Velge en snegle diett | pangudownloads.com
Husdyr tillatt

Velge en snegle diett

"Hva å mate sneglene?" - dette spørsmålet vil sikkert interessert i et stort antall mennesker som er glad i avl disse morsomme skapninger. Hjemme kan du avle mange slags snegler. De vanligste husene inneholder gigantisk afrikansk ahatine. De tiltrekker fans av skalldyr med sin store størrelse og upretensiøse temperament.

Hvorfor er feed viktig?

Velge en snegle diett

Før du begynner hjemme, denne eller den slags snegler, er det viktig å finne ut av fagfolk hva det er og når de skal mate dem.

Hvis gastropodene spiser feil, kan dette ha en svært negativ innvirkning på helsen.

Feed land snegler hovedsakelig vegetativ mat. Eksperter anbefaler å bruke bare biologisk naturlig vegetabilsk mat. Hvis du kjøper frukt eller grønnsaker i butikker, er det ønskelig å vaske dem grundig.

Det er ikke en hemmelighet at butikkprodukter ofte er utsatt for kjemisk behandling. Herfra følger en meget viktig regel: Mollusksmaten må være ren og uten skadelige tilsetningsstoffer.

Veldig få mennesker vet, men for normal vekst og utvikling av bløtdyr, er det noen ganger nødvendig å mate animalsk protein. I denne forbindelse er det bedre å konsultere med en spesialist.

Mat for ahaatin

Velge en snegle diett

Som nevnt ovenfor har sneglen akhatin stor interesse blant elskere av skalldyr. Disse vakre skapningene kommer som regel til en lengde på ca 25 cm.

Det skal bemerkes at dette kjæledyret kan kalles upretensiøs uten overdrivelse.

Spesialister anbefaler ikke å mate ahaatin for ofte. Fôring bør bare skje når kjæledyret er vått.

Hvis mollusk våkner daglig, bør den gis daglig, om dagen eller dagen. Det er bedre å gi mat om kvelden, fordi disse sneglene tilhører nattdyr, som sover stille i løpet av dagen.

Under fôring av snegler av Akhatin hjemme, bør følgende regler overholdes:

  • Denne snillearten er veldig glad i frukt, grønnsaker og grønnsaker. De kan spise med glede nesten alt - plantain blader, løvetann blomster, kløver. De vil ikke nekte fra sopp og ulike kornblandinger. Ofte er ahaatin matet med gulrøtter, agurker, kålblad. Et interessant faktum er at de ofte har smakpreferanser. Så, for eksempel, hvis akhatin bare er født fra fødselen med agurker, så vil de mest sannsynlig gi opp annen mat. Dette kan føre til mye uleilighet, for det normale levetiden til en levende organisme trenger en rekke matvarer;
  • Akhatiny resirkulerer raskt avfall fra mat, slik at de kan få store pinner uten frykt. Myk mat er best gitt i en kort stund, da de sterkt forurenser bakken;
  • Hjemmelaget ahaatin er ikke ønskelig å bli matet med kjøtt;
  • Det er fortsatt bedre å ikke mate barnet med store deler av myk mat. Det pleide å skje at et sulten barn helt begravet seg i et stort stykke banan og kvalt der. Malyutkam ahatin i begynnelsen er bedre å gi bare grønnsaker og svært tynt skiver gulrøtter. Allerede senere kan de mates epler og salat.
Velge en snegle diett

I tillegg til den grunnleggende maten, hjemme, må slike snegler gis kalsiumholdige matvarer. Denne komponenten er svært viktig for bygging av skallet av skalldyr. Kalsium er ganske mye i eggskjellet (det må først bli grundig knust), fôrkrit, karat av blekksprut, kjøtt og benmel. Det er også viktig at sneglene mottar og protein (bokhvete, hirse, gammarus, daphnia).

Du må drikke ahaatin hver gang etter at de er matet. For disse formål bør du vanne terrariet med en sprøyter. Disse sneglene er veldig glad i å slikke dråper fra overflaten.

Mat for akvarie innbyggere

De som har et akvarium med snegler hjemme burde vite svaret på et svært viktig spørsmål: "Hva skal du mate akvarie snegler?". Det bør bemerkes at ingenting komplisert i å mate denne typen skalldyr. Oftest mate slike snegler med greener.

Velge en snegle diett

Ulike planter og alger bør plasseres i akvariet, og når de forsvinner - legg til mat. Også slike kjæledyr kan bli matet med blodorm, dafnia, finhakket salat og kjøtt. Kjøttet må knuses før konsistensen av pulveret.

Noen uvitende eiere hjemme liker å mate sine akvarier med krummer av brød. Spesialister anbefaler ikke dette. Saken er at slik mat er veldig stor, slik at sneglen ofte ikke kan gripe den.

I tillegg er brødsmuler veldig grov mat.

Mat til en drue snegl

Drue snegl er ganske enkelt å holde i fangenskap. Dette musling elsker å gjestebud på følgende produkter: bygg, artisjokker, epler, gulrøtter, løvetann, salat, purre, nesle, nasturtium. Også dyr er like drue blader, pepper, bokhvete og ulike bær.

De som er interessert i å vite, enn å mate druen sneglen hjemme, må det huskes at denne typen skalldyr også trenger kalsium. Det er nå mulig å kjøpe en tablett med den komponenten i noen spesialitet butikken som du kan bare sette i en tank på bakken.

Hva kan ikke mate snegler land og akvarium?

Det finnes en rekke produkter som under ingen omstendigheter skal spises:

Velge en snegle diett
  • Du kan ikke mate kjæledyr med syltet, stekt, skarp og røkt produkter. Hoveddelen av kostholdet deres bør inneholde plantefôr;
  • Hjemme kan du ikke gi mollusks sitrus - appelsiner, limes, sitroner. Disse produktene er forbudt fordi de inneholder en stor mengde syre, som reagerer med kalsium. Dette kan gjøre stor skade for en søt skapning;
  • Salt er en hvit død for alle slags svelgdyr. Dette produktet korroderer kroppen av bløtdyret og forårsaker dem utrolig smerte;
  • Du kan ikke gi kjæledyrene dine rå poteter. Solanin, som er inneholdt i dette produktet, er meget giftig;
  • Makaroni er et annet produkt som bør kastes når de dyrker slike dyr.

"Enn å mate snegler vanlige?" Er også et ganske vanlig spørsmål. Barn er veldig glad i å bringe snegler fra gatene og ikke godta å dele med dem senere. Foreldre bør være klar over det faktum at fôring av snegler fra gatene er nødvendig så vel som ahatinov. Slike bløtdyr som salatblader, frukt og grønnsaker. Det viktigste for å holde tritt raskt fjerne uspist mat, uansett hva han har begynt å svekkes og ikke skade ditt kjæledyr.

Mange stopper nå ved snegler som kjæledyr, fordi de er ganske upretensiøse, krever ikke betydelige økonomiske og tidskostnader fra sine eiere.

Det viktigste er å lære å ordne dem riktig, som med glede, med hjelp av voksne, vil gjøre selv de minste medlemmene av familien. Og så vil disse små dyrene lenge huske hele husstanden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

65 − = 56