Gezellig huis

Wat kan een gele tulp vertellen?

In de oudheid werden tulpen van deze kleur beschouwd als een verblijfplaats van de zon en geluk. Maar alleen om de knop krachtig te openen vóór de deadline was voor niemand mogelijk, hoewel het verlangen om zo snel mogelijk gelukkig en succesvol te worden door meer dan één persoon werd bijgewoond.

De legende van gele tulpen

Wat kan een gele tulp vertellen?

In plaats van hun bloembladen te onthullen, brokkelden en verkleurden de gele bloemen, omdat ze hun wonder niet wilden overlaten aan ongeduldige en hebzuchtige mensen. Dit duurde tot een kleine bloem werd gevonden in het bos, verloren in het bos.

Toen hij deze schoonheid zag, glimlachte de jongen oprecht en vreugdevol en vergat hij zijn ongeluk vooralsnog. Zijn glimlach-tulpen namen de weerspiegeling van de zon en openden unaniem hun knoppen voor het gelukkige lachen van het kind.


Sinds die tijd wordt een boeket van dergelijke bloemen beschouwd als het beste cadeau voor de verjaardag van een jongen die echt en oprecht geluk brengt in het huis.

De verborgen betekenis

Gele tulpen roepen onwillekeurig gedachten aan de lente op en een verlangen om te glimlachen. Als een van de eerste bloemen die de sneeuw en kou kunnen overwinnen, worden ze de verpersoonlijking van kracht, kracht en hoop op snelle warmte.

Tulpen van deze kleur zijn dol op mysterieuze en positieve persoonlijkheden die graag anderen willen behagen met hun energie en onuitputtelijke glimlachen. Waar komt het geloof vandaan, alsof de planten een bittere scheiding symboliseren en geschikt zijn voor draden tijdens een lange reis?

Hoogstwaarschijnlijk komen dergelijke vooroordelen voort uit een van de interpretaties van de gele kleur, die zegt dat ze verdroging en uitdroging vertegenwoordigt. Geloof het of niet - het is aan jou, maar de inheemse bewoners van het Oosten hebben nog steeds deze mening: gele tulpenrassen betekenen adel, standvastigheid en rijkdom, en daarom krijgen ze een boeket met een speciale boodschap en belangrijkheid.

Waarom wil je ze niet presenteren en ontvangen?

Hierboven hebben we een voorbeeld genoemd van waarom gele tulpen worden geassocieerd met verplichte en lange scheiding. Psychologen geven ook nog een versie, die ook moeilijk is om te argumenteren.

Wat kan een gele tulp vertellen?

Het blijkt dat het krijgen van de kleuren van een heldere zonnige schaduw niet zelfs de gedachte van scheiding veroorzaakt, maar, integendeel, geeft hoop voor de ontwikkeling van relaties en hun succesvolle uitkomst.

De tulpen van saaie bloemen, met tekenen van verwelking, bruine stippen en wormgaten, dragen een heel andere sfeer.

hun 'Taal' ons onderbewustzijn verandert snel in prikkelbaarheid, agressiviteit, decadente gemoedstoestand en vermoeidheid. Natuurlijk veroorzaken dergelijke omstandigheden ruzie en kunnen relaties tussen mensen worden geschud.

Waarom is het de moeite waard om een ​​zonnesamenstelling te presenteren?

Zoals je kunt zien, zijn gele tulpen niet verschrikkelijk om te presenteren, als je de juiste tint van de bloemen zelf kiest. Schoon en zonnig, het zal de juiste stemming van een persoon creëren en voor slechte gedachten is er eenvoudigweg geen plaats meer over.

Nog enkele argumenten voor het presenteren van een boeket felle kleuren, zien er als volgt uit:

 • Mannen die hun dames gele tulpen geven, worden beschouwd als attente en buitengewone kanshebbers voor de hand en het hart, in staat om hun bewondering en interesse op ongedefinieerde manieren kenbaar te maken;
 • Gele tulpen zijn een modieuze variant van verkering voor vreemden, terwijl in een stabiele relatie hun geheime taal aanvullende tonen van toewijding, liefde en nauwe onderlinge verwevenheid introduceert;
 • Tulpen van zonnige kleuren zien er geweldig uit in het interieur van de loft, geven een sombere dag een positieve stemming en worden goed aangevuld met niet-standaard bruiloftdecoraties.

Over het algemeen moeten boeketten van dergelijke bloemen als positief worden opgevat, niet als opvallende in mensen die ze geven, een slechte houding ten opzichte van zichzelf of een verborgen verlangen om relaties te verbreken. In het echte leven zullen er maar heel weinig mannen zijn die de verborgen taal van zonnige kleuren gebruiken, omdat het veel gemakkelijker voor hen is om zichzelf op een laconieke manier uit te leggen en hun metgezel niet te verwarren.

Hoe langer genieten van de "zon in de vaas"?

Om een ​​boeket aan je te laten geven, moest je zo lang mogelijk staan. Snij of koop bloemen in de vroege ochtend en met behulp van een scherp mes (een snoeischaar). Zo behouden tulpen een voldoende hoeveelheid natuurlijk vocht en overleven ze het transport. Bloemisten beweren dat met een goede verzorging een boeket bloemen haar frisheid kan behagen met vijf of zelfs alle zeven dagen.

Het belangrijkste om de volgende punten te onthouden:

Wat kan een gele tulp vertellen?
 • Tulpen die u gaat kopen, moeten gedeeltelijk open of volledig gesloten toppen hebben;
 • Het is wenselijk dat de bloembladen van de bloemen een groenachtige tint hebben. En laat het er onaantrekkelijk uitzien in de winkel, na het openen worden de tulpen verwend met een sappige en intense kleur;
 • Als het boeket wordt aangeboden in een polyethyleenverpakking, moet het dringend worden vervangen door een vochtige krant of papier, waarbij tulpen minstens een uur op een koele plaats moeten liggen;
 • Een vaas voor tulpen met irissen (namelijk, met deze meestal geassembleerd deze zonne-knoppen) is gevuld met smeltend of regenachtig koud water met de toevoeging van een ijsblokje;
 • U kunt leidingwater gebruiken, alleen vooraf vastgezet of gefilterd door het filter;
 • Om volledig voor de bloemensamenstelling te zorgen, betekent het om de vaas regelmatig met zoet water aan te vullen, bedenkend dat bolvormige schoonheden van vocht houden;
 • Het zure water kan om de twee dagen worden ververst, waarna de vaas goed wordt gewassen met zeep, gespoeld en de uiteinden van de stengels recht worden gesneden;
 • Zodat de knoppen meer tijd besteden aan het verzenden van de verborgen boodschap van zijn donor, giet een container in "Chrisal" - een medicijn dat langdurige bloei bevordert.

Elke bloem heeft zijn eigen bloem "Mute" taal, "Hoor", en vooral, correct interpreteren wat niet iedereen kan.

Voordat je je donor uitscheldt voor een niet-geslaagd aanbod, wat de dreigende scheiding van relaties aangeeft, moet je grondig uitvinden met welke verborgen betekenis het geschenk is gekozen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

43 − = 38