Champignons met borstvoeding: eten of niet eten? | pangudownloads.com
Ik ben mama!

Champignons met borstvoeding: eten of niet eten?

Na de geboorte van het kind zijn er een dozijn vragen in de geest van de kersverse moeder. Ze worden niet alleen geassocieerd met de zorg voor de pasgeborene en de organisatie van borstvoeding, maar ook met hun eigen dieet.

Vrouwen begrijpen perfect dat je in zo’n moeilijke tijd op verschillende manieren en correct moet eten, zodat de kruimels met melk vitamines krijgen die nodig zijn voor de volledige ontwikkeling. Maar soms veroorzaken de gebruikelijke producten vrouwen veel vragen, bijvoorbeeld of het mogelijk is om paddenstoelen te eten terwijl ze borstvoeding geven, zullen ze het kind niet schaden? Dit probleem moet zeer serieus worden genomen.

Champignons met borstvoeding: kunnen ze worden gegeten?

Champignons met borstvoeding: eten of niet eten?

Champignons zijn paddenstoelen, die geliefd zijn bij de meeste huisvrouwen. Het product is het hele jaar door zowel vers als diep in de winkel verkrijgbaar. Champignons worden perfect gecombineerd met andere ingrediënten, met hun toevoeging wordt een groot aantal gerechten bereid.

Maar is het de moeite waard om paddenstoelen te eten voor de moeder die borstvoeding geeft, omdat dit een zeer zwaar product is?

Het is moeilijk om te beweren, paddenstoelen – het eten is vrij zwaar, wordt lang door het lichaam verteerd, dus het is belangrijk voor vrouwen die ze willen eten tijdens de lactatie, om naar zichzelf te luisteren.

Als het gebruik van dit product voor jou de norm is, heb je vaak paddestoelen toegevoegd aan verschillende gerechten voor de zwangerschap en tijdens het uitvoeren van kruimels, dan kun je een paar maanden na de geboorte volledig proberen champignons in het dieet te introduceren. Een nieuw product in het menu zal de zogende moeder in staat stellen om het voedsel te diversifiëren en zal hiervan profiteren bij matig gebruik. Maar vergeet niet dat het eten van gefrituurde, evenals ingelegde en gepekelde champignons niet de moeite waard is. Bij het geven van borstvoeding is de beste optie om te koken, stoven en koken.

Vrouwen die chronische problemen hebben met de galblaas en de lever, kunnen echter geen paddenstoelen eten. Zulke dames zijn zich vaker bewust van de beperkingen in hun menu’s en volgen heel strikt de producten die naar de mond worden gestuurd.

Die moeders die besloten om een ​​nieuw product in hun dieet te introduceren, en dit betreft niet alleen champignons, maar in het algemeen alle producten, is het de moeite waard om de reactie van kruimels op het bijgewerkte menu te volgen.

Als de baby angstig is, overmatige gasproductie of een andere reactie die u alarmeert, moet u tijdelijk stoppen met het gebruik van het product dat niet past. Van paddenstoelen hebben baby’s meestal constipatie en koliek.

Die vrouwen die besluiten om een ​​kinderarts een spannende vraag te stellen over de vraag of paddenstoelen aan hun moeder kunnen worden gevoerd, horen niet altijd één mening. Sommige artsen zijn geneigd te geloven dat vrouwen zich niet moeten haasten om paddenstoelen aan het dieet toe te voegen, andere deskundigen, in tegendeel, geloven dat matige consumptie van het product alleen maar zal profiteren.

Daarom moeten vrouwen zich concentreren op hun eigen gevoelens na het eten van paddenstoelen en moeten ze de reactie van de pasgeborene volgen. In ieder geval moet de eerste maaltijd, waarin de paddenstoelen aanwezig zijn, ze een beetje bevatten, je moet niet te veel eten.

Soep van champignons voor zogende moeder: mag ik eten?

Zoals we hierboven hebben ontdekt, zijn paddenstoelen moeilijk te verteren en kunnen ze een negatieve reactie uit het lichaam van het kind veroorzaken. Daarom moeten vrouwen die borstvoeding geven een extreem voorzichtig product introduceren in hun dieet.

We hebben ook gesproken over het feit dat paddenstoelen tijdens de borstvoeding moeten worden gegeten in gekookt en gestoofd, dus soep met de toevoeging van het product is zeer acceptabel.

Het is waar dat je hier een aantal regels moet volgen:

Champignons met borstvoeding: eten of niet eten?
  • als je gewoon de paddenstoelen in je dieet invoert, probeer dan het gerecht te houden want er waren geen andere nieuwe producten. Anders, begrijp waar het organisme van het kind op reageerde, natuurlijk, als er iets misgaat, zal het niet lukken;
  • kook de soep zonder veel kruiden en zout toe te voegen;
  • het eerste deel dat moet worden gegeten, moet klein zijn. Gebruik de volgende dag het gerecht niet, wacht 24-48 uur om te zorgen voor de reactie van het lichaam van het kind. Als alles goed gaat, eet dan paddestoelen voor de gezondheid, maar met mate.

De mening van mama

Natuurlijk is de mening van gekwalificeerde artsen erg belangrijk en moet er naar geluisterd worden, maar het is interessant voor alle jonge moeders om te weten hoe andere vrouwen worden geïntroduceerd in het dieet van paddenstoelen, ongeacht of kinderen daarop reageren.

De meeste vrouwen die borstvoeding geven zeggen dat er geen negatieve reactie in de kruimels was op het feit dat mijn moeder champignons at. Maar, natuurlijk, alle vrouwen merken op dat ze paddestoelen eten in een gematigde hoeveelheid, meestal in soep of gestoofd. Van gefrituurde en ingemaakte schimmels, raden ervaren moeders nog steeds af.

Bij het kiezen van voedsel tijdens borstvoeding, wees voorzichtig. Let op de reactie van het organisme van het kind op deze of gene nieuwe component in het dieet van de moeder.

Alle baby’s zijn verschillend en soms hebben ze buikpijn van een onschadelijk, op het eerste gezicht, product. Wees alert op je kruimels, zorg voor hun gezondheid en zorg goed. Veel succes!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

83 − = 82

Adblock
detector