Hvem og hvorfor er Zineritis administrert under graviditet? | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Hvem og hvorfor er Zineritis administrert under graviditet?

Graviditet er perioden for en kvinnes liv når kroppen hennes opplever økt stress. På dette tidspunktet endres hormonbakgrunnen betydelig, noe som kan føre til en så delikat problem som akne. En av de mest populære middelene er Zinerit - et kombinert stoff som har antiinflammatoriske, antimikrobielle og komedogene effekter.

Dette stoffet kjemper effektivt med komedoner og akne av varierende alvorlighetsgrad.

Kan jeg bruke Zinerit under graviditet?

Hvem og hvorfor er Zineritis administrert under graviditet?

Agenten har en form for frigjøring - pulveret fra hvilket lotionen er forberedt til ekstern bruk. I en pappeske er det to flasker, hvorav den ene er direkte selve pulveret, og i den andre - væsken som den er avlet. Pulver er en blanding av sinkacetat og erytromycin. En væske er en blanding av etylalkohol og diisopropylsebacat.

De aktive stoffene i den ferdige løsningen er sink og erytromycin. Alkohol og sebakat er bare hjelpekomponenter.

Vitenskapelige eksperimenter har bekreftet at stoffet Zinerit kan brukes i det anbefalte under graviditet og amming, da det er trygt for fosteret og barnet.

Hvorfor bruke Zenerrit ved graviditet?

Legemidlet har en antimikrobiell, antiinflammatorisk og komedolytisk effekt. Den antimikrobielle effekten er gitt av antibiotikum erytromycin, som dreper mikrober som lever på hudoverflaten og forårsaker akne (f.eks. Streptokokker).

Anti-inflammatorisk effekt har sink: det påvirker gunstig membranene i hudceller, styrker deres styrke og motstand mot negative effekter. Zink har også antiseptisk effekt, ødelegger skadelige mikrober som kan provosere betennelse på huden. Den komediolytiske effekten er oppløsningen og fjerningen av komedoner. Den samme effekten er gitt av sink, noe som reduserer produksjonen av talg.

Hvem og hvorfor er Zineritis administrert under graviditet?

Hvis du bruker dette verktøyet, reduserer du betydelig komedoner (akkumulering av talg), henholdsvis, ny akne og akne kan ikke danne. Faktum er at sistnevnte oppstår i tilfelle når bakterier kommer inn i fettfettet fra overflaten av huden og begynner å formere seg aktivt i det, forårsaker betennelse og suppurasjon.

Legemidlet Zinerite virker umiddelbart på to årsaker til akneformasjon - overflødig sebum og opphopning i porene; patogene mikroorganismer lokalisert på huden.

Den komplekse effekten av dette middelet kan kurere akne og forhindre utseendet i fremtiden. Bruken av lotion kan redusere antall komedoner og betennelser i ansiktet betydelig.

Kan Zineritis brukes til akne under graviditet?

Legemidlet kan brukes fra ulike typer akne, men det vil være mest effektivt fra følgende typer utslett:

 • Komedonal inflammatorisk akne i en enkel grad - i ansiktet er det alltid flere inflammatoriske akne. Når sist passerer, vises nye på andre deler av ansiktet;
 • Komedonale betennelser i en gjennomsnittlig grad - mange betent akne, lukkede og åpne komedoner;
 • Akne er mange sår, svarte flekker, hvite subkutane komoner, knuter.

Du kan bruke Zinerite med akne av enhver alvorlighetsgrad av utslett. Med mild betennelse kan stoffet være det eneste stoffet, men med mer alvorlige lesjoner kombineres det med andre, som for eksempel lokale retinoider og Baziron AC.

Hvem og hvorfor er Zineritis administrert under graviditet?

Med lys komedonal akne Zinerit fra akne blir brukt fra 4 til 6 uker. Den gjennomsnittlige alvorlighetsgraden krever en kombinasjon av stoffet med midler som inneholder benzoylperoksid ("Eclaran »), eller topiske retinoider (Pr. Tretinoin, Adapalen). I denne situasjonen brukes en salve med aktuell retinoider eller benzoylperoksid om morgenen, og Zinerit om kvelden.

Behandlingen varer ikke mindre enn 1,5 måneder. Ved alvorlige hudlesjoner er det nødvendig med intern bruk av antibiotika og ekstern bruk av aktuelle retinoider eller midler med benzoylperoksid.

Indikasjon for bruk er bare en ting - akne på ansiktet. Lotion er ikke brukt til å behandle akne, akne på andre deler av kroppen, for eksempel tilbake, skinker.

Kan Zinerit brukes i høye doser under graviditet?

Den fremstilte oppløsningen lagres ved en temperatur på 15-25 ° C i maksimalt 5 uker. Holdbarhet for det ufortynnede preparatet er 2 år.

Før du bruker produktet, skal huden rengjøres av smuss, støv, sminke. Den beste måten å gjøre dette på er å vaske med rensende geler. Lotionet brukes kun til ren hud. Flasken skal åpnes og dreies av applikatoren nedover, og deretter sette den sistnevnte i huden, trykk litt.

Denne metoden behandles forsiktig av hele ansiktet eller individuelle inflammatoriske elementer. Under behandling med Zineritis, unngå kontakt med øynene og slimhinnene i munnen og nesen, fordi dette kan føre til irritasjon eller utseende av en brenning.

Leger-dermatologer anbefaler å bruke stoffet på hele ansiktet, og ikke på individuell akne. Faktum er at du må redusere produksjonen av talg og ødelegge bakterier på hele overflaten av huden, og ikke bare i deres individuelle områder. Behandling av hele ansiktet vil forhindre utseendet av akne i fremtiden. Punktapplikasjon av lotion, selvfølgelig, vil få et resultat, men akne vil vises på hudområder som ikke har blitt behandlet.

Hvem og hvorfor er Zineritis administrert under graviditet?

Som regel brukes Zinerite ansiktet to ganger om dagen, optimalt - om morgenen og om kvelden. Første gang det er gjort før du bruker sminke, og den andre - etter kvelden vasker.

Det er verdt å merke seg at etter å ha brukt stoffet, er det en følelse av en fettfilm på huden, dessuten blir den en gulaktig nyanse. Men etter at agenten tørker, forsvinner den ubehagelige følelsen, sammen med yellowness. Å vaske ut en løsning er ikke nødvendig.

Hvis ansiktet har blitt tørrere, er det nødvendig å bruke en fuktighetsgivende krem, som påføres umiddelbart etter tørking av Zinerite. Løsningen vaskes ikke av, kremet du kan sett på toppen av det.

Varigheten av anvendelsen av denne virkningen varierer betydelig og kan nå 3 måneder. De første positive resultatene blir synlige ca 10 dager etter starten av behandlingsforløpet.

Spesielle instruksjoner

Hvis den ferdige lotionen ikke har blitt brukt i 5 uker, blir den uegnet til bruk. Det skal kastes bort.
Hvis du bruker dette middelet i lang tid, kan bakteriene som lever på huden utvikle motstand mot erytromycin. Da vil Zinerite slutte å påvirke selv med daglig bruk, vil utslettene vises igjen.

Hvem og hvorfor er Zineritis administrert under graviditet?

Hvis det utviklet resistens mot erytromycin, bevegelsesinnretninger for å inneholde andre antibiotika, f.eks midecamycin, roksitromycin, josamycin, spiramycin, lincomycin, clindamycin eller azitromycin.

Når det gjelder overdose, er det umulig, fordi stoffet bare påføres eksternt. Fra overflaten av huden til den totale blodstrømmen er svært lave doser antibiotika.

I dette tilfellet virker stoffet ikke med andre midler som brukes eksternt, så det brukes sammen med andre stoffer for å behandle akne.

Under graviditeten bør du imidlertid kontakte lege. Sistnevnte vil velge den optimale dosen og varigheten av behandlingen.

Kontraindikasjoner for bruk

 • Overfølsomhet / allergi mot noen substans som er en del av Zineritis;
 • Individuell intoleranse mot enhver antibiotisk gruppe av makrolider (azitromycin ave, lincomycin, andre, oppført ovenfor).

Bivirkninger

Blant bivirkningene er følgende fenomener:

 • Svak brennende følelse;
 • Følelse av tinning eller prikking
 • irritasjon;
 • rødhet;
 • tørrhet;
 • Øk fettinnholdet i huden.

De oppførte reaksjonene kan bare forekomme på steder behandlet med lotion. Negative reaksjoner i de aller fleste tilfeller av utseende er svært svake uttrykt og passerer etter en tid.

Disse fenomenene krever ikke spesifikk behandling eller opphør av legemidlet, selv om de forekommer jevnlig. Ro deg graviditet og velvære!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

7 + 1 =