van de meest noodzakelijke items in je keuken.

Door de lage kosten van een metalen zeep kan hij in elk huis blijven.

Stalen zeep "Amanda"

"Amanda" is een klein stukje roestvrij staal in de vorm van zeep, in staat om bijtende geuren van knoflook, rauwe vis, uien, vlees, tabak, benzine en anderen te verwijderen. Om een ​​metalen zeep effectief te laten zijn, moet deze ongeveer 1 minuut onder een koele waterstraal worden gehouden. Staalzeep wordt soms nanomyl genoemd, ervan uitgaande dat nanotechnologie wordt gebruikt bij de ontwikkeling ervan.

Annan

We kunnen een aantal voordelen zien van deze ongewone innovatieve zeep:

  • bevat geen chemicaliën en is veilig voor de gezondheid;
  • duurzaam;
  • werkt zelfs in koud water;
  • u kunt besparen op dure wasmiddelen.

Hij heeft echter ook een tekortkoming. IJzerzeep vecht niet tegen microben, dus het kan niet worden gebruikt voor hygiënische doeleinden. Echter, met het werk om geuren te verwijderen, handvatten van stalen zeep perfect.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

79 − 73 =