Graviditet från manliga smörjmedel | pangudownloads.com
Jag är mamma!

Graviditet från manliga smörjmedel

Vid intim närhet, med stark excitation, släpps en klar vätska från ångan. Hos kvinnor kallas det vaginalsmörjning, och män har ejakulerande. Gynekologer hör ofta från flickor i fertil ålder den vanliga frågan: kan jag bli gravid från manliga smörjmedel?

I detta avseende har vi förberett material som rör det dolda ämnet.

Sammansättning av fett hos män

Sammansättningen av koppervätskan innefattar en viktig substans som kallas sur fosfatas. Ett smörjmedel är producerat med två bulbouretrala körtlar.

Graviditet från manliga smörjmedel

Mängden ejakulat beror på människans hälsa och hur han lever. Minimikvantiteten är 3 ml och maximalt är 6 ml.

Syfte – skydd och förstärkning. Utan en mans smörjning kunde en kvinna inte bli gravid. Preejaculatory manlig vätska förstör den sura miljön i penisens urinväg, som bildas vid urinering.


Det förändrar också mikrofloran och smörjmedlets sammansättning i vaginalöppningen. Kvinnlig sexuell smörjning är också sur, och om den inte späds ut med ejakulat, kommer spermatozoa omedelbart att dö.

Dessutom eliminerar smörjmedlet obehagliga och smärtsamma känslor när penis sätts in i skeden.

Finns det sperma i manlig smörjning?

Forskare har utfört många studier på den kemiska sammansättningen av ejakulatet, hävdar att det inte finns någon spermier i smörjmedlet, eftersom isolering tillverkas i olika körtlar. Men hur man förklarar graviditeten som inträffade efter det avbrutna samlaget?

Du kan bli gravid om sexuell kontakt inträffar två gånger med en minimal paus. Upprepad samlag släppt en ny sats av Cowper vätska, men det är en del av ett antal spermier kvar i urinröret efter den sista utlösning. Sådana spermatozoer kan nå äggstocken och befrukta den.

För att minska risken för uppfattningen kan en man gå på toaletten “Av den lilla” efter den första sexuella kontakten. Urin neutraliserar fröet på grund av en sur komposition som är ogynnsam för spermatozoas liv.

Vad är smaken av denna mans smörjmedel?

Vissa kvinnor vägrar att göra blowjob-partner, förtänka smaken av manliga sekret. Vad är smaken av en klar vätska?

Den pre-ejakulerande kompositionen har en bra smak. Men i närvaro av genitourära sjukdomar, undernäring, rökning och dricks blir smaken av vätskan starkt salt.

För att lösa problemet rekommenderas att en man äter frukt och går på en vegetabilisk kost. Ge upp kött, alkohol och kryddiga kryddor tills smaken återhämtar sig.

Fråga om graviditet

Graviditet från manliga smörjmedel

Flickan kan bara bli gravid när ägget lämnar. Det inträffar under ägglossningen, med en normal 28-dagars cykel, på den 14: e dagen. I kalenderberäkningen är dessa dagar markerade som “Dangerous” eller kallas dagar med ökad risk för uppfattning.

Ägget väntar på spermierna i två dagar och förgår sedan. Det händer när graviditet inträffar under samlag under menstruationen. Därför rekommenderas tjejer att räkna månadscykeln och använda preventivmedel.

Unga par vägrar ofta skydd och njuter av avbrutet samlag, vilket negativt påverkar hälsan hos båda.

Om det inte finns någon önskan att använda en kondom, använd andra medel:

  1. orala preventivmedel
  2. vaginala tabletter;
  3. vaginala geler;
  4. kvinnliga kondomer – kepsar;
  5. manlig antikonceptionsgel.

Eller använd nationella preventivmedel. Om oönskad befruktning har skett, finns det två exit – lämna barn eller använder mediciner abort i ett tidigt skede i de första 3 dagarna.

Slutsats: när det är glatt, kan man inte smittas med manliga smörjmedel. Detta kan bara hända om du har samlag igen.

För att undvika oönskade graviditeter, använd preventivmedel och följ månadscykeln. Undvik samlag i högriskdagar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =

Adblock
detector