Et prematurt barn er hvor mange fulle uker med graviditet? | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Et prematurt barn er hvor mange fulle uker med graviditet?

I medisin er det antatt at den normale perioden med å bære babyen varer i 40 uker. Imidlertid er slike beregninger svært tvilsomme, og det er umulig å bestemme den nøyaktige alderen, selv med å vite datoen for oppfatning. Imidlertid er de fleste leger tilbøyelig til det faktum at barnet på full sikt blir etter 38 uker.

Vekten på denne tiden er ca 3,5 kg, og høyde - fra 45 til 54 cm, bryst omkrets og hode - ca 35 cm, men hvor mye bør veie barnet og hva det skal ha vekst i stor grad avhenger av fysiologi av foreldrene og arv. faktor.

Hva er en fullvokst baby?

Et prematurt barn er hvor mange fulle uker med graviditet?

Om tilstanden kan dømmes av huden: Den skal være glatt, elastisk, rosa, dekket med generisk fettkonsolidert konsistens. Det første ropet av det nyfødte skal være høyt, bevegelsene - aktive, muskeltonen - konstant og god. En fullfødt baby har to fontanel (små og store) på hodet - det er områder der kranialbeinene er løst forbundet. Som babyen vokser normalt, vil de vokse sammen med beinvev. En æret nyfødt eller ikke, vil legene avgjøre etter fødselen.

Høringen av det nyfødte blir normalt litt redusert, men det er i stand til å reagere på sterke lydsignaler. Visjonen på dette tidspunktet er begrenset til oppfatningen av lyse farger, men så langt er det ingen romlig oppfatning.

Åndedrag umiddelbart etter fødselen er rask, overfladisk, uregelmessig, det er stor mobilitet i magen, i stedet for brystet. Slimete kjertler secrete liten hemmelighet, en slim rød rød farge. En viktig tilstand av fullhet er normal funksjon av tarmene, nyrene, urinen og andre vitale systemer.

37 uker med graviditet: på dette tidspunktet er barnet fullt eller ikke?

I noen tilfeller kan babyen være fullt dannet og på dette tidspunktet. Hvis fødsel begynner i dette
Tid, legene vil ikke stoppe dem. Denne uken babyen veier ca 3 kg, har en høyde på ca 47 cm. I uke 37 kan de såkalte falske kamper bli hyppigere og lengre. Vaginal utslipp øker også.

Hvis det er blodstriper i slimet, betyr det at slimpluggen ligger i livmorhalsen. Hun beskyttet barnet gjennom formasjonstiden og kommer ut på slutten av termen. I denne situasjonen kan vi anta at fødselen vil begynne de neste dagene.

Et prematurt barn er hvor mange fulle uker med graviditet?

På dette tidspunktet må du hvile mer for å spare energi for selve fødselsprosessen. I tillegg, fra denne tiden begynner babyen å falle inn i moderens små bekken. Denne prosessen indikerer tilnærmingen til levering. I tillegg øker urinering betydelig. Dette skyldes det faktum at barnet presser på blæren. Ikke utelukker og lumbal smerte. Falske sammentrekninger, som blir hyppigere, ligner menstruasjonskramper. I noen tilfeller kan det være diaré på grunn av hormonelle forandringer i kroppen.

Ved 37 uker med graviditet med utseende av å trekke og smerte, er det nødvendig for gynekologen å vises, slik at han ekskluderer den økte tonen i livmoren. Når de ser ut, unngå fysisk anstrengelse.

Fra hvilken uke blir barnet fullt?

Som vi allerede har funnet ut, er barnet i en rekke tilfeller klar for uavhengig liv ved den 37. graviditetsuke. Noen ganger skjer det at barnet er fullt dannet og ved 36 uker. Dette er ofte sett gjennom prosedyren for ultralyd. Hvis det er 36 uker, er babyen fullstendig dannet, så kan den betraktes som fullført.

Et prematurt barn er hvor mange fulle uker med graviditet?

Den fremtidige moren bør huske at 40 uker med graviditet ikke er en nøyaktig indikator, og det kan variere avhengig av organismens individuelle egenskaper. Standardmetoden for å bestemme barnets fylde er vekt: gutter er som regel født med en kroppsvekt på ca. 3,5 kg, jenter - 3,3 kg. Veksten av begge er ca 50 cm (+/- 5 cm). I tillegg, etter den 30. uken, mottar kvinnen de nødvendige dokumentene fra kvinners konsultasjon, et utvekslingskort som trengs i barnehospitalet.

Når graviditetskalenderen er ferdig, må du ekskludere lange turer, alltid bære dokumenter med deg, fordi leveranser kan begynne når som helst.

Maløs og samtidig fulltidsbarn

Til tross for at alle mennesker er forskjellige, for nyfødte babyer har en streng ramme, som de må møte - det er høyde og vekt. Fra nyfødt kroppsvekt avhenger i stor grad av utviklingen i fremtiden, men det skjer ofte at små babyer i første leveår fange opp med og selv bypass selv svært store babyer.

Barn, små, men fulle, tilpasse seg nye forhold er verre, de har ofte utviklingspatologier. Men dette betyr ikke at små krummer i fremtiden ikke tilpasser seg og ikke kommer opp med vekten av andre barn. Et lite barn vurderes, hvis født i en periode på 38-42 uker, med en kroppsvekt på mindre enn 2,6 kg. Inntil hans vekt øker til denne figuren, vil leger ikke skrive ut crumben fra sykehuset.

Konsekvenser av et lite foster

Et prematurt barn er hvor mange fulle uker med graviditet?

Utilstrekkelig vekt kan utgjøre en trussel mot krummens helse, selv om den er full. K
For eksempel kan graviditet stoppe. I en slik situasjon er det nødvendig å utføre en rensing som ikke har en positiv effekt på kvinnens fysiske og følelsesmessige helse. Men slike konsekvenser av malovessia er en sjeldenhet.

I tillegg er det hele familier der babyer er født med lav kroppsvekt. I dette tilfellet snakker de om et konstitusjonelt lite foster.

Slike krummer har ikke avvik i helsestatus og utvikler som alle barn. Leger vurderer fødsel av et lite barn som normen i en kvinne med asthenisk fysikk og lav vekst.

Den lave vekten av en fullfødt baby kan være en konsekvens av fetoplacental insuffisiens - en patologi som er full av hypoksi og mangel på næringsstoffer. Denne tilstanden fører til føtale hypotrofi og krever konstant medisinsk tilsyn. Hvis ikke å begynne å eliminere, kan babyen bli født med hjernehypoksi, noe som fører til ulike nevrologiske problemer. I tillegg er slike barn mindre tolerante for leveringsprosessen, og i noen tilfeller har kvinner en planlagt keisersnitt.

Maløse barn kan føde mødre med kroniske patologier, samt i tidlig graviditet (18-20 år). Skadelige vaner har også en negativ effekt på fostrets utvikling.

Hvis du har problemer med vekten av legen foreskriver en behandling som er avhengig av den underliggende årsaken til patologi. Med adekvat behandling og konstant overvåking LBW barn, når hovedsak minimum normalgrensen på leveringstidspunktet, noe som gjør det enklere å tilpasse og utvikle seg i de neste månedene av livet.

Hvordan levere barnet før forfallsdato - 40 uker

For å utholde barnet er det nødvendig å utelukke årsakene som fører til for tidlig fødsel:

Et prematurt barn er hvor mange fulle uker med graviditet?
  1. Nikotinavhengighet. Hvis en kvinne røyker og ønsker å ha en baby, anbefales det å gi opp denne vanen ett år før den antatte dagen for unnfangelsen. Det samme gjelder alkohol og narkotika, som ikke bare fører til graviditetspatologier, men også til avvikene i fosterutviklingen.
  2. Tar medisiner Du kan ikke ta slike midler uten først å konsultere en spesialist. Hver fremtidig mor bør vite at medisiner som kan tas uten frykt for å ta tidligere, under graviditet kan utgjøre en trussel mot fosteret;
  3. Overholdelse av kostholdet. Noen kvinner begrenser seg i ernæring for å redde en figur. Dette kan i intet tilfelle ikke gjøres, siden den voksende frukten mister næringsstoffer. For å informere crumb, kan du ikke gå ned i vekt kraftig. Maleness av en kvinne kan føre til abort;
  4. Overdreven intens fysisk aktivitet. Under svangerskapet kan du ikke stå eller gå for lenge. Fysisk aktivitet, selvfølgelig, bør være tilstede, men bare moderat;
  5. Separate problemer er seksuelle forhold. Noen anbefaler ikke å ha sex i denne perioden, andre - kategorisk mot det. Det skal bare sies at en kvinne skal styres av sine egne følelser, og når det oppstår ubehag, gi opp seksuelt liv.

Hvordan fortelle barnet før forfallsdato: fremtidens mors sykdom

For tidlig fødsel kan provoseres:

  • smittsomme sykdommer;
  • svak eller liten livmorhals;
  • intens emosjonell tilstand
  • etter alder (etter 35 år er det nødvendig å være under full tilsyn);
  • aborter.

Årsakene, som du ser, kan være svært varierte, så du må forberede deg godt for den kommende graviditeten og utelukke alle risikofaktorer selv under planleggingen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 82 = 87