Håndlaget

Hemmeligheter og ideer for å lage perler fra vev med egne hender

Hvem ville ha gjettet at perler laget av stoff vil gjøre en ekte følelse i verden av høymote. Det virker som om det bare er umulig å bygge en slik skjønnhet fra vanlige klutplaster, spesielt med egne hender. Faktisk er smykker laget av stoff laget veldig enkelt og raskt, og hele kreativ prosessen gir ikke noe annet enn glede og glede fra det endelige resultatet.

Hvilke forsyninger kan jeg trenge?

Hemmeligheter og ideer for å lage perler fra vev med egne hender

Perler fra stoffet kan gjøres med egne hender bokstavelig talt fra enhver unødvendig klaff som tar opp plass i arbeidsbrystet, boksen eller garderoben i mange år.

I prosessen kan det være nyttig å bokstavelig talt en hvilken som helst bagatell eller en smule, fra en mønstret flette, og slutter med metall kjeder eller spinn kutte av forskjellige farger og uvanlige teksturer.

Like før du planlegger deg selv å lage perler, tenk på hva slags antrekk de vil ha på seg. Avhengig av dette, er enten de flettede klaffene valgt, eller monokrome og lignende i farge nyanser av vev. Ikke glem muligheten for ytterligere dekorasjon av båten ved hjelp av perler, knapper, satengbånd eller rhinestones.

De mest originale perlene - Dette er de som er laget med effekten av et jevnt fargeovergangsmateriale. Selv for komfortabelt arbeid, trenger du saks, sintepon, nåler, tråd med passende farger og bomullsull.

Hemmeligheter og ideer for å lage perler fra vev med egne hender

Det antas at det er ti, om ikke flere, muligheter for å samle perler fra stoff og keramiske eller plastperler. Blant mulige ordninger er utelukkende tilgjengelig for erfarne håndverkere, og det er de som produserer seg innenfor kraften til nybegynnerne.

I dette tilfellet er det viktig å velge den mest fordelaktige kombinasjonen av forbruksvarer, og ikke handle tilfeldig. For eksempel ser en kombinasjon av fløyel med en glassperle, gjennomsiktige eller jevne krystallperler ut. Også en tandem fra metall og tekstilperler ser ut som en seier.

Den enkleste versjonen av produksjonen av vevsperver

Før du lager perler fra stoffet med egne hender, lager opp satin av ønsket farge og bomull. Gjør så alt etter enkle instruksjoner:

 • En strimmel på minst 6 cm bred er kuttet fra stoffet. Lengden kan være vilkårlig, det viktigste er at ferdigvaren kan kle seg over hodet;
 • Vata er delt inn i like store baller. De vil bli grunnlaget for hver perle;
 • For saken legger du igjen bomullsballer, som hver er pakket inn i tekstiler som i et candy wrapper, det vil si som et flagellum;
 • Hver perle, eller heller, materialet på begge sider av det, må du knytte det i en bunt. Alle andre bomullsballer er innpakket og festet på en lignende måte, til stoffet er ferdig;
 • Etter det vil det bare være vanskelig å knytte endene på perlene.

I prinsippet, hvis alt dette virker for komplisert for deg, prøv først å lage perler som er individuelt dekket med stoff. For å gjøre dette vil du trenge en limpenn, rektangulære tekstilflapper, perler selv, en ekte og saks.

Med alt godt er det nødvendig å fortsette som følger:

Hemmeligheter og ideer for å lage perler fra vev med egne hender
 • For hver perle skal du forberede et stykke klut som passer til diameteren;
 • Materialet er lavished med lim, hvorpå perlen er fast innpakket i den;
 • Det er tillatt å lim kantene sammen, knytte eller sy.
 • Forberedte perler er spenret på en fiskelinje eller et bånd av ønsket lengde;
 • For det beste av elegante, kan du alternere dekket perler og vanlige, laget av metall, plast eller tre.

En annen metode krever en symaskin, eller evnen til forsiktig å sy med hånden. I utgangspunktet tar vi et vevflik av ønsket lengde og bredde slik at den kan fritt pakkes inn i en perle. Skjæret sys langs hele lengden, og ved hjelp av en strikkepinne er det vist på forsiden.

I det formede rør legger vi den første perlen, over den lag en knute, eller vi binder basen med en silketråd av ønsket farge. På samme måte må du legge inn enden av stoffstrimmelen, og oppnå ønsket lengde på dekorasjonen.

Teknikken til frowning

Utvikling av temaet tekstilpynt, det ville være urettferdig å ikke skrive et volum om hvordan perler er laget av stoff ved å blinke, som du også virkelig kan lage med egne hender.

For å gjøre dette, trenger du et minimums sett av forbruksvarer:

 • nål og sterk tråd;
 • filler: sintepon eller bomullsull;
 • kniplinger;
 • perler;
 • firkantede klutflapper.

Med alt dette vil det være nødvendig å fortsette som følger:

Hemmeligheter og ideer for å lage perler fra vev med egne hender
 • En tråd av samme farge som stoffet for perlene er gjenget inn i nålen;
 • På skjære av materie, ved hjelp av en søm "fremovernål", er en ideell sirkel avgrenset;
 • Tråden strammes til mini-pose er laget av klaffen. Dette vil bli den samme uskarpheten;
 • Innsiden av posen som er dannet, skjuler overskytende vev, og fyllstoffet er fylt;
 • Nålen og tråden må settes inn fra siden av den improviserte perlen, stram og gjenta handlingen igjen, og fjern tråden på forskjellige steder. Dermed vil det være mulig å lage en interessant og teksturerte blank for fremtidig dekorasjon;
 • Hvis du vil ha et utvalg, før hver ny blinking bærer en trådperle eller en liten perle;
 • Perler kan være de samme eller forskjellige farger, og hull i dem er laget av en vanlig øl.

Nå vet du at ingen, selv de mest grunnleggende stykke bånd eller blonder stoff obryvochek ikke kan nådeløst kastet i søpla. All denne rikdommen kan være et ideelt materiale for etablering av eksklusive dekorasjoner opphavsrett, som analoger ikke vil være over hele verden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

89 + = 90