Hvor farlig er dropsy av testikler for nyfødte gutter, og hvordan kan det herdes? | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Hvor farlig er dropsy av testikler for nyfødte gutter, og hvordan kan det herdes?

Alle de unge foreldre, uten unntak, madly fryder fødselen av en nyfødt baby, men til en følelse av grenseløs lykke har definitivt lagt en følelse av konstant angst om sin helsetilstand og utviklingsnivå.

Moms og dads med gutter ser ofte at deres lille sønn har en liten scrotum litt forstørret og har også en cyanotisk nyanse.

I de fleste tilfeller er et slikt symptom et tegn på en vanlig sykdom hos de nyfødte dråpe-testikler. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hva denne sykdommen er, hvor farlig den er, og hvordan bli kvitt den.

Dropsy av testikler i gutter – hva er det?

Dropsy testiklene i nyfødte gutter kalles en ganske vanlig patologi, hvor skallet av en eller begge de små testiklene er fylt med væske.

Hvor farlig er dropsy av testikler for nyfødte gutter, og hvordan kan det herdes?

Inntil barnet er født, er dens kjønnsorganer plassert på innsiden av magen, men en nyfødt baby de kan allerede finnes i pungen, hvor de faller over tid.

I noen tilfeller kan ett eller to når den prostata ikke bare gå ned, men også bærer med seg en del av bukhulen, nemlig innholdet av filmen av bindevev som utgjør innsiden hulrommet i magen til babyen.

Det er av denne grunn at sykdommen utad representerer en økning i pungen i størrelse. I tillegg kan nesten alltid en gutt med en dråpe bli observert med et uønsket øye, noe hevelse i inngangsregionen.

Til tross for at denne patologien ikke gir noen spesiell ubehag hos en nyfødt baby og i prinsippet er ganske uskadelig, er det bedre å kontakte en pediatrisk kirurg hvis slike symptomer er funnet. Spesielt raskt bør det gjøres dersom babyen din gråter når du berører kjønnsorganene hans, noe som betyr at dette problemet gjør vondt for ham.

Ifølge statistikk utvikler dropsy i utero, og i noen tilfeller kan det detekteres under en ultralyddiagnose i en fremtidig mor. Likevel kan denne sykdommen også ha fått karakter.

Årsaker til dropsy av testikler hos nyfødte gutter

Den medfødte formen av denne sykdommen, som oppstår i gutter i mors mors liv, skyldes oftest følgende årsaker:

 • arvelig faktor;
 • kroniske sykdommer i fremtidens mor;
 • prematuritet av spedbarnet;
 • trussel om avbrudd og vellykket graviditet
 • økt intra-abdominal trykk;
 • intrauterin infeksjon av spedbarnet;
 • ulike skader mottatt i ferd med fødsel.

Det kjøpte skjemaet er i de fleste tilfeller forårsaket av følgende årsaker:

Hvor farlig er dropsy av testikler for nyfødte gutter, og hvordan kan det herdes?
 • Testicular torsjon;
 • inflammatorisk prosess, som foregår i kjønnsorganene;
 • medfødt kardiovaskulær insuffisiens;
 • epididymitt, eller betennelse i epididymis;
 • ulike tumorformasjoner av testiklene eller deres vedlegg;
 • skade på lymfesystemet og forstyrrelse av dets funksjon
 • mekanisk skade og skrotalskader;
 • ulike bukveggdefekter;
 • postoperative komplikasjoner forbundet med fjerning av brokk og andre årsaker.

I motsetning til den oppfatningen som er utbredt blant bedstemødrene til moderne babyer, har utseendet på dropsy hos nyfødte absolutt ingenting å gjøre med bruk av engangs- og gjenbrukbare bleier. Det er heller ingen sammenheng mellom hvordan disse pasientene bruker personlig hygiene og sykdomsforløpet.

Hvilke symptomer karakteriserer dropicles av testikler hos nyfødte barn og eldre gutter?

Symptomer på milde former av sykdommen har blitt beskrevet tidligere. I de fleste tilfeller er det preget av mild hevelse og en økning i størrelsen på pungen, som ikke forårsaker noen bekymring smuler og bare funnet hans foreldre på tidspunktet for rengjøring av baby og gjennomføre andre hygieniske rutiner eller barnas lege på planlagte skanninger.

Hvis dropsyet har et komplisert kurs, kan det være tegn på ubehag:

 • uttalt smerte og ubehag. En nyfødt baby kan ikke på noen måte kommunisere det han opplever, så for å forstå hvordan han føler, kan du bare ved sin reaksjon på kjønnsgenerasjonen. Et eldre barn i de fleste tilfeller kan allerede si at det gjør vondt til ham, og viser hvor han opplever ubehag;
 • en betydelig økning i kroppstemperaturen av krummer – opp til 38 grader og høyere;
 • markert rødhet av skrotumet;
 • kvalme og oppkast;
 • generell svakhet, ubehag, kulderystelser.

Hvordan behandle testikel dropsy hos gutter?

Hvor farlig er dropsy av testikler for nyfødte gutter, og hvordan kan det herdes?

I de fleste tilfeller passerer dropsy av testikler i nyfødte gutter uavhengig, uten behandling. I mellomtiden, hvis du finner mulige symptomer på sykdommen i sin sønns, sørg for å konsultere barnets lege-kirurg som skal utføre intern undersøkelse og nødvendige undersøkelser og vil spå den videre sykdomsforløpet. Som regel, for å klargjøre diagnosen og tilstedeværelsen av komplikasjoner, en undersøkelse som diaphanoskopi eller transilluminering – scroking av barnets skrot av en lyskilde.

I tillegg er nesten alle små pasienter i tillegg tildelt å gjennomføre generelle blod- og urintester for å diagnostisere andre kjønnsorganer i kjønnsorganene og barnets kropp som helhet.

Hvis ødem av testis diagnostiseres hos en gutt under 2 år, er medisinsk behandling ekstremt sjelden, men barnet i dette tilfellet blir konstant observert hos en pediatrisk urolog. For helsen til barn eldre enn denne alderen, overvåker legen også nødvendigvis en stund, men denne perioden går nesten aldri over 2,5-3 måneder. Hvis situasjonen ikke normaliseres i løpet av denne tiden, blir gutten i de fleste tilfeller sendt til sykehuset til medisinsk institusjon for operasjonen.

Kirurgisk inngrep kan vises til babyer og opptil to år, men for dette bør barnet ha følgende medfølgende vitnesbyrd:

 • Tilstedeværelse av alvorlig ubehag i lyskeområdet;
 • Tilstedeværelse av en inguinal brokk som en samtidig diagnose;
 • periodisk eller permanent forandring i størrelsen på skrotet mot økning i henhold til resultatene av dynamisk observasjon;
 • infeksjon eller betennelse.

Hvordan er operasjonen å helbrede dropsy?

Kirurgi for denne sykdommen er ikke spesielt vanskelig. Under forholdene til en medisinsk institusjon, utføres det i 20-30 minutter og forårsaker komplikasjoner bare i svært sjeldne, isolerte tilfeller. For å utføre en kirurgisk operasjon bør barnet være helt sunt, som må kontrolleres ved å gjennomføre de nødvendige tester og studier.

Hvor farlig er dropsy av testikler for nyfødte gutter, og hvordan kan det herdes?

Operasjonen i seg selv utføres under generell anestesi. Som regel kutter legen det indre skallet av testiklene så nært som mulig til basen og symer dets rester. I sjeldne tilfeller kan det også være nødvendig å påføre en trykkbinding eller dreneringsanordning.

Det finnes andre alternativer for å utføre prosedyrer for dropsy, men denne metoden er mest foretrukket ved behandling av nyfødte og gutter i alderen 2 til 5 år.

Hvis alt gikk bra, kan gutten sammen med foreldrene hans forlate medisinsk institusjon om kvelden samme dag eller på en dag. Etter 5-7 dager vil såret på kirurgisk sted ikke forstyrre barnet på noen måte.

I de fleste tilfeller utgjør dropsy av testiklene, spesielt den medfødte formen, ingen fare for gutten.

Men hvis du eier en sykdom ikke passerer, barnet krever behandling, og legen insisterer på kirurgi, ikke gi opp, fordi i fremtiden Søvnapné kan negativt påvirke den reproduktive system av menns helsetilstand og din sønn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 15 = 22

Adblock
detector