Jeg er mor!

Årsakene til babyens angst når du sovner

Ingen hendelse og fenomen i livet til et elsket barn unnslipper foreldrenes øyne. Noe gjør dem lykkelige, men noe gjør deg bekymret. De siste tilfellene inkluderer flinch av babyen når han går i seng. Noen ganger grunnene til at barnet begynner å nappe når du sovner, helt ufarlig, og noen ganger de fortjener oppmerksomhet og eliminere problemet.

Før du kontakter en lege, prøv å identifisere dem selv, slik at du kan hjelpe barnet ditt om nødvendig.

fysiologi

Bekymrede foreldre, forklarer legene at dette fenomenet ikke er forbundet med noen patologier og ikke burde være bekymret. Dette skyldes det faktum at babyens kropp går gjennom en periode med tilpasning til forholdene rundt om i verden, blir avventet av livsbetingelsene i mors livmor.

Dette skyldes særegenheter i nervesystemet - barnets bremsemekanisme er fortsatt ufullkommen, noe som ikke tillater ham å raskt bytte fra våkenhet til søvn. Det antas at inntil barnet når året, er dette fenomenet normen.

Det er andre objektive grunner til at et barn ryker under pensjon:

Årsakene til babyens angst når du sovner
  • Legene sier at dette fenomenet er vanligere hos barn født før siktet. Foreldre bekymringer bør ikke bli forårsaket;
  • De mest mobile karabinene er vanskeligere å sovne, så de kan skjelve;
  • Mange barn må oppleve tretthet. Dette gjelder spesielt for aktive småbarn;
  • Det er rapporter om at drømmer om barn kommer til og med i livmor. Dette kan også være en av grunnene til tråkkingen. Barnet kan selv flere ganger for å våkne opp fra drømmen, som også ikke skal utløse en alarm hvis det ikke skjer mer enn 10 ganger i løpet av perioden med hvile i fravær av ytre stimuli;
  • Muskler av barn, så vel som voksne, reduseres abrupt når de sovner, slik at de opplever en følelse som kalles hypnagogisk skrekk. Fenomenet er ledsaget av en drøm, hvor barnet et eller annet faller fra en høyde, mislykkes. Fra denne følelsen opplever han en følelse av angst, som veldig fort går, som selve drømmen.
Årsakene til babyens angst når du sovner

Årsaken kan også være smertefulle opplevelser forbundet med kutting av tenner eller kolikk som følger med tilpasning av mage og tarmen til babyen til fordøyelsen av mat.

Jerkingen foregår som regel under perioder med overfladisk søvn, hvor andel av barnets totale hviletid er mye større. På denne tiden kan de flytte beina og armene, smil, lage lyder, rive seg.

I dette tilfellet, hvis du vekker ham opp, ikke gi full hvile.

Sovefasen av ungdommen veksler veldig raskt, så i løpet av en hvileperiode kan han endre sin adferd mange ganger. Ofte fører dette foreldrene til ideen om at barnet ikke hviler i det hele tatt, og barnets søvn er ødelagt.

sykdom

Fenomenet kan signalere sykdommen til babyen.

For å utelukke denne muligheten, vær oppmerksom på slike faktorer:

Årsakene til babyens angst når du sovner
  1. Hvor ofte våkner han seg
  2. Bestem rytmen til bevegelser;
  3. Analyser barnets generelle helse.

Hva kan fortelle foreldre at deres barn trenger spesialistråd?

kramper

Noen ganger hopper et barn når du sovner, hvis det har anfall. De avviker fra vanlig rytme rytme. Hvis du oppdager at noen del av babyens kropp eller han jerker helt som om det er frosset, er det verdt å snu til en nevrolog. Kanskje det er nevrologiske lidelser, og det er nødvendig å gjennomgå et behandlingsforløp. Det er viktig å huske at dette ikke er et ufarlig symptom.

Årsakene til babyens angst når du sovner

Noen foreldre skriver bort at barnet vokser, beinene og musklene gjennomgår endringer.

Angrep kan likevel indikere mangel på natrium, kalium, andre mineraler i babyens kropp, samt sykdommer som epilepsi, psykiske lidelser, endokrine system sykdommer, etc.

Ofte er de virkelig en aldersforstyrrelse.

Dette skjer når du misbruker carapace (når han føler sinne, sinne og andre negative manifestasjoner mot seg selv). Etter å ha nått 3 år, kan disse manifestasjonene forsvinne av seg selv. Noen barn eldre enn 3 år opplever pseudokramper. Gutter etterligner dem med sikte på utfordrende voksne.

I mange av disse tilfellene manifesteres dette symptomet ikke bare i sovende perioden, men også under våkenhet. Årsakene og måtene for å løse problemet må diskuteres med legen.

Gråtende, bekymringsfullt

Gråt følger ofte ikke bare periodene med våkenhet, men også tiden for å sovne. Hvis det er et spørsmål om babyer, kan det først og fremst forbindes med aldersegenskaper. Dette er den eneste måten for ham å uttrykke sine følelser, tretthet, lindre spenning. Når et barn gråter, beroliger seg raskere, og bare "Å ha uttrykt", rolig sovne.

Årsakene til babyens angst når du sovner

Og dag og natt fra tretthet, kan barnet være lunefull i en alder av opptil 1,5 måneder. Denne perioden er preget av at karapuz ikke skiller tidspunktet på dagen. For å raskt vane babyen til dem, se, lek og handle med ham om dagen, og når han sover, ikke dekke gardinene slik at dagslyset trer inn i rommet. Om natten lager du en mørk i barnas rom, og hvis han våkner og begynner å gråte, trenger du ikke å snakke med ham.

Det er en helt annen sak hvis et barn ikke bare gråter når du sovner, men oppfører seg rastløst, engstelig.

Dette kan indikere tilstedeværelsen av sykdommen. Mål temperaturen, som ofte følger med slike symptomer. Ofte er årsaken til søvnforstyrrelser slike sykdommer som betennelse i adenoider, kjertler. Noen ganger er det dekket i rickets. Samtidig er angst og gråt av barnet ledsaget av wincing.

svette

Når foreldre legger merke til at barnet svetter, sovner, sjekker de ikke alltid ut noen sykdom. I mange tilfeller er dette sant, fordi baby svette kan være arvelig eller forklart av kroppens egenskaper. Likevel, i dette problemet må du konsultere en lege.

Årsakene til babyens angst når du sovner

Dette fenomenet er observert i for mye matte karapeller.

I fravær av sammenhengende sykdommer er det praktisk talt ingen grunn til bekymring, bortsett fra at barnets vekt også må styres, fordi han kan bli provoker av ulike sykdommer.

Hvis barnet er villig til å svette i søvnen, for å oppføre seg rastløs, ta kontakt med en nevrolog, kardiolog, endokrinolog.

Faktum er at det kan være et symptom på selv slike sykdommer som tuberkulose, diabetes mellitus, nedsatt metabolisme, sykdommer i lymfeknuter og nervesystemet.

Som regel, hvis babyen svetter voldsomt, går og legger, anbefaler leger at han herdes, vær oppmerksom på å styrke immuniteten, ikke la barnet overgå.

Hvordan sikre en sunn søvn?

Noen barneleger anbefaler den gammeldags måten å bøye barnet, forklarer dette ved at det kan bli frelst på denne måten av rystelser. I tillegg føler han seg innpakket i sikkerhet.

Årsakene til babyens angst når du sovner

Mamma slår bare på babyen, hvis han begynte å plage eller spre seg i tårer før han går til sengs - etter å ha følt varmen til den opprinnelige personen selv, vil den unge roe seg og sovne raskere.

Barna føles den følelsesmessige tilstanden til moren, tar den, så mødre anbefales å være så nervøs som mulig, for å prøve å bli kvitt stress.

Sett et svakt lys i babyens soverom.

Det svake lyset vil redde ham fra frykt, roe ham ned. Hvis du tror at du trenger en ideell stillhet for roen til barnet, er du ikke helt riktig, tk. Siden tiden for å være i livmor, har barnet blitt vant til å lytte til ulike lyder.

Dette betyr ikke at noe må tordne rundt ham, squealing, jarring, men de naturlige lyder i leiligheten din vil ikke skade ham.

Spesielt nær ham er lyden av mors stemme, som sang en lullaby, fortalt historier. Selv fra en fosterutvikling kunne barnet bli vant til å høre på musikk, hvis du inkluderte det. Dermed vil han roe seg under de kjente lydene, for eksempel en lullaby. Hvis du ikke satte barnet sitt før fødselen, spiller det ingen rolle - han vil kunne bli vant til det etter fødselen. Vanligvis får barn lullaby eller klassisk musikk til å sovne, som de lytter til og rokker seg.

Gi barnet ditt kjærlighet og varme, da vil søvn være sterk og sunn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 35 = 37