Hvordan lage strikket garn fra en T-skjorte? | pangudownloads.com
Håndlaget

Hvordan lage strikket garn fra en T-skjorte?

Håndlaget av improviserte materialer er ikke bare en interessant og fascinerende, men til tider veldig gunstig okkupasjon for en kvinne. Vanligvis for våre kreative håndverk bruker vi ferdige butikkprodukter - garn, garn, tilbehør.

Men visste du at du som et godt, tett strikkegarn kan tjene de mest uventede tingene - for eksempel en gammel T-skjorte?

Hvordan kan jeg bruke strikket garn?

Hvordan lage strikket garn fra en T-skjorte?

Med hjelp av dette "Råvarer" du kan strikke poser, kurver, dekker og til og med matter. Spesielt bra på mestermatter og sengetøy til stoler, samt menneskeskapte støtter for varme retter. Strikk av strikket garn er veldig praktisk - det er oppnådd av optimal bredde og tetthet, det er perfekt egnet for behandling av store kroker.

Finn i skapet noen gamle T-skjorter, og du får originalt garn av kvalitet for å strikke en rekke interessante håndverk akkurat nå, og helt gratis!

Hvis du har tenkt å gi gamle t-skjorter et nytt liv, vil du sannsynligvis være interessert i å vite hvordan du skal kutte dem rett inn i dette garnet. Når du bruker gamle T-skjorter til et nytt garn, er det best å bruke ting så store som mulig. Barnas strikkevarer er teoretisk egnet til disse formål, men slikt arbeid vil være svært omhyggelig, og garnet selv vil være for kort for tilstrekkelig strikking. Derfor er nybegynnerna med små ting bedre å ikke rive opp, for ikke å ødelegge det tiltenkte arbeidet og ikke bli skuffet i en så original versjon av håndpike fra begynnelsen.

Så hvordan skjærer du fortsatt en t-skjorte for å lage et teppe, søppel, kurv, etui eller andre ting av denne typen?

Hvordan velge "råvarer"?

Hvordan kutte gamle t-skjorter i garn?

Først av alt er det viktig å velge en passende variant av råvarer. Du trenger et monokromt produkt, ganske mykt i tekstur, men ikke for vasket og "Shaky" (hva skjer med strikkede ting som er lagret for lenge i skap og skap). Faktisk må materialet svare til dets opprinnelige egenskaper - det er normalt å strekke seg og ikke bryte opp i fibre ved første berøring.

For å kutte, er det bedre å ta den delen av produktet der det ikke er sømmer og overflødig tetning. Selvfølgelig er T-skjorter med voluminøse broderier og andre preget innsatser i dette tilfellet helt upassende. Malerte utskrifter forstyrrer ikke håndarbeidet ditt, slik at disse tingene sikkert kan tas for fremtidig opprettelse.

før "Kutting" tDet strikkede stoffet er best vasket og strykes, men det sistnevnte er ikke nødvendig.

Master-klasse på kutting

Siden vi bare trenger en glatt del av produktet, "Forseggjort". For dette blir den nedre kanten av produktet skåret av, og den øvre delen av den kuttes fra den ene armhule til den andre. Som et resultat får du et stort "Pipe" med to sidesømmer.

Vi fortsetter å behandle det resulterende vevfragmentet:

Hvordan lage strikket garn fra en T-skjorte?
 • En sidekant av det oppnådde "Pipe" Det er nødvendig å overlegge på toppen av en annen, nødvendigvis å ha tilbaketrukket 2-3 sm fra oven. Den nederste kanten skal stikke over toppen - denne tilstanden er obligatorisk for produksjon av kvalitetsgarn;
 • Så brett strikket to ganger, mens de øvre 2-3 cm av den primære "Rykk" så de burde snakke;
 • Bestem om tykkelsen og tettheten av garnet du trenger. Samtidig, husk at de ferdige stripene vil senke i bredde med nesten halvparten, krøllet inn i rør. Derfor anbefaler vi at du tar bredden med en margin. "Krydret" needlewomen sier at den optimale bredden av kuttstrimlene er en verdi på 2,5 centimeter;
 • Hvis det er vanskelig for deg å gjøre alt ved syn, ta en linjal og sett de rette merkene på stoffet;
 • Ta de store sartorial saksene og begynn å skjære stoffet med strimler med den angitte bredden. Vi trenger bare å kutte materialet brettet inn i flere lag - vi berører ikke den øvre marginen ennå!
 • Kutt kuttene langs hele lengden av t-skjorten som viker, omgå den fremspringende kanten;
 • Nå kan du utvide pakken og se hva du har gjort. Den delen du har passert er nødvendig for å holde garnet uavbrutt. Ellers vil du bare få korte striper, som selvfølgelig er ubeleilig å strikke;
 • Deretter må du ha den mottatte "Pipe" på hånden eller på en annen base (for eksempel en tre-liters glaskrukke). Du må gjøre dette slik at du ikke bare kan se det urørte området, men også grunnene til snittene langs sidene;
 • Den neste tingen du bør gjøre er å begynne å kutte innrykket diagonalt. Klipp linjer fra den første raden av allerede kutt fragmenter til motsatt, fra den andre til den tredje, og så videre. Dette er hva som vil gjøre din ferdig strikkede "tråder" for strikking uforstyrret. Hvis du ville kutte enkle identiske striper, må du koble dem med sine tips (bind eller stift), noe som er ekstremt ubeleilig og arbeidskrevende.
 • Etter å ha gjort alle diagonale kuttene får du kontinuerlig garn. Nå skal det trekkes litt sammen - slik at trådene strekker seg litt og krøller på sidene, noe som resulterer i at du får et pent "Cord";
 • Garnet ditt er klart! Nå er det bare å rulle inn i en standard ball for å gjøre det lettere i det påfølgende arbeidet.
Hvordan lage strikket garn fra en T-skjorte?

Lag et teppe eller annet produkt fra slikt "Råvarer" det er mulig ved hjelp av en krok - så bindingen blir tettere, mer nøyaktig og åpent.

Kort sagt, strikking vil komme ut mer "Elegant". Men med det formål å håndtere i dette tilfellet, kan du også bruke strikkepinner.

Det viktigste er at deres dimensjoner er store nok. Optimal i dette henseende passer til nåler nummer 8, nummer 9 og nummer 10.


Du lærte å klippe en t-skjorte for å strikke et teppe, sengetøy, stå eller dekke, og kanskje allerede fått høy kvalitet strikket garn til dette formålet.

Og hva skal jeg gjøre med det, og hvordan å strikke et produkt?

Vi strikker et teppe av strikket garn

Heklet hekle er ekstremt enkelt, om ikke å si «Primitive». Selv en nybegynner elsker vil takle det. Hva kan vi si om erfarne husmødre som vet hvordan de skal skape et ekte heklet mesterverk!

Vi anbefaler at du kutter noen få nyanser av garn, så mye som mulig kombinert med hverandre. En matte fra grått og korall eller rosa garn ser veldig fint ut. For de som har eclecticism hjemme, er et lyst flerfarget garn av gamle neon T-skjorter egnet. Normale tråder er ikke nyttige i dette tilfellet.

Så ta den tykkeste kroken og det viktigste strikkede råmaterialet (fargen som kommer til å ligge på teppet, det vil si midten). Nå begynner å strikke med standard teknologi i en sirkel. Hvis du har noen ekstra ferdigheter, vær så snill å implementere dem! Jo mer interessante mønstre vil være i leddene i løkkene, desto vakrere og attraktive blir det ferdige produktet.

Fest sirkler med nye nyanser med luftløkker uten hekling. Eller opptre i henhold til ordningen som er mest akseptabelt og vanlig for deg ved hekling. Du kan lage en stripet mat, hvor sirkler vevd av garn av forskjellige nyanser er ganske små. Du kan tvert imot lage store kontrasterende sirkler. Den ferdige matta vil være et utmerket tillegg til badet eller kjøkkenet. Selvfølgelig er det bedre å ikke sette opp innsatsen ved inngangsdøren.

Hvis du har nok erfaring med slike håndverk, kan du lage og store tepper og originalt sengetøy til sofaer, lenestoler og stoler. Også ved hjelp av denne teknikken kan du lage vakre dekorative putevar og deksler for ulike små ting. Tepper og coasters er spesielt interessante når de utføres i form av en blomst.

Hvordan lage strikket garn fra en T-skjorte?

Å ha nok ferdigheter i håndarbeidet til en slik plan, kan du legge til strikkevarer og vanlige små tråder, og til og med ullgarn.

Hvis du har et monokromatisk mørkt garn (strikket), kan det være spektakulært "Winding" løkker av fint tradisjonelt garn eller streng med fargerik mulina. Det vil vise seg muntert "Sommer" en matte som passer perfekt inn i en kreativ person.

Husk at en håndpike kan kreve litt utholdenhet og utholdenhet fra deg. Hvis du tidligere har hatt en slik opplevelse, vil det være lettere for deg å takle strikkevarer i "Etterbehandling" versjon. Men hvis du er uerfaren i denne forbindelse, er det bedre å begynne med "Draft" og bruk det vanlige gamle garnet. Og viktigst - ikke haste, fokus på dine planer, planlegge fremtiden for det fremtidige produktet på forhånd. Og ikke glem å improvisere i prosessen!

La dine kreative ideer gi bare de vakreste fruktene!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 + 5 =