Voortijdige vreugde, of waarom een ​​vals-negatieve zwangerschapstest kan voorkomen | pangudownloads.com
Ik ben mama!

Voortijdige vreugde, of waarom een ​​vals-negatieve zwangerschapstest kan voorkomen

Als de producenten verzekeren dat de tests voor het vaststellen van zwangerschap werken met een nauwkeurigheid van 97%, waarom doen zich dan herhaaldelijk fouten voor die het geloof van mensen in de effectiviteit van deze methode zouden kunnen ondermijnen? En wat een slechte grap kan het negatieve testresultaat zijn als de vrouw hem vertrouwt. Overweeg de redenen waarom de test vals-negatief is.

De oorzaken van een vals-negatieve zwangerschapstest

Externe situaties die leiden tot onjuiste testscores.

Overweeg in welke gevallen de zwangerschapstest een vals-negatief resultaat vertoont:

Voortijdige vreugde, of waarom een ​​vals-negatieve zwangerschapstest kan voorkomen
  • Vaak zijn de vrouwen zelf te snel om erachter te komen of ze zwanger zijn of niet, het kopen van de tests in batches en het gebruik ervan vóór de vertraging in de menstruatie. In dergelijke gevallen kan de test mislukken. Dit komt omdat het zwangerschapshormoon (hCG) in onvoldoende hoeveelheid in de urine is ontwikkeld, zodat de gevoeligheid van de test zwangerschap niet correct kan bepalen;
  • De grootste concentratie van het hormoon in de urine in de ochtend. Overdag en 's avonds, als u de vloeistof een dag laat doordringen, wordt het testresultaat lager. Conclusie: de procedure moet in de vroege ochtend worden uitgevoerd;
  • Het niet naleven van de voorgeschreven items in de instructies is ook een reden voor fouten. De instructie van een product van hoge kwaliteit moet noodzakelijkerwijs in foto's zijn, ter illustratie van de implementatiefasen. Zorg ervoor dat u de handleiding in het Russisch leest;
  • De garantieperiode van het product kan eenvoudig verlopen. Lees de etiketten op de verpakking zorgvuldig.

Bij welke pathologieën in het lichaam is het mogelijk om de test te beïnvloeden:

Voortijdige vreugde, of waarom een ​​vals-negatieve zwangerschapstest kan voorkomen
  • Kan een zwangerschapstest vals-negatief zijn als een ectopische
    zwangerschap: verkeerde foetushouding. In dit geval wordt de vrijgave van HCG opgeschort. Wat het ook was, als de zwangerschap pathologisch is, zal de test een verkeerd resultaat laten zien. De tekenen van zwangerschap die zich buiten de baarmoeder ontwikkelen, manifesteren zich al heel vroeg. Het belangrijkste is om aandacht aan hen te besteden;
  • Tijdens de zwangerschap kan een vrouw klagen over de nieren. Tegelijkertijd wordt het noodzakelijke hormoon geproduceerd veel later dan de voorgeschreven tijd, en het laat niet toe om zwangerschap thuis te detecteren;
  • Een bekend feit: de periode van ovulatie kan worden verschoven en komt in sommige gevallen net voor de menstruatie. Aldus wordt het hormonale niveau tijdens testen verlaagd.

Wat moet er gedaan worden?

Wees geduldig! Veel vrouwen willen zo graag moeders worden dat ze zelf fouten maken tijdens het testen. Wacht bijvoorbeeld niet tot het reagens reageert met urine en neem de kleur van de kleurstof voor de langverwachte twee strips die al nauwelijks zichtbaar zijn.

Het feit dat het niet de moeite waard is om producten van lage kwaliteit van lage kwaliteit te kopen, en we kunnen niet spreken. Op een dergelijk object worden zelfs de strepen onduidelijk gezien en kunnen deze in één worden samengevoegd en in twee worden omgezet. Koop alleen kwaliteitsgoederen.

Wanhoop niet! Wat het ook was, je moet opnieuw testen en zorg ervoor dat je een arts ziet om de onderstaande procedure te volgen.

Prenatale zwangerschapstest

Voortijdige vreugde, of waarom een ​​vals-negatieve zwangerschapstest kan voorkomen

In een vroeg stadium wordt de zwangerschap thuis bepaald tijdens het testproces. Als de tests om de hierboven genoemde redenen mislukken, neemt de vrouw de prenatale diagnose. Deze biochemische analyse wordt uitgevoerd om mogelijke pathologische afwijkingen in de ontwikkeling van de foetus te bepalen.

De wetenschap ontwikkelt zich intensief, omdat eerder met een dergelijke analyse het toekomstige kind een aanzienlijk risico liep, omdat de bemonstering van het weefselmonster, de placenta, in de onmiddellijke nabijheid van het embryo voor onderzoek werd uitgevoerd.

Niet elke moeder was klaar om het risico te nemen. Tot op heden is vastgesteld dat er een deel van het DNA in het bloed van de moeder zit en de baby zelf, en chromosoomveranderingen kunnen op een zachtere manier worden bepaald.

Vreemd genoeg, hoe ouder de leeftijd van de vrouw, hoe effectiever het testresultaat zal zijn. De periode van de laboratoriumtest is 10 weken van het eerste trimester van de zwangerschap.

Neem voor de analyse 20 ml. veneus bloed en test hun biochemische component. Na 12 dagen kan de behandelende arts een conclusie trekken over de toestand van het ongeboren kind.

Als er veranderingen zijn, kan een heranalyse worden uitgevoerd.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

22 + = 32