Hvordan stimulere fødsel på sykehuset og hvordan å gjøre det selv? | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Hvordan stimulere fødsel på sykehuset og hvordan å gjøre det selv?

Enhver fremtidig mor vil at krummen skal bli født i den angitte perioden, men det skjer ikke alltid slik. Når svangerskapet når 40 uker, tilbys den forventede moren vanligvis sykehusinnleggelse og fødestimulering.

For å vite hvordan man skal oppføre seg i en slik situasjon, må du gjøre deg kjent med tilfellene der det anbefales å stimulere levering og hvilke metoder som brukes til dette. Sistnevnte kan deles opp i to grupper - de som brukes i barnehjemmet, og de som en kvinne kan søke seg selv på. Denne prosessen kalles fortsatt induksjon eller induksjon.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Noen kvinner ty til å ringe generiske aktiviteter med såkalte folkemetoder, men du kan bare gjøre dette hvis du vet at du fyller på fosteret.

Det er en rekke indikasjoner på stimulering:

Hvordan stimulere fødsel på sykehuset og hvordan å gjøre det selv?
 • Bør babyen i 40 uker eller mer. På slutten av denne perioden blir moderkaken gammel, så barnet kan være underernæret;
 • Perioden som stimulerer fødselen i flere svangerskap er 38 uker eller mer, av frykt for hva som kan bli konsekvensene av arbeidskraft i perenashivanii barna. Natal utvikling av barn er gjennomført, og deres lengre svangerskap kan føre til komplikasjoner i deres fødsel;
 • Arr på livmoren er også en indikasjon på den kunstige utfordringen av fødsel;
 • De stimuleres også dersom kvinnen har et smalt bekken;
 • Høyt intraokulært trykk.

I tillegg er indikasjoner på prosedyren hjertesykdom, Rh-konflikt, diabetes mellitus. Det er også nødvendig å ringe til arbeid i tilfelle når fostervann strømmer.

Du kan ikke stimulere dem i slike tilfeller:

 • Hvis barnet ikke er riktig plassert
 • I nærvær av hypertensjon i en fremtidig mor;
 • Hvis kardiomonitoren viste at barnet har helseproblemer.

Hvordan er det gjort på sykehuset?

Hvordan stimulere fødsel på sykehuset og hvordan å gjøre det selv?

Leveransen stimuleres som regel i barselsavdelingen dersom livmorhalsen er klar for denne prosessen. Det regnes som modent, blir forkortet, mykt, og åpningen skal være ca 2 cm.

Hvis det er umodent, brukes induksjonsmetoder som bidrar til modning av livmorhalsen.

For å kontrollere beredskapen til den kvinnelige kroppen for beredskap for fødselen av en baby, foreta spesielle tester og tester. I tillegg, i barnehjemmet sjekker de barnets reaksjon på kontraksjoner forårsaket av kunstige midler.

Farmakologiske metoder

Deres essens ligger i bruk av medisiner - hovedsakelig prostaglandiner og oksytociner.

De er hormoner som bidrar til å forandre livmorhalsen, noe som får den til å modnes. I tillegg hjelper de å slappe av i underlivet og produsere oksytocin, et hormon som stimulerer livmor sammentrekning.

Medisiner som inneholder disse hormonene er produsert i forskjellige doser, former. Den vanligste gelen injiseres i livmorhalskanalen eller inn i den bakre vaginale hvelvet. Denne metoden brukes hvis hele blæren er. Hvis resultatet etter medisinering ikke er tilstede etter noen timer, har fødsel ikke skjedd, du må gå inn på stoffet igjen. Maksimalt antall injeksjoner av legemidlet er 3.

Hvordan stimulere fødsel på sykehuset og hvordan å gjøre det selv?

I noen tilfeller administreres oksytocinholdige medisiner og prostaglandiner intravenøst. Dette er en mer effektiv metode, fordi stoffene virker raskere. Men når leveranser med vedvarende eller andre indikasjoner stimuleres på denne måten, er det risiko for et problem som hyperstimulering. Dette er full av komplikasjoner under fødsel, opp til livmorbrudd. I denne forbindelse, bruk stoffet bør være under oppsyn av en lege. Noen ganger brukes vaginale og intravenøse legemidler samtidig, og reduserer doseringen to ganger.

Når det gjelder oksytocinholdige legemidler, anbefales det at de brukes bare hvis føtale blæren åpnes. I noen tilfeller brukes stimuleringspreparater i form av tabletter. Disse legemidlene inneholder antigestagenser som nøytraliserer virkningen av hormonprogesteron. Det er på grunn av dette at livmoren begynner å kontrakt. De vanligste tabletter er "Mifepristone".

Ikke-farmakologiske metoder

Disse inkluderer:

Hvordan stimulere fødsel på sykehuset og hvordan å gjøre det selv?
 • Fingeravstand. Som regel brukes den ikke som en egen metode, men som en forberedende fase for medisin-inducerte induksjonsmetoder;
 • tare;
 • Autopsy av blæren. Den brukes når livmorhalsen er moden, noen ganger med legemidler som brukes til å stimulere livmor sammentrekninger;
 • Foley kateter. Nakken åpnes ved å utvide livmorhalsen med en boks med vann.

Folkemetoder

Kvinner kjenner mange hemmeligheter som deles med "Kolleger". Noen av dem, ifølge rapportene som er født, er veldig effektive, og noen kan klassifiseres som myter.

Hva vil opplevelsen av alle tider og nasjoner fortelle oss om hvordan du selvstendig kan stimulere fødsel? Nedenfor er de mest populære metodene.

Nippelmassasje

I denne prosedyren utskilles oksytocin. Masser hvert bryst av vekselvis. Gjør dette i 15 minutter, og det bør være flere økter om dagen.

Undersøkelser har vist at alene for å forårsake fødsel på denne måten er det mulig å omtrent halvparten av alt er prøvd.

ananas

Hvordan stimulere fødsel på sykehuset og hvordan å gjøre det selv?

Noen kvinner hevder at utseendet på denne eksotiske frukten i frisk form og i store mengder kan hjelpe babyen til å dukke opp.

Dette forklares av effekten av bromelain på nakken, men metoden er lite kjent og er derfor lite undersøkt.

Før du bruker det, må du sørge for at du ikke har noen allergier.

Castor Oil

Dette produktet har avføringsegenskaper. Det er på grunn av disse egenskapene at ricinusolje forårsaker kamper. Alle, som denne metoden hjalp (og dette er mer enn halvparten av alle kvinner som brukte det), sier at det er nok å drikke ca 150 ml av legemidlet.

Hvordan stimulere fødsel på sykehuset og hvordan å gjøre det selv?

På en eller annen måte forklare en ubehagelig smak, det fortynnes med fruktjuicer.

Til tross for det faktum at denne metoden er effektiv, er det verdt igjen å vurdere dens hensiktsmessighet før anvendelsen.

Olje kan forårsake opprørt mage, oppkast, som i sen graviditet ikke vil gi noen fordel. I tillegg kan alle disse manifestasjonene resultere i dehydrering av kroppen.

Hindbær blader

De trenger å brygge og drikke infusjon flere ganger om dagen. Det er nødvendig å begynne å ta te på forhånd - fra ca 37 uker (men ikke tidligere enn denne gangen).

Anmeldelser kvinner tyder på at ca 90% av dem er faktisk levert på sikt, tar te fra bringebær blader. Likevel, som på noen måte virkelig hjulpet drikke, og hvor naturen selv tok seg av rettidig utseendet av en baby til verden er vanskelig å bedømme, fordi det er nødvendig å drikke på forhånd. Derfor påliteligheten av metoden, også er diskutabelt.

kjønn

Når kvinner blir gravid, brukes denne metoden ofte.

Hvis du også bestemte deg for å ta det til, vurder du to viktige punkter:

Hvordan stimulere fødsel på sykehuset og hvordan å gjøre det selv?
 • Den kan bare brukes hvis vannet ennå ikke har gått. Ellers kan babyen bli smittet;
 • Ikke bruk metoden hvis du har en diagnose av placenta previa;
 • Behandle intimitet, ikke som en måte å åpne livmorhalsen på. Med andre ord, sex må være voldelig, føre til en orgasme fra begge parter. Ellers vil du ikke oppnå den ønskede effekten - sammentrekning av uterus og frigjøring av oksytocin. I mannlig sæd er prostaglandiner, som kan myke livmorhalsen.

Det er vanskelig å si om sex virkelig er i stand til å stimulere fødsel, men det vil ikke skade.

Fysisk aktivitet

Last ned pressen, løp, trenger ikke å hoppe, men ikke sitte for lenge på ett sted.

For å starte kampen raskere, anbefales det å gå.

Hvordan stimulere fødsel på sykehuset og hvordan å gjøre det selv?

Mange kvinner eksperimenterer med andre former for fysisk aktivitet - som løping og klatring trapper, og noen vordende mødre sier at kampen de startet under vaske gulv.

Hva slags belastning er nødvendig, det er vanskelig å si - hver kvinne til seg selv "Coach".

Men å gå og trene kan ikke skade. Legene sier at med seg tar fosteret den rette stillingen.

For å raskt forårsake en kamp, ​​ikke ta medisinen selv - deres bruk skal foreskrives og overvåkes av legen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

95 − = 90