Waarom ontwikkelen hypochondrie zich tijdens de zwangerschap? | pangudownloads.com
Ik ben mama!

Waarom ontwikkelen hypochondrie zich tijdens de zwangerschap?

De maligniteit, zoals de naam al doet vermoeden, is een tekort aan vruchtwater. Dit verschijnsel doet zich voor bij ongeveer 20% van de zwangere vrouwen. In bepaalde omstandigheden leidt het tot complicaties en afwijkingen in het ontwikkelingsproces van de zwangerschap en de foetus.

Waarom ontwikkelen hypochondrie zich tijdens de zwangerschap?

Amblerous waters zijn erg belangrijk, omdat ze zuurstof, voedingsstoffen, zouten, vitamines, hormonen bevatten, die nodig zijn voor de normale ontwikkeling van de baby in de baarmoeder.

Bovendien voeren ze een beschermende functie uit, creëren ze een schijn van gewichtloosheid en beschermen ze zo de vrucht tegen de mogelijke druk van de inwendige organen van de moeder. Wanneer het water toeslaat, wordt het opgenomen en kan het kind ongedeerd blijven.

Ze beschermen ook tegen infecties en andere agressieve en schadelijke effecten. Dat is de reden waarom hypochlorisme tijdens de zwangerschap een gevaarlijke aandoening is, omdat de kwaliteit van hun beschermende functies afneemt.

De hoeveelheid water varieert gedurende de periode van de zwangerschap. Vaak gebeurt dit in het tweede trimester, maar als het op de derde wordt gevonden, verandert deze toestand in sommige gevallen in ernstige problemen. Wanneer het water op een later tijdstip slechts 1-1,5 liter is, kunnen we het al over hun onvoldoende hoeveelheid hebben.

Er zijn twee soorten gebrek aan hydratatie:

 • Gematigd. Vaak gemanifesteerd als gevolg van slechte voeding. Om alles te repareren, moet een vrouw haar dieet en dieet aanpassen. Vaak bevelen artsen voedingsmiddelen aan die rijk zijn aan mineralen en vitamines. Als u het dieet volgt, moet u constant naar het onderzoek van de observatiedokter komen;
 • Uitgedrukt. Het vereist een serieuzere aanpak, inclusief medicamenteuze behandeling. De vrouw wordt in het dagziekenhuis geplaatst voor bewaring. Hoe sterker de aandoening wordt uitgedrukt, hoe groter het risico voor de foetus. In dit geval is de ontwikkeling van veel pathologieën mogelijk - vervorming van het botsysteem, verstikking (leidt tot stoornissen van het zenuwstelsel en hersenactiviteit), pathologische ontwikkeling van de ledematen.

Wat is gevaarlijk voor hypochlorisme tijdens de zwangerschap

Deze toestand is gevaarlijk omdat het geen ernstige symptomen heeft. De vrouw voelt zich lichamelijk goed en haar toestand wijkt niet af van de norm. Op de momenten van de beweging van het kind ervaart ze pijnlijke gevoelens, maar dit is een onbetrouwbaar teken.

Alleen gekwalificeerde specialisten kunnen hypochondrie diagnosticeren.

Hij zal de aanwezigheid van pathologie bepalen in het geval van:

 • Achterblijvende of inconsistentie in de hoogte van de locatie van de baarmoederfundus;
 • Zijn sterke inconsistentie met de timing van de zwangerschap;
 • Ongeschikte buikomvang voor deze termijn.

Als dergelijke symptomen worden gevonden, zal de arts concluderen dat zwangere vrouwen een lage bloeddruk hebben.

Elke arts weet hoe dit de foetus beïnvloedt. Er is een hoog risico op een baby met ontwikkelingspathologieën met een uitgesproken fenomeen.

Om de nauwkeurigheid van de diagnose te garanderen, wordt echografie uitgevoerd. De resultaten bevestigen of weerleggen de diagnose. Zo'n onderzoek zal nauwkeurig de hoeveelheid vocht in de placenta bepalen, evenals de ernst van het verschijnsel en de toestand van de foetus.

Oorzaken van ondervoeding

Waarom ontwikkelen hypochondrie zich tijdens de zwangerschap?
 • Abnormale ontwikkeling. Tot de verschillende schendingen behoren erfelijke afwijkingen van de nier en het gezicht. Verklaar deze mogelijkheid met een periode van 23 weken door een tweede verplichte echografie uit te voeren;
 • Afname van de functie van uitscheiding van het membraan, dat een foetusei vormt, een ontoereikende / onvoldoende ontwikkeling van het epitheel dat het membraan bedekt;
 • Hoge bloeddruk. Gedurende zijn zwangerschap worden zijn sprongen waargenomen, maar deze zijn meestal onbeduidend. Als de schommelingen hoog genoeg zijn, dan kunnen ze het vruchtwater verminderen. Hypertensie dreigt de ontwikkeling van de foetus te vertragen, de groei te vertragen en te vervagen. Ondervoeding tijdens de zwangerschap, wanneer het 21 weken is, wordt vaak juist door deze oorzaak veroorzaakt. Dit is echter niet ongebruikelijk en gedurende het eerste trimester;
 • Bacteriële infecties waaraan de zwangere vrouw leed, niet volledig genezen. Soms wordt het gevaar gevormd door de ziekten die de vrouw vóór de zwangerschap had. In dit geval wordt de pathogene flora zowel in de geslachten als in de wateren aangetroffen. Meestal is het ingesteld op 21 weken, wanneer onder invloed van hormonen het begint te vorderen. Tegelijkertijd is er ook een ontwikkeling van laag water, die al een uitgesproken karakter heeft op de 31e week;
 • Meerdere zwangerschap. De oorzaak kan een ongelijke verdeling van de bloedstroom in de placenta zijn. Dan krijgt het ene kind meer voedingsstoffen en zuurstof dan het andere. Dit kan leiden tot de dood van een zwakkere foetus, dus heeft de zwangere vrouw interne observatie nodig;
 • Ondervoeding tijdens de zwangerschap, beginnend in week 36, is te wijten aan overbelasting. Op dit moment is de baby al volledig gevormd en kan op elk moment worden geboren. Er zijn gevallen dat vrouwen kinderen jonger dan 40 weken dragen, maar al bij de 38e ontwikkelt dit fenomeen zich vaak. De reden is de "veroudering" van de placenta, omdat deze al versleten is en zijn tijd heeft overleefd. Als gevolg hiervan begint het te exfoliëren en voert het niet langer zijn directe functies uit. Artsen worden gedwongen vroegtijdig geboren te worden of een keizersnede te nemen;
 • In sommige gevallen ontwikkelt de pathologie zich geleidelijk, al vanaf de eerste week. Het wordt meestal gevonden na 12 of 22 weken met een geplande echografie. Het komt vaak voort uit de zwaarlijvigheid van een zwangere vrouw als gevolg van onjuist metabolisme. Artsen moeten weten hoe ernstig het kind is en wat de invloed ervan is. Als de stroom niet zwaar is en geen tijd heeft om de foetus te beïnvloeden, kan deze worden opgeslagen. Zwanger wordt in dit geval in het ziekenhuis geplaatst, waar ze tot de geboorte is. Je moet je aan een strikt dieet houden en de oorzaken van obesitas ontdekken. In dit geval wordt de baby geboren met de maximale 37 weken zwangerschap. Dit komt door het loslaten van de placenta. Voer daarom een ​​keizersnede uit.

diagnostiek

Voordat de behandeling wordt gestart, bepaalt de arts de oorzaak van dit fenomeen en voert deze diagnostiek uit. Het eerste ding om de oorzaak op te helderen, en daarna de ernst van de pathologie. Een specialist kan een reeks onderzoeken en analyses toewijzen:

 • Ultrageluid en dopplerografie. Worden uitgevoerd om de hoeveelheid water in het foetale ei te bepalen, om de mate van foetale vertraging in ontwikkeling te verduidelijken, om de kwaliteit van de bloedstroom in de uteriene aderen, navelstreng en hersenen van de foetus te beoordelen;
 • Algemene analyse van bloed en urine, een uitstrijkje tegen infectie en seksueel overdraagbare aandoeningen. Deze maatregelen elimineren de mogelijkheid van infectie van de foetus;
 • KGT zal de toestand van de baby en zijn gezondheidstoestand bepalen.

Behandeling van gebrek aan hydratatie

De methoden worden behoorlijk gevarieerd, afhankelijk van de ernst van deze aandoening, de redenen voor het uiterlijk en trimester. Als bijvoorbeeld aan het einde van de 27e week een metabole stoornis en zwaarlijvigheid werd gevonden, wordt aan de vrouw medicatie voorgeschreven die de placenta normaliseert.

De maligniteit tijdens de zwangerschap, gevonden op de termijn van 31 weken of langer, wordt op een complexe manier behandeld, met behulp van medicijnen om het metabolisme in de placenta te stimuleren, evenals vitamines en remedies om de onderliggende oorzaak van de pathologie te elimineren.

De behandeling kan ambulant zijn als een matige graad wordt gediagnosticeerd, of stationair, als deze ernstig is.

De poliklinische methode bestaat uit het handhaven van een spaarzaam regime, het beperken van de motoriek, het elimineren van zware ladingen, het nemen van voorgeschreven medicijnen en het regelmatig bijwonen van een vrouwenconsult. Vaak toegewezen aan vrouwen in het tweede trimester.

Waarom ontwikkelen hypochondrie zich tijdens de zwangerschap?

In ziekenhuisomstandigheden plaats met een uitgesproken mate van pathologie, en ook als de stroom matig is, wordt de toon van de baarmoeder gedetecteerd. Een dergelijke behandeling is ook vereist voor vrouwen met een lage bloeddruk tijdens de zwangerschap vanaf de leeftijd van 32 weken of later.

Artsen schrijven soms wekelijkse echografie, dopplerografie en KGT voor om de aandoening te controleren, zodat ze bij een verslechtering dringend de nodige maatregelen nemen. Als de pathologie sterk uitgesproken is en de gezondheid van de baby bedreigt, is er de mogelijkheid om een ​​keizersnede te benoemen. Ook veroorzaken vanaf 33 weken vroege bevalling.

Deze pathologie heeft een negatieve invloed op het proces van het dragen van een kind. Vaak vanwege haar, miskramen optreden in het eerste trimester. Bovendien beïnvloedt dit het generieke proces - het is zwak en weeën en pogingen worden onbeduidend.

Als de periode korter is dan 32-34 weken, is het noodzakelijk om een ​​keizersnede uit te voeren. In een periode van 36 weken kunnen stimulerende contracties medicijnen gebruiken en de vrouw zal onafhankelijk bevallen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 4