5 kreative ideer, hvordan å reparere et hull på jeans | pangudownloads.com
Håndlaget

5 kreative ideer, hvordan å reparere et hull på jeans

Mange klager på at du må kaste favoritt jeans på grunn av et hull eller gni mellom beina dine. Et stort antall bukser flyttet dermed til avsnittet "for hagen"Eller fant seg i en søppelkasse. Ikke ta forhastede konklusjoner, for hvis du vil, kan du fikse alt. Det er mange forskjellige måter å fikse hull på jeans for å få dem til å se ut som nye.

5 kreative ideer, hvordan å reparere et hull på jeans

Skader vises ofte i fabrikkmodeller som er egnet til kjemisk behandling, for eksempel populært de siste årene "kokt"Jeans.

På grunn av virkningen av kjemi og høye temperaturer, forringes strukturen av materie, noe som fører til dannelse av skader.

En enkel måte å reparere et hull på jeans på

Ved å bruke flere fasjonable løsninger, kan du få en vakker og original modell. Ved å bruke forskjellige stoffer og tilbehør, kan du maske hullet og få en vakker buksedekorasjon. For å reparere barnas modeller kan du bruke forskjellige applikasjoner i form av tegneseriefigurer.

I tillegg, hvis du har en stripe av et lignende denim stoff, kan det revet området dupliseres. For dette er det nødvendig å lage flere parallelle linjer på kanten av strimlene, som må være gjemt. Sett dem i sømmer, og legg stripen diagonalt, slik at til slutt ser platen ut som en del av designet.

For å forsegle en revet lapp av bukser, er det nødvendig å lim den fra feil side, for eksempel en dobbeltsidig spindelbane. For å gjøre dette, snu buksene innvendig ut, lim plasten, kutt plasten av riktig størrelse, legg den på det nødvendige stedet og gå med et varmt strykejern.

Hvordan sy et hull på jeans med et stykke?

Dette alternativet innebærer å legge sømmer i nærheten av hverandre takket være symaskinen. Som et resultat, tråden rett og slett "hammer"Hole. En slange anses som den mest avanserte finishen for å bli kvitt skade, men på den annen side er det en ganske vanskelig oppgave.

Først må du lage et lapp laget av materiale som stemmer overens med strukturen og fargen. Hvis det er et stykke jeans, for eksempel etter at du har forkortet lengden, er dette et ideelt alternativ. Ellers kan du prøve å finne riktig materiale i butikken. Shtukovku gjør på skrivemaskinen med evnen til å sy i motsatt retning.

Første linjen er gjort i fremoverretningen, og deretter en i motsatt retning. Sjekk at stingene passerer nært nok til hverandre. Utfør slike manipulasjoner til du syer opp hele revet området.

Det er viktig at linjen passerte ikke bare på lappen, men gikk også utover kantene. Hvis modellen på symaskinen ikke har mulighet til å sy i motsatt retning, skal du bare dreie produktet og sy bare rett.

Etter at du har fullført trimmingen, kan du kutte den eksisterende frynsen fra forsiden, og etter en god stryking og damping, darned plass.

Bruk denne metoden for å skjule hullet, vurder følgende faktorer:

  • Det er viktig å hente tråden i buksens farge. Det bør tas i betraktning at selv de trådene som er valgt i butikken, kan etter hvert bli lettere eller mørkere, så det er best å ta noen lignende nyanser. Før du går i stykker, prøv alle alternativene på et eget stykke klut, og velg deretter det riktige alternativet.
  • Fra første gang for å få et fantastisk resultat er ganske vanskelig, så gjør alt i flere stadier. Etter å ha laget linjer, se om det er hull og gi dem igjen en maskinlinje.

Hvordan reparere et hull mellom bena på jeans?

5 kreative ideer, hvordan å reparere et hull på jeans

De fleste skader oppstår på steder hvor saken stadig gnister. Som i tidligere versjoner, må du hente det nødvendige materialet for lappen, som skal ha en jeanslignende struktur og farge.

Hvis du ikke er redd for eksperimentering, bruk deretter huden eller kontrastvevene som vil tiltrekke oppmerksomhet. Velg trådene i stoffets farge og de beste melangevarianter, siden teksturen på jeansene er lettere på toppen enn i furene.

For å sy et revet område mellom beina, lag en lapp. Det bør være litt større enn hullet, og det anbefales også å feie endene slik at det ikke oppløses.

Hullet må også utarbeides: Klipp av overskytende gjenger og gi den nødvendige form. Deretter stift med en pinne for å sjekke hvordan det ligger, og hvordan resultatet ser ut.

La oss nå gå direkte til selve prosessen med å sy et hull mellom bena. Først anbefales det å feste en lapp på lappen ved hjelp av fileter, og deretter finjustere den med små sømmer. Dette kan gjøres med zigzagging.

Ta noen linjer frem og tilbake over torget. Gå på det revne området for å håndheve alle skader.

Hvis jeans er slitt på begge sider, er det nødvendig å sy hull litt annerledes.

Fjern først den indre sømmen ca 20 cm. Ta av trådene fra forsiden. Det er også nødvendig å kutte sømmets sømme et sted i samme avstand. Som et resultat vil du motta to deler, hvor skadene er plassert.

Ta av trådene og stryke denne lappen grundig mens du setter ut sømmen. Fra undersiden legger du lommen på basis av strikkevarer, slik at det går i buksene i omtrent et par centimeter. Den limte foringen skal også plasseres på forsiden.

Lag et lappemønster ut av papir, men husk at det skal være lite, så legg ikke til noen ekstra sentimeter. Legg alltid en ferdig mal på jeansene for å sikre at den passer. Lag to identiske deler i speilbildet for hvert ben.

Det er viktig å legge ca. 0,5 cm til brettet, som må strykes. Plasser patchene på forsiden, fei, og legg deretter en dobbel linje. Det gjenstår å feie hver detalj av buksene separat og samle dem.

Hvordan zadekorirovat hull på jeans?

Det finnes andre alternativer du kan bruke til å lage hull på knærne eller på andre steder, bortsett fra alternativene mellom beina. Bruk ferdige dekorative patcher og applikasjoner som selges i butikken. De kan ikke behandles og forlates shaggy. Du kan bruke et syt hull med en original klut, for eksempel chiffon, drap, lær, ull, etc.

I tillegg til ett lapp, kan du sy noen få alternativer på forskjellige steder til slutt, du vil få vakre og originale bukser. Et godt alternativ - applique, som er helt i forskjellige versjoner, for eksempel blomster, stjerner og andre lyse og ikke mindre originale ornamenter.

Nyttig råd - før du syr en applikasjon eller syr en revet lapp med en annen klut, må du kontrollere at det er følsom for det varme strykejernet.

Hva om jeg ikke kan reparere buksene mine?

Hvis du har et lite hull på forsiden av jeansene, kan du lage originale hull fra dem og til slutt få "revet"bukser. For å gjøre dette, er det nødvendig å forstørre hullet litt, fjerne korsetråden. Du kan legge til lignende lumens og andre områder, slik at til slutt så jeansene harmonisk.

5 kreative ideer, hvordan å reparere et hull på jeans

Hvis du ikke kan reparere et ødelagt nettsted eller forsøket var mislykket, så fra buksene kan du lage originale og vakre shorts. For å gjøre dette, er det nødvendig å kutte buksene jevnt. Lag en kanten eller stikke og sy kanten.

Du kan også dekorere ferdige shorts, ved hjelp av en rekke bruksområder, beslag og andre typer innredning. I tillegg kan du fra gamle jeans lage en pose eller leke. Stykker av denim stoff kan brukes til å dekorere andre klær.

Oppsummering

Nå vet du hvordan du skal maskere hull på jeans og ikke bekymre deg for at på grunn av utilsiktede fall eller andre skader må du bli kvitt favorittbuksene dine. Som du kan se, er det mange forskjellige alternativer, så du kan selv velge den mest egnede og originale måten å dekorere.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

69 − = 59