Barnväst för en pojke: hur man syr den rätt | pangudownloads.com
Jag är mamma!

Barnväst för en pojke: hur man syr den rätt

Någon mamma vill att hennes barn ska vara väl klädd. Tyvärr är kvalitets saker ofta ganska dyra. Men idag kommer vi att berätta för dig hur man sy en vacker väst till din baby. Och den första regeln som du behöver komma ihåg: Gör det bra med ett bra humör.

Barnväst för en pojke: hur man syr den rätt

En väst du kan sy eller knyta, men, viktigast av allt, skapa den för ditt barn med kärlek.

En väst för en pojke kan inte bara värma den, men passar också perfekt in i bilden. Därför, om du vill införa ett barns smak från den allra första barndomen, bär den bara i vackra saker. I detta fall är västar universella. Du kan lägga en T-shirt och en skjorta under dem.

När det gäller kombinationen med botten passar du som jeans och vanliga raka byxor. I allmänhet är den här garderoben mycket användbar och kombineras med nästan allt.

Nu vad gäller färgen. Om ditt barn är fem till sex år gammalt är det bättre att välja mörkare nyanser eftersom barn i denna ålder har en tendens att bli smutsiga. Och i en mörk färg är fläckarna nästan osynliga.

Och om ditt barn bär en lätt skjorta under hans väst, kommer denna kontrasterande bild att se ganska vacker ut.

Och nu ska vi titta närmare på hur du kan göra en liknande väst till din pojke utan mycket ansträngning.

Skolvästar för pojkar: hur man snabbt och enkelt förbereder en bebis för studier

Som du vet, bär eleverna uniformer i de flesta skolor. Men om jackan är varm.

I det här fallet behöver du en väst. För att sy det behöver du:

Barnväst för en pojke: hur man syr den rätt
  • Ett västmönster för pojken. Du kan rita det själv. Och om detta inte är möjligt för dig, kan du använda den färdiga versionen av tidningen på handarbete;
  • Den grundläggande tyget;
  • Tyg på beklädnaden;
  • Några knappar.

Var uppmärksam på tyget. Kom ihåg att det måste vara tätt. Men titta inte ens på de flygande, flytande och andra lätta materialen, slösa bara bort dina pengar. För sy, ulltyg, läder eller läder, slitstarka jeans, stickade kläder passar dig perfekt.

OBS! Alla stickade kläder du inte passar, du behöver bara välja täta arter som kommer att kunna hålla formen. Också lämpliga är en mängd vattenavvisande tyger. Dessa inkluderar ballong, plashchevku och nylon.

Vestfodermönster

Om mönstret på västen redan är klart för dig, då är det nu nödvändigt att tänka på fodret. För att klippa det måste du ta en färdig bakplatta och göra ett mönster för det, först med att lägga två centimeter i bredd.

Detta görs så att fodret inte drar av huvudväven. I framtiden kommer dessa två extra centimeter att ligga i vikten i mitten av baksidan, längs botten och obtachki-nacken.

OBS! När du skapar ett mönster för fodret, kom ihåg att du fortfarande behöver lägga en centimeter i sömmarna. I annat fall kommer den syade saken att vara liten i storlek.

Hur man syr en väst till en pojke i 7 år

Det första du behöver göra är att skära ut de nödvändiga elementen i framtida väst enligt mönstret. Därefter görs mittsömmen. Behöver också sömmar och axelprofiler. För att tyget ska ligga bättre rekommenderas alla utsläppsrätter. Upprepa sedan axel- och mittsömmen på fodret.

Barnväst för en pojke: hur man syr den rätt

Foder som sitter fast på huvudväven med specialnålar och sy längs linjen i underdelar, rygg, sidor, nacke och ärmhål. I det här fallet, glöm inte att de extra två centimeterna ska gömma sig i vecket mitt på baksidan.

Och i slutet av sömnadsprocessen måste du sy alla sidodelar. När din väst är klar, sy i framför några knappar och knappar. Det är klart för din bebis väst.

Förresten, om du vill kan du dekorera produkten med hjälp av några vackra broderier. Men glöm inte att diskutera detta före mönstret med barnet, för att ha på sig en sak, inte du!

Barns blåsa västar för pojkar

Nyligen har blåst jackor och västar blivit ganska populära bland småbarn. Och om du försöker kan du sy en sådan sak själv. Från materialen behöver du en plaschevka, fleece för en lining, sintepon, ett långt lås.

Sy en väst så här:

  • Vi lägger ut på en plan yta ett lager av sintepon och täcker det med en sjal;
  • Vi bryter samman kanterna av sintepon och kappan. Detta är nödvändigt för att kunna klippa av lika delar av båda. Annars måste du ständigt trimma sinteponen, vilket kan resultera i en bortskämd produkt;
  • Från fleece syr vi foder;
  • Sy alla detaljer tillsammans. Samtidigt försök försiktigt att släta sinteponen så att den inte rynker. Du kan till och med sy i västet, så att isoleringen inte går vilse på ett ställe.
Barnväst för en pojke: hur man syr den rätt

OBS! Sådana blåsajackor har en egenskap: längden på västen ska inte ligga under höfterna. Annars blir utsikten hemskt. Nu som för slottet. Var noga med att sy på så sätt att västans hals är något högre än dragkedjans ände. Så du klämmer inte på ditt barns haka.

Som du kan se är det inte svårt att sy sådana barns västar. Men om du tar det här fallet för första gången, var försiktig. För att undvika all slags problem rekommenderar vi att du tittar på flera videoklipp på Internet om hur du gör ett mönster korrekt och sy alla detaljer.

Och en sak: om standardmönstret av någon anledning inte passar, så bli inte upprörd. Du kan förbättra det själv eller söka hjälp från en specialist.

Vi önskar er lycka till att skapa en barnväst och låt ditt barn ha det med stor glädje! Lycka till!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 + 5 =