Hvordan sy en sommerkvinne totalt uten et mønster? | pangudownloads.com
Håndlaget

Hvordan sy en sommerkvinne totalt uten et mønster?

Få av dagens fashionistas vet at deres favoritt sommerallsaller kommer fra menns arbeidsklær. Etter å ha gjennomgått betydelig metamorfose og midlertidige tester, ble denne garderoben en favoritt av en moderne kvinne som setter pris på komfort, bekvemmelighet og stil. Alt etter modell, kan overalls være passende på et forretningsmøte, en strandfest, en romantisk dato og bare på en bytur.

Hvordan sy en sommerkvinne totalt uten et mønster?

Den gode nyheten er at mønsteret av slike klær kan være ganske forskjellige, og de kan brukes til å lage en jumpsuit med smalere eller, tvert imot, bevisst store bukser, shorts, topom eller T-skjorte som den øverste, med stropper, elastiske bånd og sånt. Uansett hvilket alternativ som er valgt, blir det sydd raskt og uten problemer på et enkelt mønster, der de nødvendige endringene og tilleggene er gjort.

Før du syr overalls med egne hender, lager opp med et lys, men ikke transparent, klut av riktig farge. Du trenger et sted 1,5 meter sateng, sateng, silke, sengetøy eller bomull. Ikke glem trådene i tone, knapper, dekorative elastiske stropper og brede elastiske bånd til bryst og midje.

Det siste settet med forbruksvarer er helt avhengig av hvilken modell som velges produkter som vil tjene som en dekorativ finish, og hvilke parametere har en person som er ny ting.

Bygg et grunnleggende mønster

Forbered deg på det faktum at du ikke kan løse problemet med å sy en sommerkvinne totalt uten et mønster laget med egne hender. Heldigvis vil det ikke være nødvendig å lage det fra bunnen av, men ved hjelp av ferdige tegninger, ifølge hvilke detaljer på kjole og smale bukser blir kuttet. Fra kjole vil vi trenge et mønster av rygg og pass, og fra buksene - absolutt alle målinger.

Med all denne utviklingen er det nødvendig å fortsette som følger:

Hvordan sy en sommerkvinne totalt uten et mønster?
 • Linjene i ischium sutur og innrykkene må økes med et par centimeter, noe som vil gjøre
  etterfølgende tå er mer behagelig;
 • Til verdien av trinnbredden på den bakre og den forreste halvdelen vil også legge 0,7-1 cm;
 • Brett sammen mønsteret på baksiden av kjolen og den bakre halvdelen av buksene, og oppnå et jevnt mønster av drakten med tydelig markert talje;
 • Konturene til de fremtidige nye klærne må suppleres med hjelpestrimler av laterale seksjoner;
 • Gutters sørger ikke for, siden denne håndboken omhandler å løse problemet med å sy en kvinners overalls med en rett silhuett.

Overalls med stropper

Ved hjelp av det grunnleggende mønsteret kan du lage en layout av en ting, nemlig en lys halvdel med ben, lengden til midten av kalven.

Det er gjort på denne måten:

Hvordan sy en sommerkvinne totalt uten et mønster?
 • Setehøyden er dypet med et par centimeter, og bredden på trinnet på bak- og fronthalvdelene øker med 0,5-1 cm;
 • Stingstrippen eller -foldet forskyves mot trinnkuttene. Forskjevningsverdien er lik halvparten av den økte bredden på trinnet på begge halvdelene av buksene;
 • Fra den nyformede brettet måles den valgte bredden på bunnen av buksene. Den sistnevnte er delt med 4, og da den verdi som er akseptabel for de forste halvdelene ta opptil 1 cm og en verdi for den faktiske bakre halvdel, tvert imot, blir tilsatt alle de samme 1 cm;
 • En ny stepping cut er laget for den forandrede halvdelen av halvdelen;
 • Sideskåret korrigeres på buksens bakre halvdeler, hakkene blir tatt langs kneledene;
 • En ny stepping cut er laget for den modifiserte bakre halvdelen av semi-gir;
 • Midjen er trukket på forsiden av buksene, under den, på en avstand på 3,5 cm, utføres en annen lignende strimmel. Det vil tjene som et veikryss for å passere ting og den fremre halvdelen av de korte buksene. Topplinjen forblir en etterligning av sømmen eller en ekte søm (valgfritt);
 • Pocket kutt er trukket (hvis noen);
 • Mellomskivebåndet er justert på baksiden;
 • Den øvre delen av saken er trukket, som er toppen av kjolen mønster;
 • Tillatelsene for festemidler og beslag er laget, stropper er laget, hvis bredde ikke skal være mer enn 3 cm, og lengden - mer enn 55 cm.

Skjæring og sying

Vi vender oss til hvordan det er bedre å kutte og sy en sommer generelt for en kvinne eller en jente. Mønstre legges ut på et stykke stoff, og tar hensyn til filamentens plassering. På alle kanter gjøres sentimetriske kvoter på sømmer, og shorts eller en bunn av bukser øker på to centimeter, for en folding.

Den generelle algoritmen for å sy en helhet med egne hender, enten det er i bunnen av shorts, full eller forkortet bukser, ser slik ut:

Hvordan sy en sommerkvinne totalt uten et mønster?
 • Kantene på alle de enkelte komponentene behandles ved hjelp av en overlock;
 • Ansikt begge sider av buksene. Setet linjen er først syet, og bare deretter stikkes permanent. Lignende handlinger gjøres med baksiden av buksene, hvoretter alt er stryket;
 • Ansikt til ansikt sydd opp foran og baksiden av buksene er brettet, sidene er sydd og syet sammen, etter at de kommer til å gå på trinnene.
 • Bunn shorts eller bukser er vridd, feid og strukket av maskinen;
 • Toppen er feid, syet, stryket og dekorert med fløser, striper, knapper og andre elementer. Til det sys de behandlede stroppene (hvis modellen betyr deres tilstedeværelse);
 • Bunnen av toppen er slitt med buksens topp, den er knust og klærne blir til et ansikt. Etterbehandlingsmasken er laget 0,5 cm under hoveddelen, og et smalt eller bredt elastisk bånd passerer mellom dem.

Med hva du skal ha på deg?

Hvordan sy en sommerkvinne totalt uten et mønster?

Så snart kvinnens jumpsuit er klar, er det på tide å tenke på hva det kan kombineres med. Med korte modeller er alt veldig enkelt: de er selvforsynende ting, vakre uten tillegg. Men maksimal lengde på produktet bør kombineres med et bredt belte, nakke skjerf, jakke og klassiske båter. På den uformelle format av hendelsen kan settes kombez lange ben kutt i selskap med støvler, en massiv nakke ornamenter og lyse Strap alle farger.

En forretningsversjon av en kort overordnet eller skolemodell for en jente er hensiktsmessig å spille med en bluse, jakke, tette strømpebukser og en plattformsko (stabil hæl).

I resten er overalls en allsidig garderobepost som er relevant i enhver livssituasjon, og er lojal mot nesten alle andre klær. Pass på å skaffe seg en slik ting, ikke bare hennes sommer, men også et varmt alternativ.

Du har lyse bilder og gode stiler!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 57 = 60