Handgjord

Tulpaner från godis och wellpapp: gör det själv

Nyligen blir presenter med egna händer mer populära. Ett av dessa underbara presenter är en bukett där tulpaner från sötsaker och wellpapp är närvarande. Det kommer inte att blekna i lång tid, och favoritkakor, dolda i mitten av blommorna, blir en riktig överraskning för den söta tand. Denna artikel kommer att berätta hur man gör en bukett tulpaner från godis med egna händer.

Nödvändiga verktyg och material

För att göra en bukett vackra vårblommor - tulpaner, behöver du:

Tulpaner från godis och wellpapp: gör det själv
 1. godis. När du väljer dem för en söt bukett, måste du tänka på: smak, välj de som är älskade av den som gåvan, formen och förpackningen är avsedda för, de borde vara lämpliga för fästning på stekarna.
 2. Wellpapp. Det bästa är floristiskt. Den är tätare och välformad;
 3. Träspett;
 4. tråd. Wire for needlework kommer att göra;
 5. Grön tapet;
 6. Element för dekoration. Transparenta pärlor, satinband och andra;
 7. instrument. Saxar, små tang eller tang.

Mästarklass på att göra en bukett av wellpapp och godis

Vi börjar skapa en bukett från valet av det viktigaste elementet - godis. De ska vara färska, välsmakande och som den som presenten presenteras för. Omslaget ska vara lämpligt för fästning på spettar.

Tulpaner från godis och wellpapp: gör det själv

Passar perfekt halvcirkelformat med en omslag, curling ovanifrån. "Raffaello" och liknar dem ser också bra ut i buketter. På grund av sin runda form ger de blommorna en volym.

Välja den söta fyllningen, välj färg på papperet. I naturen finns tulpaner av olika nyanser: från känslig pastell till ljusaste. För att göra en bukett, ta två kontrasterande eller två - tre komplementära färger. Snygga kompositioner från blommor i en nyans. Till exempel: gul, rosa eller ljusröda tulpaner.

Glöm inte att köpa grönt papper. Det kommer att behövas för att göra bladen.

Plocka upp papper och godis, vi börjar göra en söt komposition:

Tulpaner från godis och wellpapp: gör det själv
 1. Fästning godis till spettar. Blommans ben kommer att vara långa träspettar. Godis är fixerade på dem med en tunn tråd eller en smal tejp. För att fästa är det nödvändigt mycket tätt, så att godisen sitter ordentligt på benet och rör sig inte. För att göra detta, tätt omsluter trådkanten på omslaget och spetsens ände. Dra åt tråden med små tang eller tång. För tillförlitlighet fixar vi med ett tejpband;
 2. Blommbildning. Vi gör blommor av blommor från wellpapp. Blom- eller vanligt papper skärs av remsor längs korrugeringen. Vi gör band 3-4 cm breda. Dela sedan dem i 3 delar. De resulterande delarna viks i halv och vridet en hel tur. För att göra en blomform från 3 till 6 ämnen. Forma de formade kronbladen runt stjälken med godis. För att göra detta, var och en av dem tätt omslagen med tråd eller en smal tejp. Placera kronbladets fästning och foten tätt omslagen med en kranband;
 3. lövverk. Tulpanblad kan framställas på samma sätt som kronblad. För att göra detta, skär det gröna papperet med smala och långa band. Formla bladen genom att vrida remsorna i halva. Säkra det till sticklingar med en tejp. Ett annat sätt att göra löv för tulpaner är att skära dem ur korrugerat papper, upprepa formen på bladen av färska blommor och svänga lite på spetsarna.
 4. Gör en bukett. Samla blommorna i en vacker komposition. Säkra dem med tejp. Gör ut floristiskt papper eller "Spindelnät". Bandage med satin eller annat vackert band. Om så önskas kan du klistra in ljusa genomskinliga pärlor på blommorna och löv, imitera dögen.

Tulpaner av wellpapp och godis i en korg

Söt buketter ser bra ut i en liten rottingkorg. Nästa huvudklass kommer att berätta hur du samlar en bukett tulpaner från godis i en korg. För att göra en sådan gåva behöver du dessutom: en liten korg tillverkad av korg eller annat material, ett skum eller blommig oas, tvåsidigt skottband, sisal eller ett grid av grön färg.

Samla kompositionen i korgen på följande sätt:

Tulpaner från godis och wellpapp: gör det själv
 1. Förbered rätt mängd blommor med sötsaker;
 2. Polyfoam eller oas är huggen i form av en korg, fixerad i den med hjälp av dubbelsidig tejp eller lim;
 3. Vi maskerar skummet med sisal eller ett grid av grön färg, fixar den med lim;
 4. Vi bildar en bukett i korgen och börjar sticka stammarna av papperstulpaner med godis i basen. Gör det bättre från mitten till kanterna;
 5. Handtaget på korgen är dekorerad med en båge eller annat dekorativt element.

En bukett tulpaner av choklad, skapad med egna händer, är en perfekt gåva till 8 mars och födelsedag.

Gör det helt svårt.

Men hur mycket glädje kommer han att ta med till en person nära dig.

Lycka till. Fram till nästa gång!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

67 − = 57