Jeg er mor!

Er det mulig for gravide å gå til begravelsen og til kirkegården

Slaver har lenge vært preget av overtro, derfor ble tro og skilt i det russiske folket løst i stor mengde. Mange av dem er assosiert med barn, babyer og graviditet, da slaverne alltid betalt betydelig oppmerksomhet til fremveksten.

Det ble antatt at en kvinne som ønsker å bære og føde en sunn baby bør vite hva du kan gjøre for gravide kvinner, og at det er umulig: det er mulig eller ikke å snakke om graviditeten før tiden, jeg koker "medgift" på forhånd tillatt for barnet, enten gravide å gå til begravelsen.

Langvarige røtter av populær tro

I gamle dager hadde folk en overtroisk skrekk og frykt for noen hendelser, en synlig forklaring som ikke kunne bli funnet. Til slike uforklarlige og underlige hendelser var døden og alt knyttet til det. Forstå hvor "blader"Den avdøde personen har ikke kunnet gjøre det i dag, fordi de tilskriver ulike utrolige forklaringer til slike"fenomen"Og koble sammen med de tragiske hendelsene et utænkelig antall tegn og tro.

Er det mulig for gravide å gå til begravelsen og til kirkegården

Alt som de gamle slaver hadde å gjøre med død og fødsel av et nytt liv var "innhyllet"Et mysterium og et mysterium - disse to hendelsene var koblet sammen i en energi ball og nært sammenvevd med hverandre. Det ble antatt at den avdøde personen går til "en annen verden"Og det nyfødte kommer fra dette"en annen verden". Den moderne verden og samfunnet ble ikke kvitt disse tro og overtro, fordi de allerede har genetiske røtter. Tvert imot ble de etter en tid styrket av nye forklaringer og tolkninger - religiøse, mystiske, psykologiske, filosofiske.

Det har lenge vært antatt at graviditet og begravelse - konseptene er helt uforenlige, men forskjellige forklaringer ble gitt. Mystisk innstilt slektninger ga alltid ut flere versjoner direkte relatert til "transmigrering av sjeler ".

Mystisk tolkning av tro

Tilhengere av teorien om "Sjelens transmigrasjon"Etter døden så de alltid etter en rasjonell forklaring på hvor sjelen er, som forlot kroppen før han slo seg inn i en ny"bolig". Mange versjoner har blitt fremsatt og fremsatt, og en av dem sier at de døde sjeler lever på kirkegården ved siden av gravstedet.

Derfor versjoner og forklaringer på hvorfor gravide kan ikke gå til en begravelse: 

Er det mulig for gravide å gå til begravelsen og til kirkegården
  1. Ifølge den første forklaringen har en ufødt baby i mors mors liv ennå ikke en sjel, fordi sjelen til enhver død fra kirkegården kan flyttes inn i den. Det ble antatt at denne måten du kan frata den fremtidige babyen av sin skjebne og flaks, og pålegge ham den avdødees skjebne. Etter en slik forklaring ville ingen gravid kvinne gå til begravelsen og gå til kirkegården;
  2. Ifølge den andre versjonen, hvis en kvinne går på begravelse under graviditet, blir sjelen til den begravede personen plassert i hennes ufødte baby. Det spiller ingen rolle hvem den avdøde er fremtidige mor,reetablering"Vil også ha en svært negativ innvirkning på babyens helse og velvære, siden"andres sjel"Vil sikkert lede en person bort fra den sanne veien. Det ble antatt at disse barna ikke vil ha sin egen skjebne;
  3. Den tredje versjonen har ukrainske røtter. Hennes tilhengere hevder at sjelen til små barn som døde uten døp, vandrer rundt på kirkegården, har mistet "flokk". I folket ble de kalt annerledes, ifølge en versjon - "poterchatami". De tilskrives ulike triks: hvis de går seg vill i natt vandrende fylliker og reisende, skremt rangel ungdom, men spesielt - ventet på gravide ved siden av kirkegården og i nærheten av kirken i begravelsen til den avdøde. Uforsiktig kvinne på denne måten "han ga"Im hans baby inn i rekkene av"vil lide": Barnet ble født død eller døde umiddelbart etter fødselen. I noen tilfeller, hvis barnet hadde tid til å døpe, overlevde han, men ble syk og ulykkelig: liten "poterchata"Ikke tilgi det faktum at de var i stand til å overvinne.

Enhver mystisk forklaring kan sterkt skremme den fremtidige moren og fraråde henne fra å tenke på dilemmaet: er det verdt å gå til en begravelse for en gravid kvinne. På den annen side er religiøst tenkende slektninger i stand til å fjerne frykt og frykt ved å søke om en forklaring til den ortodokse kirken.

Ortodoks tilnærming til å forklare tro

De ortodokse kirkens ministre advarer for sin del om at det ikke er tillatt å godta folketolkninger og overtro til den kristne kirke. Det antas at "overtro"Er elementene ikke sanne, men"forgjeves"Av tro som kommer fra"den onde".

Dette gjelder troen knyttet til å delta i begravelser under graviditet:

  1. Predikanter oppmerksom på det faktum at å hedre minnet om avdøde slektninger er nødvendig, og perioden med å bære barnet er ikke et hinder for dette. Prestedene omfatter de nødvendige tiltakene: bønn, allmektige for de døde, donasjon i form av et stearinlys for gjenstanden. I dette tilfellet, si farvel til en nær avdøde slektning er ikke forbudt, hvis en kvinne føler seg godt og er i stand til å tåle begravelsenes ritual i templet.
  2. Det anbefales ikke å gå til begravelser for slektninger til gravide i slike tilfeller hvis det er fare for abort for en fremtidig baby eller kvinnen føler seg dårlig. Den fremtidige morens plikt under barnets bærer er å ta vare på helsen og velferden til den fremtidige babyen, betrodd henne av den Allmektige. Derfor blir alt som moren gjør til skade for barnet og seg selv, inkludert å ignorere kroppens signaler om ille, betraktet som en synd.
Er det mulig for gravide å gå til begravelsen og til kirkegården

Ifølge den bibelske legen, vandret Jesus Kristus under sitt jordiske liv om jorden, helbredte folk fra deres ondskap og lettet deres sjeler. Ryktet om ham spredte seg raskt på bakken, alle hadde bråttom for å få helbredelse fra profeten. Til alle som spurte ham om hjelp, sa Jesus: "Tror du? I følge din tro vil du ...". Det er derfor at ortodokse prester i dag også legger sogneborgerens oppmerksomhet på det faktum at troens kraft må følge en person all sin jordiske sti.

En gravid kvinne bør ikke tro at andre verdenskrefter under begravelsen er i stand til å skade barnet, ellers "ifølge din tro være det for deg ...". Det er mulig for gravide å gå til begravelsen i de tilfellene når den fremtidige mor tar den rette holdningen til tillit til beskyttelse og beskjedning av Herren og Jomfruen.

Psykologisk og fysiologisk fortolkning av forbudet

Hans forklaring på hvorfor gravide kan ikke gå til en begravelse, gi psykologer og fysiologer. Problemet ligger i moderens psykomotiske stemning, som overføres til babyen.

En crumb fra de første ukene av å leve med moren til en organisme, føles følsomt selv endringene i humøret, og enda mer slik opplevelsen av dyp sorg:  

Er det mulig for gravide å gå til begravelsen og til kirkegården
  1. Fra synspunkt av vitenskapelig psykologi, litt liv inne moren skadelige negative følelser. Barn psykoanalytikere praktiserer psykoanalyse og rådgivning nyfødt baby og babyer, kom til en overraskende konklusjon: barna bære sine egne problemer fra prenatal periode og er i stand til å projisere dem i løpet av de første ukene og månedene av livet. Disse barn av mødre opplevde alvorlig nervøs sjokk under svangerskapet, noen uker etter fødselen begynte å skremme nære sterke anfall av åndenød, alvorlig utslett på kroppen, stopper kort pust - typiske psykosomatiske symptomer.
  2. I tillegg, fra et fysiologisk synspunkt, kan skarpe og dype negative følelser oppleves av moren skade den skjøre nervesystemet hos fosteret, som senere vil føre til helseproblemer for barnet. Babyen vil være masete, mulige søvnforstyrrelser, appetitt.

Å gå eller ikke til begravelsen til en elsket, den fremtidige moren bestemmer seg for seg selv. De fleste refererer til det faktum at de allerede er så bekymret for tapet, så det blir ikke verre.

Imidlertid tar de ikke hensyn til det faktum at synet av en dødfødt person i en kiste kan forårsake et sterkt nervøs shock og stress. På bakgrunn av svekkede hormonelle svikt i nervesystemet, kan stress raskt bli til nød, og det er akkurat denne tilstanden som krever medisinsk beroligende terapi.

En liten person med dette vil oppleve en dobbel belastning: nervøs og medisinsk. Derfor anbefaler både leger og psykologer at før de bestemmer seg for å gå eller ikke å delta på slektninger i graviditeten, bør du nøye veie fordeler og ulemper og analysere tilstanden din. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 + 8 =