Rode vlekken op de wangen van het kind: de belangrijkste oorzaken van het uiterlijk en de preventiemethoden | pangudownloads.com
Ik ben mama!

Rode vlekken op de wangen van het kind: de belangrijkste oorzaken van het uiterlijk en de preventiemethoden

Een van de meest gestelde vragen van jonge moeders van vandaag is: "Waarom heeft het kind rode wangen en is het normaal?". Laten we samen proberen dit probleem op te lossen.

Op zoek naar redenen

Er zijn een aantal redenen die bij zuigelingen roodheid van de wangen kunnen veroorzaken, wat jonge moeders zouden moeten weten over:

Rode vlekken op de wangen van het kind: de belangrijkste oorzaken van het uiterlijk en de preventiemethoden
  • de wangen van de baby zijn ruw, omdat ze versleten waren na het lopen op straat. In dit geval zal een gewone kindercrème helpen, die moet worden gebruikt voordat je op straat gaat in het koude seizoen en vooral in de vrieskou, waarvan de wangen bij kinderen zo blozen;
  • een kind kan gewoon gewoon lekker zijn na actieve spelletjes of vanwege te zuinige verpakking in warme kleding. Zorgzaamheid is goed, maar alles moet een maat hebben;
  • in sommige gevallen is de oorzaak van roodheid op de wangen diathese, wat voedselallergenen kan veroorzaken.

Wat is diathese en is het de moeite waard om te wachten op de ontwikkeling van allergie in kruimels?

Als je baby huid er roodheid of vlekken, en wangen wordt ruw, moet u contact opnemen met uw kinderarts op de neiging te identificeren om allergieën bij de baby. Diathese - dit is de neiging van het lichaam tot allergische reacties van het immuunsysteem, of beter gezegd de reactie van het lichaam op het allergeen.

Zeer belangrijk de tijd om uit te vinden waarom het kind heeft rode vlekken op de wangen, aan dermatitis ontwikkeling van de baby te voorkomen dat allergische gelanceerd vrijwel onbehandelbaar.

Diathese kan een uiting zijn van de intolerantie van een organisme voor bepaald voedsel. Daarom is het de moeite waard om zorgvuldig het rantsoen van de zogende moeder te controleren en te bepalen welke van de producten de reactie veroorzaakt. De gebruikelijke irriterende stoffen kunnen tomaten, citrusvruchten, melk, suikerwerk, cacao, noten, honing, chocolade en suikervervangers zijn.

Rode vlekken op de wangen van het kind: de belangrijkste oorzaken van het uiterlijk en de preventiemethoden

Het is ook noodzakelijk om, indien mogelijk, de zuigelingenvoeding achter te laten, die vaak diathese veroorzaakt door de aanwezigheid van conserveermiddelen. Niet alleen deze, maar ook de meesten "Onschuldig" producten kunnen irritatie veroorzaken.

Besteed aandacht aan huishoudelijke chemie, verkrijgbaar in het huis, roodheid kan agressief waspoeder of baby poeder veroorzaken. Zelfs de verf van een speelgoed van mindere kwaliteit kan een allergische reactie veroorzaken en een antwoord geven waarom de rode en ruwe wangen van het kind zijn geworden.

Wat als de roodheid en ruwheid op de wangen niet overgaan?

Het is noodzakelijk om onmiddellijk een pijnlijke stimulus te identificeren, de hoofdoorzaak bij een kind met rode wangen en het verschijnen van vlekken.

Dit is vrij eenvoudig:

Rode vlekken op de wangen van het kind: de belangrijkste oorzaken van het uiterlijk en de preventiemethoden
  • volg het kind. Na contact te hebben gehad met wat er in het huis gebeurt, neemt de uitslag toe? Misschien is het antwoord in levendige irriterende stoffen zoals synthetische weefsels;
  • uitsluit van het dieet van de meest waarschijnlijke allergenen die het voederen, geef babyvoeding in potten. Vervang het door een zelfgemaakte puree;
  • zorg voor volledige voedingskruimels, zorg voor voldoende vitaminen en mineralen, herstel de stofwisseling;
  • raadpleeg een arts voor advies, een professional zal je vertellen hoe je beter met roodheid van de wangen omgaat;

Waarom het kind rode wangen heeft en wat te doen in dit geval: naar de kinderarts gaan

Er zijn een aantal manieren om rode vlekken op de wangen van baby's te bestrijden, bekend bij de geneeskunde. Uw arts zal u helpen de beste behandeling voor deze ziekte te kiezen, te beginnen met speciale druppels, gels en zalven en met medicinale kruiden en baden. In dit geval zou u gras, kamille, paardebloem en duizendblad moeten inslaan. Sta het kind niet toe om de plaatsen van roodheid te kammen, het kan een infectie veroorzaken, die het verloop van de ziekte aanzienlijk verergert.

Rode vlekken op de wangen van het kind: de belangrijkste oorzaken van het uiterlijk en de preventiemethoden

Er moet aan worden herinnerd dat deze geneesmiddelen de symptomen van huiddermatitis helpen verlichten, maar niet genezen. Voor uw kruimels is de allergie zeer gevaarlijk, dus wees geduldig en installeer een allergeen. Immers, het uiterlijk van rode wangen bij een kind - een signaal aan het feit dat in zijn eten of in het huis was er een irriterend organisme van het kind een object of een preparaat of een product.

Een effectieve oplossing is om de ziekte te diagnosticeren en de oorzaak van de manifestatie ervan te elimineren.

Een medisch specialist zal u helpen de aard van de oorsprong van diathese te bepalen. Dit kan een neiging tot dermatitis zijn, geassocieerd met een metabole stoornis of een neuro-arthritische diathese.

Jonge ouders moeten onthouden dat rode vlekken op de wangen van een kind tot drie jaar oud kunnen voorkomen. We moeten niet zelfmedicatie, en zelfs in het geval van recidive moeten opnieuw van toepassing op de kinderarts, aangezien verschillende etymologie van dezelfde ziekte, kan het allergeen heel anders zijn.

De gezondheid van uw baby moet vanaf jonge leeftijd worden beschermd, zorg voor de tijdige identificatie van het probleem van rode wangen en de behandeling ervan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =