Hur man syr på byxorna - skräddarsy dig själv | pangudownloads.com
Handgjord

Hur man syr på byxorna – skräddarsy dig själv

Förmodligen vet många människor situationen när du behöver sya byxor och symaskin som det är, och dina händer växer ur rätt ställe, men du har inte tillräckligt med färdigheter? Du kan naturligtvis vända dig till ateljén för hjälp, men varför gör det här "Singer"Eller"Janome"? Naturligtvis argumenterar ingen, byxor är svårare att sy mer komplicerat än en kjol eller en klänning, men det är möjligt, viktigast av allt, följ våra rekommendationer.

Hur man sätter ordentligt på byxor?

Hur man syr på byxorna - skräddarsy dig själv

Det är bara vid första anblicken, det verkar som om byxorna på sidorna och i midjan är lätta att sy. Men det finns ett antal nyanser. Den huvudsakliga nyansen - det är att ta till suttle byxor kan vara inte mindre än två storlekar. Annars kan du snabba byxorna och förstöra modellen.

Om du ser att du behöver sy mer, kan du inte undvika fullständig skärning. Det är, rasporot vid sömmarna, införa nya mönster och skapa ett mönster för dem. Därför är det värt att utvärdera din styrka nyktert och för att undvika skador på produkten, överväga möjligheten att lägga på byxorna i ateljén. 

Den andra nyansen - du behöver sutur dina byxor samtidigt för alla sömmar: baksida, sida och insidan. Var uppmärksam! Sy endast på utsidan kommer att vara fallet om du behöver ta bort överflödigt vävnad från höfterna, men inte hela storleken. Det vill säga när produkten av din storlek, men på höfterna sitter dåligt, eftersom det inte finns tillräckligt med volym. 

Innan du tar sax och nål, måste produkten först vändas ut och sättas på. Markera med stiften de ställen där modellen sitter ofullständigt. Dra sedan i hand och försök på framsidan. Om du är nöjd, kan du spendera och maskinsöm. 

Om byxorna är lite breda behöver du inte skynda dig och försöka sutra sidosömmen. Först försök på dina byxor, slitna den yttre sömmen och flytta lite i dem, sätt dig ner. Om du känner att de "dra", troligtvis måste du göra om den inre linjen. 

Men i alla fall, innan du tar på maskinen, försök först på dina byxor och bestämma exakt var du behöver ta bort överskott. Detta är bara fallet när de säger "Sju gånger mått, enskuret". 

Hur man syr breda byxor i bältet och sidorna?

Det finns flera sätt att du kan sya byxor i bältet, välj en av dem: 

 • Sy endast sidvikningarna; 
 • Att sy, ha gjort underbenet; 
 • Ta bort överflödigt tyg, sutur mittsömmen; 

Nedan följer en steg-för-steg beskrivning av hur man lägger in byxor i 1-2 storlekar i bältet och bearbetar mittsömmen: 

 • Först, öppna väven, sedan bältet och skära det i halva (bakre). Därefter ordnar eftersömningen på mittsömmen (på påven). Därefter sys suturen själv; 
 • Då avlägsnas överskottet och på bältet. Det stygn, på mittsömmen återställs en dekorativ stygn och bälteslyckor. 

Hur man smygar byxor bara på sidorna?

 • Produkten sätts också på insidan och alla övervävda tyger mäts framför spegeln, på höfterna, på påven och på byxorna. 
 • Gör sedan tillfälliga sömmar på ett ben och försök igen på produkten, jämföra båda benen. 
 • Om allt är utplånat korrekt, ta sedan bort byxorna, lossa onödiga linjer på dem, och sy dem längs linjerna. För att rädda modellen krävs en trimning från alla leder, både internt och externt.
 • Försök igen. Om allt passar, släcks byxorna ut, överskottet överskridits och kanterna sveps. 

Hur man sätter ordentligt på kvinnors byxor?

Ibland sitter byxorna helt överst, men efterskuren nedan passar inte dig.

Och det är inte bara en kliché, som nu är orörlig, ibland vill du zuzit och den vanliga direktmodellen: 

Hur man syr på byxorna - skräddarsy dig själv
 • Allt börjar som vanligt med passform. Vi sätter på insidan av produkten och skräddarsyr stiften med extra. Allt är gjort på ett ben. På det mäter vi på tyget från sidan av båda sömmen, samma avstånd; 
 • Vi tar av våra byxor och vi ritar från den högsta punkterade punkten ner en jämn (rak eller förminskning) linje;
 • Sedan kombinerar vi båda benen och från den ena till den andra också med stiften vi överför linjen av en ny linje. Vi tvättar också linjen på andra byxan; 
 • Sy i hand gör vi passformen. Om linjen av en linje ordnar, skär vi av ett överflödigt tyg, på avstånd från sömmen i 1 centimeter och vi spenderar byxor; 
 • Stryka byxorna och ta över kanterna. 

Hur man syr på byxorna?

Det blir lättare att använda en stift i form av en skräddarsydd tejp. För detta är böjlinjen först definierad. Sedan skar vi av överflödigt tyg. Lämna den från 1 till 2,5 centimeter. Därefter fixeras viklinjen av järnet.

Vidare är ett band inbäddat i det, du kan lägga det i stycken och varje del strykas från den fela sidan. Efter att tejpen är fixad, gör en cirkulär linje under benets botten, annars kan det hända att du kommer att lossna under tvätten. 

Det finns också en metod utan band. På det bestämmer vi igen längden på den färdiga produkten. Vi lämnar ersättningen för sömmen från 1 centimeter och avskurna överskott. Kanten är överlockad eller svepad, och sedan från den fela sidan gör vi en fästlinje på skrivmaskinen. 

Regler för att sya byxor 1-2 storlekar mindre

Det finns grundläggande regler som bör följas vid syning av byxor. Och det spelar ingen roll om du rengör eller storlek: 

Hur man syr på byxorna - skräddarsy dig själv
 • Inte alla stilar kan ändras. 
 • Använd vid skärning av vanliga hushållsrester 
 • Utsikten är gjord med vit tråd, eftersom den inte skjuler; 
 • Om det inte finns någon "over", Bearbeta kanterna"sicksack"Eller använd ett speciellt munstycke som heter"overlock fot"; 
 • Du måste sya benen från toppen; 
 • Om byxorna har dekorativa sömmar, som på jeans, läggs även de inre stygnen med samma sömlängd som dekorationsstygn; 
 • Glöm inte att stryka produkten i slutet. 

Som du kan se finns det inget svårt i saken hur man syr även de breda byxbenen. Det viktigaste, skynd dig inte. Fram till den sista linjen är gjord och det överskjutande tyget är avskuren, har du alltid möjlighet att skära tråden och svepa på ett nytt sätt. Framgångsrik sy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 5