Herpes på leppene under graviditet | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Herpes på leppene under graviditet

Hvis en forkjølelse kommer ut på leppene hennes, er det bare herpes. Sykdommen er smittsom, forårsaket av herpesvirus, har flere forskjellige typer. Herpes simplex virus, som har den første og andre typen, manifesteres ofte. Rashes på leppen viser den første typen. Den tredje typen av denne sykdommen i begynnelsen kan forårsake vannkopper, og hvis den blir gjentatt på nytt, frarøft helvetesildet.

Herpes på leppene under graviditet

Det kan opptre først og fremst når den første gangen kommer inn i kroppen, og kan gi tilbakefall, det vil si symptomene manifesterer seg igjen. I andre tilfelle forsvinner ikke viruset i kroppen, det er i sovende tilstand, ikke aktiv, men med en provokerende faktor får det seg til å føle seg.

Utseendet til herpesviruset er også forbundet med en reduksjon i immunitet, utviklingen av ARVI, ARI, hvilken som helst infeksjon, HIV. Overført av luftbårne, etter seksuell rute, ved kontakt.

Symptomer på herpes sår

De generelle symptomene på den primære sykdommen er forgiftningen av kroppen:

 • utseendet av svakhet;
 • redusert arbeidsevne;
 • høy temperatur (opptil 39 grader);
 • følelse av vondt muskler;
 • hodepine.

Symptomer på den første typen, som er manifestert på leppene:

Herpes på leppene under graviditet
 • utslett på huden og slimhinnene;
 • fornemmelse av brenning, kløe, ubehag, prikking i lesjonen;
 • utseendet av herpesutslett, vesikler med væske på leppene (vesikel).

Tilbakevendende type generell forgiftning av kroppen forårsaker ikke, helsetilstanden er normal, manifesterer seg lokalt i form av vesikler.

Herpes på leppene under graviditet, er det farlig?

En gravid kvinne er viktig under et barns bæring for å opprettholde sin helse i god stand, fordi den direkte påvirker helsen til sin fremtidige baby. Derfor, når hun utvikler denne sykdommen, er hun interessert i spørsmålet om herpes er farlig på leppene under svangerskapet? Hvordan kan det påvirke utviklingen av fosteret?

Sykdommen kan skade fosteret, og hvor sterk det vil være, avhenger av type sykdom (primær eller tilbakevendende). Under et barns bærer kan det strømme på forskjellige måter. Av typen herpetic reaksjon vil avhenge av alvorlighetsgraden av tilstand og skade. Hvis en kvinne tidligere har hatt et utslett, er skaden gjort i 5% da hun ble smittet for første gang i løpet av svangerskapet, er sannsynligheten for skade på barnet er 90% sjanse.

Effekten av sykdommen på fosteret avhenger også av hvilken trimester viruset har dukket opp i. Den andre og tredje trimesteren er farligere enn den første, for når den går inn i morkaken begynner dannelsen i begynnelsen av den åttende uken.

Herpes på leppene under graviditet

Den primære formen av sykdommen kan føre til at barnet vil ha patologier, lesjoner i hjernen eller han blir født død. Hvis dette er en tilbakevendende type, er infeksjonen av barnet minimal fordi moderens blod allerede har antistoffer som beskytter det mot skade.

Utfører behandling

Når en herpes sykdom oppstår på leppene, foreskriver legen medisiner med en antiviral effekt, vanligvis er disse salver "Zovirax", alizarin, oksolinsyre, tetracyklin. Tabletter tatt muntlig i babyens ventetid er ikke foreskrevet, en effektiv salve "Acyclovir", narkotika "Foskranet" og "Penciclovir" er også forbudt, fordi de kan gi komplikasjoner i utviklingen av den fremtidige babyen.

Tradisjonell medisin

I behandlingen kan brukes og folkemetoder. Så, smøre såret på leppene kan være en løsning "Korvalola", en tannkrem vil gjøre "Forest Balsam". Du kan bruke spesielle leppestifter med antiherpes effekt, de inneholder teetrekkstrakt.

En enkel måte er å dimme bobler vanlig vegetabilsk olje, tindved olje eller nype, vaselin, vitamin E. Det er ønskelig å videre konsultere en erfaren lege, som vil fortelle det mest gunstige metoden for behandling, velger vitaminer som styrker immunforsvaret.

Herpes på leppene under graviditet

Behandle sykdommen når som helst under graviditet for å unngå komplikasjoner.

Overholdelse av hygieneregler er svært viktig. Ikke rør fingrene med bobler, for ikke å overføre infeksjonen lenger til kjønnsorganene eller huden.

Ikke våt boblene, i intet tilfelle skal de klemmes ut, ellers kan du forårsake ytterligere forurensning av huden, overføring av infeksjon til retter og forurensning av andre familiemedlemmer. Det er umulig for øyeblikket å bruke kosmetikk til leppene, fordi det vil vare lang tid viral infeksjon og reinfeksjon er uunngåelig.

Ofte blir viruset under venter på babyen plukket opp ved kontakt med pasienten, kyssing, manglende overholdelse av hygiene, med uvaskede hender etter gaten. Dette er hovedårsaken til utseendet "Spark" på leppene. Hvis en forkjølelse kommer ut under svangerskapet på leppene, før du begynner å behandle det selv, er det verdt å konsultere den behandlende legen, fordi risikoen i denne situasjonen er farlig.

Som et forebyggende tiltak bør du prøve:

 • ikke overkjøles i den kalde årstiden;
 • å observere en modus for arbeid og hvile
 • konsumere mat og naturlige juice, som inneholder mye vitaminer;
 • følg hygiene, vask hendene med såpe;
 • Ikke kontakt med bærere av virusinfeksjon.

Hvis du følger disse enkle regler, kan du unngå vondt i ventetiden for barnet, fordi helsen til moren og hennes fremtidige baby bør være på kvinnens sted i utgangspunktet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 2