Jeg er mor!

Hvordan føle tvillinger: triks, triks, tips, bruk av bordet

Å føde tvillinger er drømmen om nesten alle kvinner. Tvillinger og tvillinger har et mye sterkere bånd enn brødre og søstre som ikke er født fra en graviditet. Noen kvinner trenger ikke å gjøre noe for å få dobbelt lykke ved fødselen - naturen gir villig tildelt dem med en slik gave.

Men det skjer veldig sjelden - bare en av de 80 graviditetene er flink. Derfor, de som venter på tvillinger eller tvillinger, noen ganger må du ty til triks.

I hvilke tilfeller er det mer sannsynlig å bli gravid med tvillinger?

Hvordan føle tvillinger: triks, triks, tips, bruk av bordet
  • Etter IVF. I denne prosedyren plantes ikke ett egg. Hvis de alle blir vant, vil graviditet være flink. Dette er ikke alltid tilfelle, men sjansene er høyt nok;
  • Det ble funnet at tvillinger er vanligere hos høyvoksende kvinner. Kanskje dette skyldes nettopp deres kropps grunnlov;
  • Sjansene for å tenke og føle tvillinger øker etter hormonbehandling, bruk av prevensjonsmidler, som midlertidig forlamper arbeidet med eggstokkene;
  • Med alder og økning i antall fødsler, opptrer en kvinnes sjanser til å få tvillinger i familien. Det er ikke uvanlig når en slik lykke fanger opp med en kvinne i en alder av 40 år. På denne tiden er det allerede nok av det nødvendige hormonet i kroppen sin;
  • Om hva sannsynligheten for oppfatning av tvillinger kan dømmes fra syklusens varighet. Det er jo høyere syklusen er kortere;
  • Denne oppgaven har ingen vitenskapelig underbygging, men det legges merke til at avholdenhet fra intimt liv i lang tid også bidrar til fødselen av to barn samtidig.
  • Betydende oftere er tvillinger født hos mennesker, i hvis familie det var lignende saker. Dette kan forklares av den genetiske predisponeringen til fødselen til mer enn ett barn fra en graviditet.
Hvordan føle tvillinger: triks, triks, tips, bruk av bordet

Tvillingen kan være monozygotisk eller toskall. Ved monozygotisk befruktning utvikler tvillinger fra en celle, som er delt inn i to. Slike barn har en sterk likhet. Når det gjelder det andre tilfellet, utvikler tvillinger fra befruktningen av to ovler samtidig.

Slike babyer har likheter på om lag 50%, de er ofte heteroseksuelle, i menneskene de kalles "kongelige tvillinger". Oftest som følge av flere graviditeter, fødes gutter.

Egenskaper ved å bære mer enn ett barn

Å bære to eller flere småbarn på samme tid er en vanskeligere oppgave enn å bære ett barn. Vær forberedt på dette, men vær ikke bekymret hvis du i løpet av undersøkelsen hørte de gode nyhetene om at du får tvillinger.

Omtrent en periode på 25 uker begynner en kvinne å raskt overvinne tretthet. Faktum er at nesten alle organer er under press, noe som i stor grad kompliserer arbeidet deres. Dette er normalt, så det er ikke verdt å bekymre deg for. Men du kan lindre din tilstand. Gå oftere, pust frisk luft.

Hvordan føle tvillinger: triks, triks, tips, bruk av bordet

En viktig rolle er spilt av mat - spis mer vitaminer. Ikke belast kroppen din med tunge fysiske øvelser. Mange fremtidige mødre til tvillinger eller tvillinger drømmer om å føde sunne barn og samtidig bekymre seg for hvordan kroppen skal se etter fødsel.

Forlengelse kan bli et alvorlig problem. Beskytt deg selv mot dem ved hjelp av spesielle midler for kroppspleie. Deres valg bør diskuteres med en gynekolog.

Det er vanskelig å tolerere en kvinne og toksikose, noe som er mye sterkere enn med en enkelt graviditet. Mange fremtidige mødre klager over forstoppelse, halsbrann. Men for å føde tvillinger, og før det er lett å bære dem, er det mulig hvordan legen vil fortelle deg hvordan. Ikke nekte hans konstante besøk. Doktors anbefalinger vil hjelpe deg med å håndtere vanskelighetene med å bære.

Det farligste fenomenet som den forventende moren står overfor, er risikoen for ikke å levere babyer til rett tid. Frukt presser på livmoren, så hun kan være klar til å slippe barn før forfallsdato. For å unngå dette, tar leger ofte til forskjellige metoder for tetting. For å unngå tidlig fødsel, er den fremtidige kvinne i fødsel vanligvis under tilsyn av spesialister på sykehuset.

Ved tvillingens fødsel kan den normale arbeidsperioden betraktes som 36-38 uker. Fødsler som oppstår ved 32 uker regnes for tidlig, leger prøver vanligvis å unngå dem. Men hvis det ikke var mulig å gjøre dette, er det ikke verdt å bekymre seg om, moderne medisin er i stand til å gi et normalt liv til barna.

The Conception of Twins

Hvilke triks kan brukes til naturen utstyrt med tvillinger?

Hvordan føle tvillinger: triks, triks, tips, bruk av bordet

Ta folsyre. Dette bør begynne å bli gjort noen måneder før unnfangelsen. Derfor er det nødvendig å lede en riktig livsstil - å spise vitaminer, å nekte alkoholholdige drikker og røyking.

Økningen i sjansene for å bli gravid med to eller flere smårollinger påvirkes av diett. Kostholdet krever tilstedeværelse av meieriprodukter, yams, nøtter, søte poteter, egg. De stimulerer eggstokkene, noe som vil hjelpe dem til å produsere ikke ett, men flere egg.

Mange glade tvillingsmødre bemerker at selvforslaget hjalp dem med å nå målet. Det anbefales å presentere seg som en 40 år gammel kvinne, fordi i denne alderen er sannsynligheten for tvillingutseende høyest.

Hyppige tilfeller av oppfatning av to barn mot bakgrunnen for avskaffelsen av hormonelle prevensjonsmidler brukt i flere måneder. Eggstokk som hviler fra eggløsning begynner å jobbe med mye større kraft, og produserer flere egg på en gang.

Gynekologer hevder at kvinner som nylig har født et barn, har flere sjanser for flere graviditeter. De forklarer dette ved å øke vekten og amme.

Metoden, som ofte brukes til tvillingens fødsel, er in vitro befruktning (IVF). Det er verdt å huske at denne prosedyren ikke er enkel. Det brukes vanligvis når graviditeten er umulig på en naturlig måte.

Men hva er sannsynligheten for at det blir mulig å få tvillinger som følge av IVF? Det er høyt, men 100% resultat garanterer ikke. Derfor, hvis du er en sunn kvinne, i stand til å tenke og bære barnet alene, tenk nøye før du tar IVF.

Hvordan føle tvillinger: triks, triks, tips, bruk av bordet

Mange kvinner er med på å nå måletabellen med informasjon om hvilket kjønn deres barn vil være, avhengig av morens alder og oppfattelsesmåneden. Men det er en annen kalender som lar deg beregne den mest gunstige datoen for unnfangelse. Det lar deg planlegge parets intime kontakter riktig.

For å lage det, registrerer de i form av et bord med data på datoene for måneden, noe som vil bidra til å føle tvillinger, men hvordan å beregne oppdagelsesdagen mer nøyaktig? Det må oppstå nøyaktig på eggløsningstidspunktet, når ovlene beveger seg inn i egglederne.

Med en vanlig, vanlig syklus, er eggløsningens dag nøyaktig midtpunktet. Den minste sannsynligheten for å tenke to babyer på en gang faller på menstruasjonstidspunktet og perioden en uke før den.

Er det realistisk å planlegge sex av fremtidige babyer?

Noen fremtidige foreldre drømmer ikke bare om tvillinger, men også planlegger barns kjønn. Er det noen forskjeller i forberedelsene til jenter og gutter? Det er en oppfatning at det er.

Hvordan føle tvillinger: triks, triks, tips, bruk av bordet

I dette problemet reduseres mange anbefalinger til en revisjon av menyen. Produktene som brukes påvirker kvinnens kropp. For å komponere det nødvendige kostholdet og å følge det følger sammen med fremtidens far derfor som matpåvirkningen og på spermatozoons.

For å føde tvillinger eller tvillingpiger, anbefales det å spise så mye sukker, honning, sjømat, syltetøy, nøtter, krydder, drikke kakao. Som du kan se, bør dietten ha mye søtsaker. Sterkt engasjert, selvfølgelig, er ikke verdt det, fordi slike produkter kan bidra til overdreven vektøkning, noe som kan ha negativ innvirkning på babyens oppfatning og bæring.

Hvis et par bekymrer seg om hvordan du skal tenke og føle tvilling gutter, må du spise mer sjokolade, fisk, eggprotein, kjøtt, poteter, frukt, sopp og drikke mer te.

Husk at ingen metode garanterer et 100% resultat. Medisin er ennå ikke i stand til å gi tvillinger med et ønske om fødsel, og de måtene som par tilbringer, kan bare øke sjansene for dette litt. Alt annet er i morens vilje.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 3