"Evist": en mulighet til å lære om tilstedeværelse eller fravær av graviditet | pangudownloads.com
Jeg er mor!

“Evist”: en mulighet til å lære om tilstedeværelse eller fravær av graviditet

Oppdages av en kvinnes forsinkelse, går de vanligvis til apoteket for en graviditetstest for å finne ut nøyaktig om hun er eller denne alarmen er feil. Sortimentet av slike legemidler for ekspressanalyse er ganske bredt og prisene for dem varierer betydelig. Hva du skal ta - "Evistist" eller "Frau" - hver kvinne bestemmer seg selv, men det må huskes at en eksakt diagnose kun kan gjøres av en lege på grunnlag av undersøkelse og ultralyd.

Litt om metoden for raske tester

"Evist": en mulighet til å lære om tilstedeværelse eller fravær av graviditet

Det er ingen tvil om at raske tester Er den største oppnåelsen av den farmakologiske industrien. Jeg må si at effekten av litmuspapir lar deg identifisere ikke bare graviditet, men også sykdom.

Det er imidlertid ikke nødvendig å fullt ut stole på en slik analyse, fordi legene selv sier at sannsynligheten for feil alltid er tilstede. Eksperter opptrer på dette prinsippet: Et negativt resultat tas som grunnlag for diagnosen, og en positiv krever bekreftelse uten mislykkelse.

Testen kan ikke vise tilstedeværelse av graviditet eller sykdom som sådan, det indikerer bare tilstedeværelsen i kroppen av et protein, enzym eller andre organer som sannsynligvis vil bekrefte hypotesen til dem som utfører det.

Når det gjelder graviditet, i kroppen av en kvinne etter unnfangelse, øker nivået av hormonet hCG, noe som korrigerer den raske analysen. Hoppet til et hormon kan imidlertid provoseres av andre faktorer, så denne metoden er ikke alltid pålitelig.

Typer av graviditetstester

Ett og samme firma kan ha flere typer produkter designet for å avgjøre om en oppfattelse har oppstått eller ikke.

Graviditetstesten "Evistista" har også 4 varianter, her er de:

"Evist": en mulighet til å lære om tilstedeværelse eller fravær av graviditet
  • avitest en er det vanlige alternativet. Pakken inneholder en teststrimmel, som er veldig enkel og praktisk å bruke;
  • vitenskapelig pluss. I esken med et slikt preparat kan du finne to striper, noe som øker nøyaktigheten av bestemmelsen. Den andre stripen anbefales for kvinner 2 dager etter den første, fordi det er akkurat den tiden det tar å øke hCG-hormonet i halvparten;
  • evitest bevis - en tablett test, enda mer nøyaktig og praktisk i forhold til tidligere analoger. For å diagnostisere graviditet er det nødvendig å samle en pipette av en del av urinen og å slippe 4 dråper inn i tablettvinduet;
  • evitest perfekt, presentert av inkjet test-kassett, som er ekstremt praktisk og hygienisk i bruk. Det er ikke nødvendig å lete etter beholdere for urinsamling: det er nok å erstatte den merkede enden av patronen under strålen bokstavelig talt i noen sekunder og etter 5 minutter for å evaluere resultatet.

Instruksjoner for en enkel "Evistista"

"Evist": en mulighet til å lære om tilstedeværelse eller fravær av graviditet

De vanlige testene av alle merkene som er kjent i dag, brukes likevel.

Instruksjonen på pakken sier at det er nødvendig å åpne pakken eller boksen, få stripen og senk den til det nivået som er angitt av pilene, inn i beholderen med urinen samlet inn i 5-10 sekunder.

Etter det skal stripen plasseres på en flat, tørr og ren overflate og stå i 5 minutter. Vurder resultatet gjennom denne tiden, men ikke senere enn 10 minutter.

Dette selskapet er avhengig av følsomheten til sin "Evitesta", som angir at det er 20 mME / ml. Men hvis du ser etter informasjon om aktivitetene til dette merket, kan du finne ut at den påståtte følsomheten er et vanlig markedsføringsflyt, og alle slike tester for ekspressanalyse fungerer med indikatorer på minst 25 mME / ml.

Analysefeil

Mange lurer på om "Evist" kan gå galt?

"Evist": en mulighet til å lære om tilstedeværelse eller fravær av graviditet

Basert på ovenstående kan vi konkludere med at det kan. Og ikke bare Euestest, men andre raske tester. Hvis du er så utålmodig for å finne ut om du snart skal bli mor, hva bestemmer du for å gjøre "Evitest" før forsinkelsen er det sannsynlig at du fortsatt må gjøre det igjen når dagen "X" vil passere.

Faktum er at den andre stripen på testen knapt kan sees, og så er det uklart om man skal vurdere det manifestert eller ikke. I tillegg øker hormonet hCG i kroppen av en kvinne gradvis, og analyse i svært tidlige stadier kan ganske enkelt ikke få sin lave konsentrasjon.

Derfor kan vi trygt si at testen kan være feil, og hvis du tviler på hvilken test er bedre: "Evitest" eller "Frau", kjøp begge av dem og gjør analysen med hjelp av begge. Generelt snakkes om "Hvilken test er best", kvinner leder lang tid, diskuterer falske positive resultater med hverandre og deler deres inntrykk. Noen roser utenlandske produsenter, andre russiske analoger - enkle og billige. I begge tilfeller må du se en lege for å bekrefte diagnosen.

Test for eggløsning

"Evist": en mulighet til å lære om tilstedeværelse eller fravær av graviditet

En slik uttrykkelig analyse er fortsatt en nyhet i vårt marked, som dukket opp på et gratis salg senere enn de vanlige graviditetstestene. Med hjelpen kan du bestemme villigheten til egget til befruktning og dermed øke sjansene for å bli foreldre.

Eggløsning varer bare noen få dager, og det er nesten umulig å forutse tidspunktet for oppstarten der hjemme.

Derfor stoler flere og flere kvinner på "Evitestu" på eggløsning, foretrekker å få et pålitelig resultat med din egen urin, noe som er veldig praktisk.

Den eneste ulempen ved en slik eksplosjonsanalyse er dens ganske høye pris. Ikke alle kvinner har råd til å tilbringe 350-700 rubler per test hver måned, men i alle fall vil det være populært hos par som lenge og vedvarende forsøker å bli barn. Det er all informasjon om testene.

På Internett kan du finne mange positive og negative tilbakemeldinger om selskapets produkter "Evitest".

I alle fall, som allerede nevnt, bruk flere analoger av forskjellige firmaer samtidig - slik at du vil redde deg selv fra et falskt resultat. Lykke til!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 8