Sage voor ovulatie: hoe te helpen en hoe te nemen? | pangudownloads.com
Ik ben mama!

Sage voor ovulatie: hoe te helpen en hoe te nemen?

In onze tijd is onvruchtbaarheid bijna een alomtegenwoordig probleem geworden, vanwege de milieusituatie, de prevalentie van slechte gewoonten en ondervoeding. Maar er is goed nieuws - de meeste gevallen van onvruchtbaarheid zijn omkeerbaar en corrigeerbaar. In het bijzonder wordt salie op grote schaal gebruikt om de eisprong te stimuleren, zelfs voor de meest progressieve meisjes.

Oorzaken van ovulatie

Sage voor ovulatie: hoe te helpen en hoe te nemen?

Anovulatoire cyclus manifesteert zich niet in het gewone leven, als het paar niet van plan is om nakomelingen te krijgen.

Een vrouw kan bij zichzelf de afwezigheid van een eisprong vinden alleen in strijd met de menstruatiecyclus als geheel. Dit probleem is meestal gebruikelijk bij mensen met een lengte van minder dan 20 of meer dan 40 dagen. Deze factor wordt echter niet altijd voldoende aandacht getrokken.

Meestal ondervinden meisjes vergelijkbare problemen vanwege het feit dat het feit van de langverwachte opvatting niet kan plaatsvinden. Als als gevolg van lange pogingen (meer dan zes maanden), een vrouw niet zwanger raakt, dan lijdt een van de partners aan onvruchtbaarheid. Niet altijd dodelijk, maar altijd behandeling vereist.

In een gezonde vrouw komen anovulatoire cycli (menstruatiecyclus, waarin het ei niet rijpt) niet vaker dan twee keer per jaar voor. Als dit vaker gebeurt, zijn problemen met de concentratie van luteïniserend hormoon in het lichaam van een vrouw in de vruchtbare leeftijd waarschijnlijk. Het probleem kan ook optreden bij andere hormonale factoren. Als een vrouw bijvoorbeeld prolactine heeft, maakt het haar ook onvruchtbaar.

De belangrijkste redenen hiervoor zijn:

Sage voor ovulatie: hoe te helpen en hoe te nemen?
 • Chronische ontstekingsprocessen in het bekken (salpingitis, oophoritis, salpingoophoritis, enz.);
 • Hormonale onbalans (om te begrijpen of dit probleem bij u voorkomt, moet u contact opnemen met een gynaecoloog-endocrinoloog en tests doen voor het reproductieve panel);
 • Dysfuncties van de eierstokken op de achtergrond van cystic neoplasma's in hen;
 • Tumoren in de hersenen, waarvan bepaalde centra verantwoordelijk zijn voor de synthese van geslachtshormonen in de bijnierschors;
 • Slechte gewoonten;
 • Erfelijke factor (afwezigheid van ovulatie "Overgedragen" een puur genetisch meisje van een moeder of grootmoeder);
 • Langdurige en aanhoudende schending van de menstruatiecyclus;
 • Chronische systemische ziekten;
 • Ernstige pathologieën van interne vitale organen.

Natuurlijk kan deze lijst worden aangevuld met andere, onkarakteristieke en atypische redenen, afhankelijk van de individuele kenmerken van het vrouwelijk lichaam.

Hoe beïnvloedt salie de eisprong?

Om een ​​gezonde baby te verwekken en te tolereren, nemen vrouwen speciale hormoonpillen die helpen het aantal te verhogen De "juiste" hormonen en helpen om snel zwanger te raken.

Wat is vooral vreemd, vanuit het oogpunt van de leek, omdat dergelijke hulpmiddelen vaak gecombineerde orale anticonceptiva of anticonceptiepillen worden gebruikt.

De patiënt drinkt ze strikt volgens de door de arts voorgeschreven dosering en annuleert dan abrupt. Tijdens de periode van annulering treedt de conceptie meestal op als de behandeling succesvol is geweest.

Maar veel vrouwen weigeren bewust dergelijke therapieën en wenden zich tot natuurlijke remedies. Neem bijvoorbeeld een wijze.

Verschillende planten bevatten natuurlijke analogen van geslachtshormonen, die fyto-oestrogenen worden genoemd. Het is dankzij hen dat kruidenbehandeling bijna altijd uitgesproken resultaten geeft, in ieder geval als onvruchtbaarheid wordt geassocieerd met hormonale onbalans.

De samenstelling van salie omvat waardevolle stoffen - terpenen en fenolen. Ze werken "Noodzakelijk" hormonen van het vrouwelijke voortplantingssysteem en stimuleren hun gezonde synthese. Net als de linde heeft deze plant niet alleen invloed op de functies van de eierstokken, maar geneest ook andere pathologieën die verband houden met de organen van het urogenitale systeem.

Sage stimuleert de afgifte van oestrogeen in het bloed, wat vooral belangrijk is voor vrouwen met gevestigde hormonale stoornissen, zoals het syndroom van polycysteuze eierstokken. Het heeft ook een gunstig effect op functies "Plodovmestilischa", of baarmoeder, het normaliseren van de tonus en het genezen van goedaardige tumoren gelokaliseerd in de holte.

Indicaties voor gebruik:

Sage voor ovulatie: hoe te helpen en hoe te nemen?
 • Stimulatie van de ovulatie met regelmatige anovulatoire cycli;
 • Normalisatie van de toon van de baarmoeder;
 • Behandeling van verschillende neoplasmen in de interne geslachtsdelen bij vrouwen (ovariumcysten, uterusmyoma, enz.);
 • Therapie van hormonale onbalans en herstel van de normale concentratie van vrouwelijke geslachtshormonen in het bloed;
 • Correctie van de menstruatiecyclus met zijn stabiele overtreding;
 • Herstel van de seksuele functie bij de onderdrukking van het libido (receptie is mogelijk bij zowel vrouwen als mannen).

Talrijke klinische onderzoeken hebben aangetoond dat als u regelmatig salie drinkt, u gestaag vooruitgang kunt boeken bij de normalisatie van de voortplantingsfunctie. Dit kruid verhoogt de productie van de belangrijkste geslachtshormonen in het lichaam van een vrouw - follikelstimulerend, luteïniserend, en ook oestrogeen en progesteron. Dankzij deze behandeling kan een vrouw niet alleen vrijuit denken, maar ook gemakkelijk een baby tolereren.

Hoe om salie te drinken

Sommige vrouwen geven de voorkeur aan vers geperst sap van plantenstelen, andere gaan conservatiever en bereiden afsnijdingen of infusies voor.

Recept voor infusie

 1. Een theelepel gedroogde en gehakte salieblaadjes (je kunt er verse nemen) giet een glas steil kokend water;
 2. Het resulterende mengsel hoeft niet extra te worden gekookt, maar het moet wel een half uur of een uur worden gegaard. Het is het beste om de plant 's nachts te laten weken en' s morgens te gaan drinken;
 3. Vergeet niet om de gekoelde vloeistof af te tappen.
Sage voor ovulatie: hoe te helpen en hoe te nemen?

Neem zo'n kruidengeneesmiddel voor de maaltijd in een hoeveelheid van 50-65 ml. Drink in kleine slokjes.

Receptie schema

Sage begint op de vijfde dag van de cyclus (wanneer de maanden voorbij zijn of eindigen).

Dit moet worden gedaan binnen tien of elf dagen, tot de verwachte eisprong.

Een volledige kuur is drie maanden. Als de zwangerschap zich niet in deze voorwaarden heeft voorgedaan, moet u de cursus herhalen.

Het komt ons vaak voor dat het noodzakelijk is tabletten strikt in te nemen met toestemming van een arts. Maar dit is niet waar. De inname van kruiden moet ook worden gecontroleerd door een behandelende of observerende specialist.

Gebruik salie voor onvruchtbaarheid moet heel voorzichtig zijn, gezien het feit dat deze methode geschikt is voor mensen met oestrogeen-deficiëntie. Als uw oestrogeenspiegel normaal is, dient u zich tot andere soorten behandelingen te wenden, omdat een overvloed aan dit hormoon vóór de vervaldatum een ​​uiteenspattende follikel kan veroorzaken, wat de situatie verder zal verergeren.

We hopen dat je binnenkort een langverwachte kind hebt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 7 = 12