Gezondheid van vrouwen

Hoe het endometrium op te bouwen met traditionele en traditionele medicijnen?

Endometrium is een intern slijmvlies van het geslachtsorgaan, bestaande uit een functionele en basale laag. Tijdens de menstruatie barst de functionele laag naar buiten, terwijl de basale laag de regenererende mogelijkheden activeert en de functionele laag herstelt tot de volgende menstruatie.

In de periode voorafgaand aan het begin van de menstruatie bereikt het endometrium de maximale dikte, waardoor voorbereidend werk wordt verricht voor de normale hechting van het embryo. En als de functionele laag te dun is, krijgt het embryo gewoon geen houvast en kan er geen sprake zijn van zwangerschap.

Waarom vindt een alarmdiagnose plaats?

Hypoplasie - een diagnose die het probleem van een dun baarmoederslijmvlies bepaalt, wordt pas gesteld na een grondig echografisch onderzoek, waarmee gelijktijdig de structuur van beide lagen kan worden vastgesteld.

Welke factoren kunnen de conditie van het uterusmucosa negatief beïnvloeden?

Er zijn er maar drie:

Hoe het endometrium op te bouwen met traditionele en traditionele medicijnen?
  1. De eigenaardigheid van het vrouwelijk lichaam, volgens welke er onvoldoende productie van hormonen is;
  2. De schaal dunner wordt als gevolg van recente curettage, talrijke abortussen en mislukte zwangerschappen;
  3. Elke pathologische toestand van het lichaam, waardoor de bloedtoevoer naar organen in het kleine bekken wordt belemmerd. Het endometrium wordt verdund vanwege chronische gynaecologische aandoeningen, aangeboren afwijkingen, ontstekingsprocessen, enz.

Medicatie en fysiotherapie

Omdat in de meeste gevallen het dunner worden van de baarmoederslijmvlies het gevolg is van hormonale onbalans, is een logisch antwoord op het opbouwen van het baarmoederslijmvlies het gebruik van hormoonbevattende geneesmiddelen. Ze zijn individueel benoemd, maar de meest populaire is "Djufaston" en "Estradiol".

Beide middelen zorgen ervoor dat de baarmoederintegraal sneller en volledig rijpt en accumuleert receptoren die gevoelig zijn voor progesteron. Deze laatste zullen hun invloed uitoefenen op de processen van verdikking van beide membranen van het geslachtsorgaan.

Wat betreft fysiotherapeutische procedures, wordt het aanbevolen om niet-gewelddadige sporten te beginnen die de bloedtoevoer naar organen in het bekken verhogen ten behoeve van de zwangerschapsplanning. Deze omvatten dansen, wandelen of zwemmen in het zwembad. Lang voor de dag van vermeende bevruchting is het zinvol om deel te nemen aan oriëntaalse dansen, met meer werk van de heupen, het bekken en de buik.

Voorstanders van hirudotherapie hebben hun argumenten ten gunste van hoe snel het endometrium in de juiste toestand te brengen. Ze zijn er zeker van dat het voor een succesvolle conceptie voldoende is om een ​​aantal sessies te doorlopen.

Niet-traditionele behandeling

Hoe het endometrium op te bouwen met traditionele en traditionele medicijnen?

Die vrouwen die medicatietherapie niet kunnen betalen, of die het in principe niet herkennen, kunnen baat hebben bij behandeling met folk, meestal kruidengeneesmiddelen. In het bijzonder helpen de borium baarmoeder, salie en een plant een rode borstel om de slijmlaag van de vereiste dikte te vergroten.

Een nuttige bijdrage wordt geleverd door bittere alsem en wortelzaden. Een kleine laag van het endometrium kan echt worden geoptimaliseerd met kruiden die fytohormonen produceren: androgeen, oestrogeen en de belangrijkste - progesteron.

Zulke planten bevatten zoethout, klaver, moeras, liefde en hop.

Overigens wordt, met het gebruik van afkooksels en infusies op basis van deze kruiden, genezers aangeraden hun dieet aan te passen lang voor de geplande zwangerschap. U moet bijvoorbeeld voedingsmiddelen opnemen die rijk zijn aan vitamine C. Zoals u weet, is dit element in staat om de bloedvaten te versterken, waarvan in feite het gehele endometrium is opgebouwd. De dunne laag zal worden opgebouwd vanwege het regelmatige gebruik van citrusvruchten en fruit, vooral het is de moeite waard om te leunen op ananas, sinaasappels, grapefruits en zure appelsoorten.

Salicylaten - deze natuurlijke stoffen helpen ook om de slijmerige binnenzijde van het geslachtsorgaan op te bouwen. Ze bieden de mogelijkheid om het verschijnen van trombi te voorkomen en bloed te verdunnen, waardoor het vaatstelsel minder snel werkt. Denk niet dat salicylaten vervat zitten in iets exotisch en duurs. Endometrium helpt bij het kweken van gewone veenbessen, dezelfde honing of zelfgemaakte wijn, druiven en kersen, en niet te vergeten alle soorten kruiden.

Omega-3-vetzuren zijn een andere "Helpers" voor diegenen die een dunner endometrium moeten bouwen. Zoals je weet, moeten ze worden gezocht in zeevruchten, waardoor de concentratie van cholesterol in het bloed wordt verminderd, met uitzondering van de vorming van trombi en het optimaliseren van de bloedsomloop in het algemeen.

Het is vermeldenswaard dat in het geval van IVF artsen zelfmedicatie niet aanbevelen vanwege de complexiteit en delicaatheid van de gehele procedure.

In andere opzichten wordt aangeraden de procedure voor zelfgroei van het slijmvlies van het geslachtsorgaan uit te voeren lang voor de geplande bevruchting, en niet wanneer het probleem verhindert dat het reeds bestaande embryo wordt uitgevoerd.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 68 = 74