Bokhvete under graviditet: fordel, skade, riktig valg av frokostblandinger | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Bokhvete under graviditet: fordel, skade, riktig valg av frokostblandinger

Når en kvinne venter på et barn, oppnår alle ting som tidligere ikke var fornuftig, særlig betydning. Barnets helse er i stor grad avhengig av fremtidens mors velvære, så vær særlig oppmerksom på tilstanden til kroppen din, og spesielt for riktig ernæring.

Bokhvete arter

Lang siden bokhvete ble ansett som den mest ærverdige kulturen blant resten. I gammel tid ble hun til og med kalt mor.

Det finnes flere typer bokhvete, som hver har sine egne særegenheter:

Bokhvete under graviditet: fordel, skade, riktig valg av frokostblandinger
 1. unground bokhvete Det er hele korn uten skall, som fjernes av
  dampende. Nyttig grøt fra kjernen er sprø og velsmakende;
 2. Grønn bokhvete blir underkastet dampbehandling, og beholder derfor et stort antall næringsstoffer, slik som magnesium, kalium, fosfor, kalsium, jern;
 3. Klippet er knust croup. Det er flott for å lage baby korn, som det er raskt fordøyd;
 4. "Smolensk"Bokhvete adskiller seg fra andre i små kornstørrelser. Det er flott for personer med gastrointestinale problemer. Tekstur ligner mel, så det brukes ofte til baking.

Fordeler og skade på bokhvete for gravide kvinner

Bokhvete er et unikt produkt som er veldig nyttig for kroppen. Pass på at du bruker den i en fremtidig mors diett. Bokhvete under graviditet er blant de ti mest nyttige produktene, takket være den rike sammensetningen.

Det første viktige elementet er rutinen, som styrker blodkarene og holder blodtrykket normalt. Vitamin PP regulerer syrebasebalansen. Lipotrope elementer forbedrer leverfunksjonen. Bokhvete er også nyttig i anemi og et redusert nivå av hemoglobin.

Ved hjelp av denne kretsen, rik på jern, beskytter den fremtidige moren mot hypoksi både seg selv og barnet. Folinsyre er ikke mindre viktig for å beskytte et barn mot medfødte misdannelser. Utskillelse av kolesterol fra kroppen er en svært viktig funksjon når man bruker bokhvete av en gravid kvinne. Etter å ha trukket kolesterol fra kroppen, øker det generelle trivselet. Også i sammensetningen av frokostblandinger er treonin og andre aminosyrer.

I 100 gram bokhvete inneholder 300 kilokalorier. Sammensetningen av slike produkter er 15 gram vann, 60 gram karbohydrater, 25 gram fett og 200 gram protein.

Bokhvete under graviditet: fordel, skade, riktig valg av frokostblandinger

Noen kvinner, som får overvekt under graviditeten, bruker bokhvete diett og i løpet av dagen spiser de bare frokostblandinger. Men under graviditeten er det veldig farlig. Begrensning av andre karbohydrater og proteiner vil påvirke den fremtidige morens generelle tilstand. Det er også verdt å merke seg at selv et slikt universelt produkt har ulemper.

Dette er en individuell intoleranse mot bokhvete.

Hva annet er nyttig for bokhvete for en gravid kvinne?

Den viktigste fordelen med bokhvete er at den inneholder flavonoider - stoffer som virker sammen med vitamin C og forbedrer effekten sterkt. Også i bokhvete er det tilstrekkelig mengde magnesium - 80 milligram i en porsjon. Denne kretsen reduserer blodtrykket, slapper av blodkarene. Bokhvete reduserer også blodsukkeret.

I denne avlingen er det en stor mengde uoppløselige fibre som forbedrer fordøyelsen, og reduserer risikoen for gallestein.

Når du velger bokhvete, anbefales det å stoppe valget ditt i høyeste klasse. Det er en helt siktet og skrellet croup. Også du må ta hensyn til fargen, den skal være blek. En mørk nyanse indikerer at bokhvete ble behandlet, noe som resulterte i at halvparten mistet sine nyttige egenskaper.

Oppbevar gryter på et tørt sted i en forseglet pakning. Så det vil vare lenger enn vanlig. De positive egenskapene til bokhvete ligger i det faktum at det ikke er utsatt for sopp.

Lossing dag for bokhvete under graviditet

I løpet av leveperioden øker den ekstra babyvekten belastningen på kroppen mange ganger, forårsaker smerter i nedre rygg og ben, samt åreknuter og utseende av hevelse. En kvinne gjør det rette hvis hun følger hennes meny og tillater ikke et betydelig overskudd av kaloriinnhold. I dette tilfellet, etter fødselen av barnet, vil de ekstra pundene forsvinne, og figuren vil være den samme som før graviditet.

Indikasjoner for losning av dager under graviditet:

 • vektig;
 • hevelse;
 • gestose av gravide kvinner;
 • for rask økning i kilo;
 • hypertensjon.
Bokhvete under graviditet: fordel, skade, riktig valg av frokostblandinger

Kontraindikasjon er en tilstand der det kreves spesiell kontroll over kaloriinntaket av mat, for eksempel diabetes mellitus. Hvis alvorlige patologier i fordøyelseskanalen er tilstede eller er allergiske mot noen preparater, er det bedre å ikke ty til en utslippsdag. Bokhvete er en av de mest nyttige produktene for kroppen.

Under varmebehandlingen beholder den mesteparten av næringsstoffene. For å gå ned i vekt, skal 200 gram korn spylles i en termosflaske og fylles med 500 ml kokende vann.

Termosene vikles i et frottéhåndkle og forblir i denne tilstanden til morgenen.

Monoetytt kan varieres med kefir med lav prosentandel av fett. Det bør være full, etter å ha spist grøt. Du kan også skifte bokhvete med epler.

Bokhvete grøt med melk under graviditet

Hvis organismen til en gravid kvinne tåler laktose godt, kan du forkjøle deg frisk og fettmelk på en fastedag. Bokhvete må spises i 6 måltider med jevne mellomrom. Det daglige melkvolumet er 1,5 liter, som også må være full i like store mengder med engangsintervaller. I tillegg til disse produktene må du drikke mer vann.

Bokhvete grøt under graviditet med melk og frukt

For å gjøre dette må du:

 • 100 gram bokhvete;
 • 500 milliliter melk;
 • 100 gram jordbær;
 • 1 banan;
 • 1 kiwi frukt.
Bokhvete under graviditet: fordel, skade, riktig valg av frokostblandinger

Først må du sortere og skylle rumpen, hell melken i pannen, vent på at den skal koke. Deretter legger bokhvete, reduser brannen. Kok grøten trenger 15-20 minutter. Mens bokhvete kokes, må du kjeve kiwi og banan fra huden, og vaske jordbærene og skille bærene fra haler. Klipp alle frukter i halv ringer.

Når parabolen er klar, må du gi deg tid til å kjøle seg ned, og hell over platene. Frukt legg til hver servering.

I denne oppskriften er det ikke noe sukker, så du kan fylle grøten med sirup eller honning.

Også, du kan erstatte den vanlige melk sjokolade, så grøten vil ha en sjokolade smak.

Bokhvete, utvilsomt, er nyttig i svangerskapet. Den har bare positiv innflytelse og hjelper den fremtidige babyen til å utvikle seg riktig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

28 + = 34