Hvor mange år og hvordan feirer de et glass bryllup? | pangudownloads.com
Håndlaget

Hvor mange år og hvordan feirer de et glass bryllup?

Familiefester er ikke så mange, og alle er veldig viktige, men de mest berørende er familiens fødselsdager - årsdagen. Hvert av de samlevde årene har sitt eget navn. Alle er veldig symbolske og karakteriserer ulike stadier av familielivet. Vi foreslår å finne ut hvilket bryllup feiret i 15 år.

Femtende jubileum av bryllupet

Hvor mange år og hvordan feirer de et glass bryllup?

Hvis du har bodd sammen i 15 år, så er det tid for familien å feire glassjubileet. Det andre navnet på ferien er et krystall bryllup.

Glass og krystallmaterialer er gjennomsiktige og relativt sterke. Hvis du håndterer dem forsiktig og forsiktig, vil de gjenstandene som er laget av dem vare lenge. I tillegg er krystall veldig vakker, melodisk og edel.

Også kona. I 15 år lærte nygifte mye, levde og overvunnet sammen. Familien har blitt sterk, forholdet gjennomsiktig, kjærlighet - rent. Hvis de fortsetter å verne om hverandre, vil deres følelser i løpet av årene bare bli sterkere og de vil leve lykkelig. Med dårlige forhold vil deres kjærlighet bryte som glass og knuse i små stykker.

Et krystall bryllup er anbefalt å feire på en stor måte, fordi slike ferier bringer slektninger sammen og er i stand til å gi mange positive følelser. Så samle sammen og muntert feire denne hendelsen.

Hvor og hvordan å feire årsdagen til bryllupet i 15 år?

Scenariet for arrangementet er utviklet på forhånd. Du kan feire hjemme, i en kafé eller i naturen. Mye vil avhenge av antall inviterte gjester og din livsstil. Blant inviterte til bryllupet må være til stede foreldre og om mulig æresbevisninger.

Hvilket bryllup uten festlig dekorasjon? Veggene i rommet kan dekoreres med plakater på hvilke gratulasjoner og dikt for "bryllups", Morsomme tegneserier tegnes. For dekorasjon bruk oppblåsbare baller, isskulpturer, skinnende kranser.

"15 års ekteskap"Og hvilket bryllup (navn) skriv på plakaten eller bruk nyttårs glitter, som du kan"skrive"Tallene på veggene. Klær til ektefeller er bedre å velge i lyse farger, med tilstedeværelse av gjennomsiktige elementer og glass ornamenter.

Kristusjubileet av ekteskap har noen tradisjoner, og de må innføres i skriptet, nemlig:

  • På bordet må være tilstede retter fra krystall;
  • I begynnelsen av ferien bytter ektefeller krystallbriller;
  • På slutten av arrangementet bør noen bryte "for lykke»Et krystallglass.

I tillegg skal skriptet inkludere konkurranser og tegninger, det må være tid for danser og sanger. Vi må tenke over når gjestene vil si gratulerer, kanskje noen vil lese komiske eller lyriske dikt og hvordan å gi gaver.

15 år sammen, og hvilket bryllup gjør det uten å skyte? For disse formål kan du invitere en profesjonell, spesielt hvis jubileet feires i en offentlig institusjon, eller be noen fra gjestene til å ta på seg dette ansvaret.

Hvor mange år og hvordan feirer de et glass bryllup?

Gratulerer med 15 års ekteskap bør være oppriktig. På Internett kan du finne tegneserier og instruksjoner til ektefeller i et langt liv sammen. I 15 år med bryllup kan poesi bli sammensatt i form av en ed og gi dem til å lese "nygifte".

Eventuelle gratulasjoner lyder vakkert hvis de er uttalt fra hjertet. På denne dagen er det vanlig å ønske ektefeller å forbli sammen, for å være lykkelige og å forbli evig ung i hjertet.

Og hva gratulerer med bryllupsdagen og uten gaver?

Hva kan jeg gi?

Scenarier i 15 år av bryllupet kan være forskjellige, men de må definitivt gi tid til gavegiving. Du kan gjøre det i begynnelsen av ferien eller på farten, når gjestene allerede er på bordet. Under gaver kan tildeles et eget bord, paret deretter roen gjennomgå dem.

Gaver til 15 års bryllup skal være knyttet til navnet på jubileet. Det kan være et sett med krystallbriller, en vakker vas eller godteri, salatskål eller servering. Retter som gave er praktiske fordi det alltid kommer til nytte, og i tiden som har gått siden bryllupet, har mye av det som ble donert allerede blitt ødelagt. Egnede originale suvenirer: elitalkohol i de opprinnelige flasker laget på bestilling, krystallskjakk eller en lampe.

Ektefeller gir også hverandre gaver. Dette kan være smykker fra Swarovski, du kan bestille hjerter fra krystall i form av anheng eller figurer. Gaver kan være forbundet med en hobby eller det vil være noe som helst ønsket. Det viktigste er at dette objektet ble presentert med en sjel.

15 år er mye eller litt?

Hvor mange år og hvordan feirer de et glass bryllup?

Femten år er lang tid. Gjennom årene, brukt sammen, lærte paret å forstå og respektere hverandre, ervervet felles eiendom.

Barn er blitt eldre og trenger ikke lenger nøye. Ektemannen og kone har mer ledig tid, så nå kan de oftest bruke det sammen.

Felleslivet 15 år fortjener respekt. Gratulerer med slektninger og venner, hilsen, lyden av briller og ropene bittert legger til moro, men tiden flyr uforgjengelig. Og det spiller ingen rolle hvilket scenario fremtiden vil velge for deg, ser på bildet fra ferien, du vil huske det med et smil, som et viktig stadie av livet ditt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + 1 =