Hvordan riktig å sole seg til gravide? | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Hvordan riktig å sole seg til gravide?

Gravide kvinner er også folk, og om sommeren vil de suge opp under den varme solen. Bare trenger å huske visse regler, for ikke å skade babyen under resten.

kan jeg bli gravid soling i solen

Det skal huskes at under svangerskapet faller en tan på grunn av endring i hormonbakgrunnen raskere. Nivået av østrogener øker raskt, noe som medfører akselerert produksjon av pigment-melanin. På huden i kort tid vises sjokoladeskygge. Derfor er det ønskelig for fremtidige mødre å nærme seg regler for adferd på stranden svært nøye, for å unngå alvorlige komplikasjoner.

Er det mulig for gravide å sole seg i solen?

Før du svarer på dette spørsmålet, er det likevel viktig å merke seg positive øyeblikk:

Hvordan riktig å sole seg til gravide?
 • solbading jubler opp og forbedrer velvære av en gravid kvinne;
 • i solen produseres vitamin D, noe som reduserer risikoen for utvikling av rickets i fosteret;
 • med sollys øker immuniteten og forbedrer metabolisme;
 • i solen blir svette frigjort mer intensivt, og sammen med det svelger og giftstoffer forlater.

Solen til en fremtidig mor er en utmerket kilde til energi og et herlig humør. Derfor, etter en strandferie, mister kvinner ofte depresjon og toksisose.

Under graviditeten kan du sole deg på stranden hvis du følger visse regler:

 • Ikke vær på stranden i lang tid. Allokere en strandferie ikke mer enn 2-3 timer flere ganger i uken;
 • på hodet bærer en panama og på solbrillerens øyne;
 • ikke sov under solen, ellers "Brenne ut";
 • Hold kult, ikke-karbonert vann i nærheten av deg. Bare ikke kaldt, som en skarp temperaturendring fører til forkjølelse;
 • bruk en spesiell solkrem som ikke inneholder konserveringsmidler og dufter;
 • Solens eksponering bør ikke overstige 1 time. For soling er den beste tiden fra 7 til 10 og om kvelden fra kl. 17.00 til solnedgang. Hvis du ignorerer denne regelen, kan du få et varmeslag. En gravid jente er mer utsatt for varme. Og også lang eksponering for solen kan forårsake utvikling av åreknuter hos gravide kvinner;
 • bruk kremer med høyt beskyttelsesnivå - UF-filtre. Ikke glem at solens stråler er nyttige ikke bare for fremtidens mor, men også for babyen, siden vitamin D er produsert i solen;
 • På stranden, velg romslige klær laget av naturlige materialer, som ikke begrenser bevegelser og ikke provoserer utseendet av irritasjon i områder med økt svette;
 • ikke glem å legge på en lue, selv når du er i skyggen av et tre eller under en paraply;
 • Beskytt øynene dine. Under graviditeten merker mange kvinner at øynene blir mer følsomme for sollys. Velg derfor de riktige solbrillene, som vil være praktiske.

hvorfor gravide kvinner ikke kan sole seg

Våre mødre og bestemødre sier at det ikke er verdt å sole seg med graviditet.

Og det er visse grunner til dette:

Hvordan riktig å sole seg til gravide?
 • muligheten for å få solseng eller dårlig helse på grunn av tørr luftfuktighet;
 • På stranden kan du skade et ben ved et uhell og sette en infeksjon i slitasje, noe som vil påvirke mors tilstand og utvikling av fosteret på den beste måten;
 • mange hviler på stranden, og risikoen for å slå en ball i magen øker.

Ubehagelige øyeblikk kan unngås hvis du hviler på små steder.

Gå bare på sanden i sko. Også, ikke glem at solens stråler ikke er trygge, hvis kroppen har store moler. Det er kjent at et lengre opphold under solen i dette tilfellet kan føre til hudkreft.

Kan jeg sole seg i et solarium under svangerskapet?

Du kan besøke solariumet når som helst på året, spesielt om vinteren når det ikke er nok naturlig sollys. I løpet av denne perioden kan du unngå forekomst av katarralsykdommer, og solariumet fremmer forbedringen av funksjonene for å beskytte den kvinnelige kroppen. På grunn av påvirkning fra ultrafiolett produseres vitamin D, som kroppen trenger å absorbere fosfor og kalsium for å styrke muskler, tenner og bein.

Det er imidlertid verdt å huske at mange leger er av den oppfatning at kunstig solbrenthet er skadelig for utviklingen av den fremtidige babyen. Derfor, før du besøker solariumet, er det verdt å konsultere legen din.

Før du besøker solariet, følg visse regler:

 • økten bør ikke overstige 30 minutter;
 • Før økten, skyll sminke og parfyme slik at det ikke er noen allergisk reaksjon;
 • Ikke besøk solariumet for hypertensjon, mastopati, diabetes mellitus eller andre sykdommer der solariumet er kontraindisert;
 • Bruk spesielle briller fordi utilstrekkelig øyebeskyttelse kan føre til retinal brannskader;
 • ikke solbjør helt naken, siden hudområdene i de intime stedene er mer ømme og følsomme.

En gravid kvinne i et solarium kan lett brenne ut, noe som kan påvirke barnets tilstand negativt. Svettekjertlene i barnet har ennå ikke dannet seg, og derfor er det ønskelig å følge kroppstemperaturen og ikke overopphete i alle fall. I tillegg, under graviditet er utbrenthet uønsket, hvis du for eksempel ikke vil bli dekket med aldersflater.

Kan en gravid kvinne bade

Hvordan riktig å sole seg til gravide?

Bading i sjøen påvirker positivt kroppen.

Havvann har lenge vært kjent for sine helbredende egenskaper. I tillegg, når du svømmer, kan du få en myk kroppsmassasje. Damene i "Interessant" Du kan svømme i sjøen i samsvar med forsiktighetsregler. Først og fremst, ikke bade i vannet hvis temperaturen er under 25 grader.

Det er også bedre å avstå fra å bade om dagen, dette kan provosere solbrenthet.

Nesten alle gravide kvinner er utsatt for anfall, så ikke svøm veldig langt, men bedre bade i selskapet med ektemannen.

Vær oppmerksom på bunnen. Hvis det er steinete, kjøp spesielle sko for å unngå skader og kutt. Også, ikke svøm hvor det er maneter og giftig fisk. Gå til sjøen, avstå fra bølgeunderholdning.

Selv om du ikke klarte å svømme, for eksempel på grunn av lav temperatur eller stormen, vær ikke opprørt. På prosessene som forekommer i den gravide kvinnens kropp, påvirker surfestøyen og den friske luften på kysten positivt. Når det gjelder bading i ferskvannskropper, bør de unngås for ikke å smitte. Unngå spesielt de ville strendene.

Kan jeg sole seg i tidlig graviditet?

Uten frykt kan du sole deg i første trimester, men i den andre og tredje må du overholde sikkerhetsforanstaltninger. Ta et solbad, som gradvis holder seg i solen, og øker fra en halv time til 2-3 timer.

Pass på å bruke solkrem på huden, som reflekterer strålingen. Husk at under lang solstid er det skadelig. Hvis du føler deg dårlig, må du drikke rikelig med vann, hvile og deretter alltid besøke en lege.

Å være fremtidige mødre du kan og skal tan i de tidlige stadiene av graviditeten.

Kontraindikasjoner for dette er mindre enn i senere termer. På sikt er solens stråler bare til nytte når den forventende mor tar hensyn til alle regler og anbefalinger fra legen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + = 12