Handgjord

Kjol-fyrkantig – hur man skär och syr?

En kjol är en garderobsartikel som gör att du kan skapa många intressanta bilder, spegla kvinnans stämning och till och med hennes sociala ställning. Den enklaste och samtidigt populära stilen betraktas fortfarande som en fyrdelad kjol, bestående av 4 konformade vävnadsfragment. Den har en ganska märklig form, eftersom den färdiga produkten väger mycket kraftigt runt midjan, men den expanderar kraftigt i underdelen.

Nybörjare milliners låt uppmuntras av det faktum att byggandet av ett mönster för sina första livs kjolar chetyrehklinki skulle bara upptagen: bara kommer att behöva definiera midjan och långa kläder i allmänhet.

Vem får bära?

Kjol-fyrkantig - hur man skär och syr?

Denna modell har en funktion, vilket är dess universalitet.

Chetyrehklinka kan bli en prydnad för äldre och den unga kvinnan dölja alltför smala höfter, för att betona midjan, trimma alltför bred skulderlinjen och jämna ut lutningen på låren, i fallet med ägaren plump.

Av stor betydelse är längden på det framtida produktets mönster. Kort, lockar ögon starkare könet till välväxt kvinnliga ben, knä längd eller lägre - bra för affärerna och officiella evenemang, väl och långa - sträcker silhuetten, lägger till sin sexualitet, frihet, komfort och lätthet samtidigt.

Mönstret av en sådan kjol kan vara grunden för att göra kläder på en kock, speciellt lämplig för de fullvuxna damerna och för dem som associerar figuren med en timglas.

Om vi ​​syr en ny kjol-fyrdel från materialet med tvärgående band, kommer den att expandera figuren, men ta bort tillväxten, medan längsgående linjer skapar helt motsatta visuella metamorfoser. Tja, ett tyg med snedställda linjer är en separat konversation, eftersom den färdiga nya saken kommer att göra figuren raffinerad och elegant.

Men det mest slagna alternativet är en läder- eller dermatovenös fyrdel, med plåster och en inbyggd midja. Det behöver inte strykas, tvättas ofta eller räds för att riva / smula och därför sy det - en bra idé som omedelbart måste översättas till verkligheten.

Hur sysar du själv?

Så, byggandet av mönstret börjar med avlägsnande av mätningar. Mäta längden på produkten, midjan och höftomkretsen, på grundval av vilken mönstret på en kil är konstruerad. Som du redan vet kommer det bara att finnas fyra av dem, de är helt identiska, och därför kommer mönstret bara att vara en. Midjelinjen för en kil är beräknad enligt följande: hela mätningen av denna del av kroppen är uppdelad med 4 (antalet kilar). På samma sätt behöver du göra med höftlinjen: den totala cirkeln är uppdelad med 4. Längden väljs valfritt, dess betydelse och relevans är skrivna ovan.

Så snart mönstret av den hemlagade kjolen-fyra kjolet är ritat, börja med att utföra följande sekvens av åtgärder:

Kjol-fyrkantig - hur man skär och syr?
  • Placera kilen på tyget så att materialet används sparsamt. Faktum är att det måste avgränsas i kontrollpanelordning, vrida mönstret en efter en, sedan neråt, då uppåt;
  • Bältet, oavsett om det är på ett elastiskt band eller pritachnoy, omfattas bara av delgängor. Längden bör ökas med 8 cm, vilket ger en större midjemått och bredden att välja beroende på deras smakpreferenser.
  • Då måste du sy en kjol, det vill säga att sya sidorna på alla kilar, inte glömma att lämna en olevererad plats på baksömmen, som sätts i blixtlås
  • Sydd remmen är fäst på följande sätt: hans ansikte, ansökte han till den yttre sidan av kjolen av framtiden, pritachivaetsya, är sömmen skärs så nära som möjligt till den resulterande linjen, och tryck ut alla ersättningar. Då kommer han att lämnas för att vända inuti, svepa, lossa från hans ansikte så att han kan få den böjda ersättningen, kvar från den fela sidan.

På samma sätt sys en fyrdelad kjol samt en produkt bestående av sex och till och med åtta kilar, på ett elastiskt band, ett vanligt privalbälte.

Ett mönster är också gjord för ett barn analog som har en minsta längd.

Med vad ska man ha på sig?

De befintliga modellerna av självtillverkade kjolar-fyra-blad skiljer sig bara i deras längd.

Kjol-fyrkantig - hur man skär och syr?

Det varierar fritt från en djärv mini, till en romantisk maxi, älskad av kvinnor som värdesätter komfort och självförtroende.

Beroende på vilket syfte den sydda produkt, oavsett om det är oklar, eller tvärtom, att betona midjan, fullheten / tunnhet av benen eller höfter, bär det tillåtet att bokstavligt talat allt som redan finns i garderoben.

Chetyrehklinka ser bra med vackra blusar och tröjor, undan inne eller löst flytande topp, kortare jacka, pälsvästar och blusar knäppt.

Av skor - enbart häl, inga tankar eller plattformar. Med en sådan kjol är det vanligt att ha på sig skor, fotkängor, stövlar och strumpor, men bara på en häl, tunn eller medelstor. Om tillväxten tillåter, komplettera bilden med balett, men bli inte borttagen, som vanligt kommer bekvämligheten att stjäla könsklagan, vilket ger en kjol av denna stil.


De mest våldsamma moderna kvinnorna rekommenderar att man kombinerar en fyrkil med matta tights med ljus eller dämpad färg, förkortade toppar och turtlenecks "In the disise".

Vad kommer du att ha på dig? Allt beror på din känsla av smak och takt, för en sådan kjol är klar för experiment. Snygga och ljusa bilder till dig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

85 − 83 =