Gul utslipp under graviditet | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Gul utslipp under graviditet

Det er umulig å formidle den følelsesmessige ærefrykt som omfavner kvinnen som mottok hovednyheter i livet - hun er gravid. Det er ganske naturlig at det i nær fremtid vil føle alvorlige forandringer i kroppen.

Gul utslipp under graviditet

Disse endringene vil forekomme i alle systemer og organer. De vil være så grundige at de noen ganger forårsaker spørsmål og bekymringer. En av disse problemene som oppstår hos kvinner, er gul utslipp under graviditeten.

De kan være lysegul eller ha en mørkere nyanse, og noen ganger til og med preget av hvite grønne toner. La oss se nærmere på hvordan det er å kjempe med et slikt fenomen, og om det er nødvendig å kjempe i det hele tatt.

Hormonelle endringer

Den naturlige prosessen som begynner i kroppen av en kvinne fra det øyeblikk som befruktningen er hormonell restrukturering. I løpet av de første månedene etter unnfangelsen akkumuleres et svært viktig hormon, progesteron i kroppen.

Det er han som garanterer vellykket utvikling og normal utvikling av babyen. Og det er progesteron som kan forårsake forandringer som provoserer forskjellige typer utslipp, som blir tettere og øker i volum.

Nesten alle kvinner, etter å ha funnet et valg, går den mer uvanlige farge til legen med spørsmålet "hva er galt med meg?". Men det er ikke alltid en grunn til panikk. Utladning under graviditet kan være normen, men kan signalere alvorlige problemer.

Det kan være en utvikling i kroppen av en infeksjon eller en akutt nåværende inflammatorisk prosess. Uansett hva det var, kan legen bare bestemme hvor normen, og i hvilke tilfeller trenger kvinnen behandling.

Hvis alt er normalt

Normalt forårsaker hormonprogesteron en kvantitativ økning i naturlige sekreter, som blir mer viskøse. Det er han som ofte starter gul utslipp under graviditeten.

En slik prosess er ikke i det hele tatt en unnskyldning for panikk, da dette slim produseres av livmorhalsen og skjeden for å beskytte mot smittefarlige midler. Hvis utslippet er for mye, kan du bruke pakninger.

Men det er ekstremt uønsket å bruke tamponger i en slik situasjon, siden det er mulig å forstyrre balansen mellom vaginaens mikroflora. Og så er betennelsen nesten garantert.

Hvis sekreteringene har endret farge eller har oppnådd en karakteristisk ubehagelig lukt, kan dette være et symptom på alvorlige smittsomme prosesser i en kvinnes kropp.

Som regel i infeksjoner, i tillegg til slike endringer merknader hun mer og ubehag i form av tvangs kløe sterk svie, hevelse i kjønnsorganene. Men det eksakte svaret på om det er en infeksjon i kroppen, hva som er og hva du skal gjøre om det vil bare lege på grunnlag av analyser.

Patologisk utvalg

Mørk gul med en ubehagelig luktluft under graviditeten kan utløses av en så alvorlig diagnose som gonoré. I løpet av denne perioden er det dobbelt farlig, da det kan skade helsen til både mor og baby alvorlig.

Gul utslipp under graviditet

I tillegg til fargeendringer og endringer i konsistensen av sekreter, kan gonoré manifestere seg som en svært ubehagelig lukt, svie og intens kløe i skjeden og kjønnsleppene. Dessuten kan du oppleve smerter og kramper ved vannlating. Det er verdt å minne om at i gonoré utflod bobler og farge kan være mørk gul farge, eller til og med hvit-grønn.

Med svært lignende symptomer kan forekomme i kroppen til en fremtidig mor og trichomoniasis.

Mørk gul slimhinneutslipp under svangerskapet kan også være et tegn på inntak av Escherichia coli på de stedene hvor det ikke bør tillates - organene i urinveiene. Årsaken til en slik hit kan være et brudd på intim hygiene eller kvinnens kroniske blærebetennelse.

Lysegul svært lys utslipp under svangerskapet kan være et tegn på betennelse i eggstokkene eller egglederne, noe som provoserte en vaginal infeksjon. Disse problemene er som regel ledsaget av høy kroppstemperatur og alvorlig smerte i underlivet.

Hvit-gul utslipp, ledsagende, under graviditet kan provosere allergi (på syntetisk, pakning eller vaskemiddel). De forsvinner nesten umiddelbart etter eliminering av allergenes irriterende effekt.

Gulgrønn og uttømt utslipp under graviditet kan skyldes sykdom, fra de som er relatert til seksuelt overførbare infeksjoner. Inkludert den nevnte gonoréen.

Uten panikk

I alle fall, hvis du finner et utvalg av feil farge eller feil konsistens, eller tegn på alvorlige infeksjoner, bør du ikke få panikk. Og dette gjelder ikke bare kvinnen, men også den fremtidige far.

Det er absolutt ikke nødvendig at partneren "jobbet opp" sykdommen etter unnfangelsen. For det første kan kun legen, på grunnlag av de utførte tester, fortelle nøyaktig infeksjonen eller ikke. Og for det andre kan sykdommen være asymptomatisk i kroppen før unnfangelsen, eller ble helbredet av antibiotika, men ikke helbredet helt.

For å bli behandlet er det nødvendig

Dessuten, selv om legen bekrefter frykten din og den gule ikke klare utslipp som finnes i du vil være symptomer på infeksjon, bør du heller ikke fortvile. Det viktigste er å raskt og effektivt eliminere bakterien som forårsaket betennelse.

Og for i dag er det ikke et problem, fordi det er en stor mengde medikamenter som vil bidra til å gjenopprette, selv under graviditet og ikke risikere helsen til babyen.

Gul utslipp under graviditet

Det er nødvendig å bli behandlet bare under medisinsk tilsyn.

Selvbehandling er farlig for deg og din baby!

I tillegg må du bli behandlet svært nøye, fordi alle de "trygt lagret" i kroppen for infeksjon, vanligvis forverret i de tidlige stadier, men i dette øyeblikk noen betennelse kan føre til en spontanabort.

Uansett hva man kan si, er den eneste riktige avgjørelsen, hvis du befinner deg i gul utslipp under graviditeten, en tur til gynekologen din. Bare legen vil utnevne de nødvendige undersøkelsene.

Ifølge deres resultater vil du ha en unnskyldning for frykt. Og hvis du fortsatt finner et problem i kroppen, foreskrive en effektiv for deg og sparing for babybehandlingen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 4 = 1