Håndlaget

Hvordan lager hatten de fleste av de strikkede tingene og papiret?

I dag på hyllene i butikkene finner du mange stiler av hatter laget av en rekke materialer. Kapsler laget av ull, fleece, bomull og papir er laget for å varme opp i den kalde og beskytte mot solen i sommer. Og hvordan lager man en lue selv?

Et slikt produkt kan syes eller binde. Men hvis det ikke er noen kapasitet til noen av disse klassene, kan du bruke gamle ting eller noen improviserte midler. Legge til en liten fantasi for dem, kan du få den opprinnelige hodeplagg.

Hvordan kan jeg lage en lue fra et skjerf

Hvordan lager hatten de fleste av de strikkede tingene og papiret?

For å remodel skjerfet under hatten, må du slippe det fra børster, pompoms og andre ornamenter, hvis noen. Hvis produktet har en tilstrekkelig bredde, kan du lage en lue for deg selv, ellers får du bare en barneske.

Mål babyens hode og skjær av rektangelet i riktig størrelse fra hovedheklet. Nå gjenstår det å brette det i halve og sy to sider. Det siste skrittet for å skru produktet på forsiden og bare dekorere den resulterende hetten.

Hvis ønskelig, kan tappene tydeliggjøres bedre, klemmer hjørner bånd eller tråder av ull. Hvis du syr en lue for jenter, er det sikkert mulig å brodere med perler, paljetter og lurex.

Uansett barnets kjønn kan den fremre delen av hetten dekoreres med et snudd av et dyr, for eksempel en kattunge eller en lynx. Og hvis skjerf forblir nok for den samme hatten til deg selv, er en glad tur under smilene til forbipasserende sikret for deg.

Du kan gi et nytt liv til det gamle skjerf hvis du bytter det til en hette. For å gjøre dette, fjerne produktet med en børste og pomponger, om noen, og bare sy endene sammen. Det er alt. Fasjonabel luehue i dag er klar. En slik skjerf-trombone er veldig praktisk å ha på seg. Hvis været er varmt nok, kan det brukes som et pryd, og når det blir kaldt, bør det bæres på hodet.

Men hvis det kalde, blåsige været fanget deg utenfor huset, kan du slå skjerfet til en varm hodeplagg. For å gjøre dette, knytt det til hodet, legg en tett knute på baksiden av hodet, og spred ut de resterende kantene. Nå er det nødvendig å vikle de løse ender rundt det improviserte bandasjen og fikse det i nakken. Eksperiment med draperi og dekorér den resulterende hetten med noe uvanlig element.

Hvordan kan jeg lage cap bånd

Etter å ha laget en lue til babyen i henhold til instruksjonene beskrevet ovenfor, kan du supplere det med strenger. Spesielt for dette trenger du ikke å kjøpe tråder, fordi du har rester av et skjerf, som du kan oppløse.

Følgende handlinger vil være:

Hvordan lager hatten de fleste av de strikkede tingene og papiret?
  • For produksjon av en streng, vil 18 strenger ca 1 meter lang være nødvendig. Tråden må brettes i en halv;
  • bevæpnet med hekle, strekk dem gjennom vedlegget til hetten. Lag en løkke og stram dem i en knute;
  • nå igjen for å veve fra tråden pigtail. Ikke haste, arbeid nøye, slik at pigtailen er helt jevn;
  • På slutten må du knytte en knute og bruke saks for å rette tråden.

Hvordan lage en hette på papir

Hvis du er ute med babyen din en tur på en varm sommerdag, og bære en lue glemt, trenger du ikke henne å komme tilbake, fordi du lett kan gjøre det ut av papiret. Og til barnet og i lang tid vil det være mye mer interessant å ha på seg en hodeplagg hvor produksjonen tok direkte del.

Den enkleste modellen kan gjøres slik:

Hvordan lager hatten de fleste av de strikkede tingene og papiret?
  • Et vanlig ark med rektangulært papir brettet i halv vertikal. Gjenta nå de samme handlingene, men horisontalt;
  • Videre er det nødvendig å bøye de øvre hjørnene til midten og den nedre kanten for å bøye seg oppover slik at den berører trekantens nedre kanter;
  • Nå må denne stripen bli bøyd opp igjen.

Hvis du bestemmer deg for å bringe barnet til kokeprosessen og ikke vet hvordan de skal interessere ham, satte ham på forkleet og kokkens lue, som du enkelt kan gjøre det selv, basert på produksjonsteknikker som er beskrevet ovenfor.

For dette trenger hodeplaggene bare å bli vendt tilbake til seg selv. Etter dette, bøy sideelementene til midten, og senk de nederste hjørner av hettebøyningen. Det nedre elementet i form av trapes bøyer oppover og innover.

Å omdanne en slik hette til en hette er enda enklere. For å gjøre dette må også den øverste delen av kokkhetten i en trekantet form brettes forsiktig innover. Lyse og vakre caps til deg og dine barn!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

86 − = 82