Kan jeg bruke stearinlys og Zalain krem ​​under graviditet? | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Kan jeg bruke stearinlys og Zalain krem ​​under graviditet?

Zalain“- er en soppdrepende medisinert produkt for lokal bruk, med et bredt spektrum av henholdsvis handling, med virkning fra flere grupper av sopp. Han produserer to former: vaginale stikkpiller (lys) og fløte (salve) for lokal bruk.

Former av preparatet og deres egenskaper

Kan jeg bruke stearinlys og Zalain krem ​​under graviditet?

Suppositories “Zalain“, Eller stearinlys foreskrevet under graviditet injiseres i skjeden for å behandle en vanlig sykdom som trussel. En krem, som vanligvis kalles salve, er kun beregnet på ekstern bruk (behandling av huden som er berørt av soppen).

Det aktive stoffet i krem ​​og suppositorier er serakonazol. I 1 g krem ​​inneholder 20 mg serakonazol, i ett suppositorium 300 mg.

Kremet er produsert i aluminiumrør i volum på 20 g. Den har en myk konsistens, hvit farge, med en liten lukt av fett. Den inneholder flere hjelpestoffer.

Stearinlys har en oval form, en solid voksaktig konsistens, hvit. Implementert 1 suppositorium i pakken. Også inneholde hjelpestoffer: suppositorium, vitepsol, silisiumdioksyd.

Stearinlys og krem ​​”Zalain”: om det er mulig å bruke dem under graviditet

Serakonazol har en skadelig effekt på sopp og en rekke bakterier, det vil si at den har et bredt spekter av handling. Stoffet hemmer svampens evne til å formere seg, slik at de som bor i sin tilordnede tid, dør. Som et resultat blir befolkningen av patogene mikroorganismer ødelagt.

Sertaconazol har imidlertid en fungicid effekt – det forstyrrer den normale funksjonen av sopp. På noen arter utøver den en fungistatisk effekt, på andre er det fungicidal, men effekten er den samme. Hvis det er flere varianter av bakterier i kroppen, vil stoffet ødelegge dem alle, siden det virker i to retninger samtidig.

Stoffet er skadelig virkning på alle sopp slekten Candida, Microsporumspp., Trichophytonspp., Pityrosporumorbiculare, så vel som grampositive arter av streptococci, staphylococci, Trichomonas vaginalis, gradnerellu, enterokokker og Bacteroides. Som du kan se, “Zalain“Kan brukes både til behandling av soppinfeksjoner i skjeden og huden, og i den komplekse terapien av bakteriell vaginose.

Kan jeg bruke stearinlys og Zalain krem ​​under graviditet?

Og stearinlys fra trøst og krem ​​”Zalain“, Brukes i svangerskapet, har ingen systemisk effekt, siden de ikke absorberes i blodet. Det er fraværende i urin og blod, selv med langvarig bruk (innen 2 uker). Med en enkelt injeksjon i skjeden fortsetter den forhøyede konsentrasjonen i ytterligere 3-4 dager.

Det kan sies at stoffet har en langvarig handling, så det er nok å motta det en gang. Og siden det aktive stoffet ikke absorberes i blodet, kan det brukes til og med under graviditet og amming.

Indikasjoner for bruk av Zalain

Spesielt ofte er legemidlet foreskrevet for smittsom betennelse slimhinner vagina, provosert av sopp av slekten Candida. Det er også noen ganger foreskrevet for vulvovaginitt, når sykdommen ikke kan behandles “flukonazol“.

Andre indikasjoner for bruk:

 • Mycosis av hendene;
 • Dermatofytose og mykose av bein og føtter, torso;
 • Dermatofytose og mycosis skjegg hos mannlige pasienter;
 • Innginal dermatofytose;
 • Candidiasis av penis hos menn (balanoposthitt);
 • Candidiasis av huden;
 • Pityriasis lichen;
 • Seborrheisk dermatitt.

Krem “Zalain”: Hvordan brukes i svangerskapet

Kan jeg bruke stearinlys og Zalain krem ​​under graviditet?

Agenten påføres den berørte huden og behandler noen få centimeter sunt vev. En liten mengde krem ​​er jevnt fordelt og lett gnidd inn i huden til den er helt absorbert. Når det brukes i ansiktet, unngå kontakt med øynene – bruk det, ta 2 cm fra øyelokket. Under amming blir ikke dyser og areoler av brystkjertler påført brystvorten.

Påfør det om morgenen og kvelden eller en gang om dagen før du går til sengs. Varighet av påføring er etablert i hvert enkelt tilfelle, siden det avhenger av typen av patogen og dens beliggenhet. Hudskader bør som regel behandles 2-4 uker.

Tilstedeværelsen av sår, riper og andre forstyrrelser i huden er ikke en kontraindikasjon for bruken av kremet. Det bør bemerkes at dette er et stort pluss for dette middelet foran resten av antifungale legemidler (“Lamisil“”terbinafin“), Som bare kan behandle intakt hud.

I bruksperioden anbefales det ikke å bruke syrehygieniske produkter.

Stearinlys “Zalain” under graviditet

Kan jeg bruke stearinlys og Zalain krem ​​under graviditet?

I dette tilfellet er en enkelt administrering tilstrekkelig til å behandle trussel. De ytre genitaliene og hendene vaskes for tidlig med varmt vann og et nøytralt eller alkalisk vaskemiddel. Deretter er kvinnen beleilig plassert i den bakre posisjonen på ryggen og legger støpspyttet dypt inn i skjeden. Prosedyren bør utføres om kvelden før sengetid.

Det er verdt å merke seg at om morgenen kan det bli utslipp fra skjeden – dette er en normal reaksjon på administrasjonen av legemidlet. Ikke sprøyt for å bli kvitt hemmeligheten. Det anbefales å bruke daglige pakninger. Allokeringer bør stoppe etter 3-4 dager. Etter introduksjon av et lys, er det nødvendig i flere uker å avstå fra å bruke tamponger med månedlige.

Hvis symptomene oppstår trost Har ikke forsvunnet etter en enkelt applikasjon av stearinlys, kan legen anbefale en gjentakelsesprosedyre i en uke.

Hvis soppinfeksjonen har spredt seg fra skjeden til labia, samtidig med lysene, må du bruke en krem ​​”Zalain“. Lyset injiseres en gang, og kremet brukes i flere uker to ganger om dagen.

Det er verdt å merke seg at lys kan brukes selv under menstruasjon. Imidlertid anbefales det å avstå fra samleie i en uke etter prosedyren.

Bruk under graviditet og amming

Kan jeg bruke stearinlys og Zalain krem ​​under graviditet?

Studier i disse pasientgruppene ble ikke gjennomført, men det var eksperimenter på dyr. Av resultater fra disse var det mulig å bekrefte at stoffet ikke har mutagene, teratogene og toksiske effekter på fosteret. Derfor viste instruksjonen at bruken er tilrådelig i tilfelle når fordelene for kvinner er mer enn den hypotetiske risikoen for barnet.

Leger ofte foreskrive dette verktøyet, fordi det ikke er absorbert inn i blodet henholdsvis penetrerer ikke til fosteret i mors liv eller gjennom morsmelk. Slik at stoffet “Zalain“Kan tas sikkert under graviditet og amming.

Kontraindikasjoner til bruk av stoffet

Ikke bruk stoffet til personer med individuell intoleranse mot noen stoffer. Inkludert i stoffet. Dette gjelder både krem ​​og lys. Graviditet er ikke en kontraindikasjon for behandling med serakonazol.

Bivirkninger:

 • Kontakt dermatitt i områder behandlet med krem;
 • Rødhet etter påføring av krem. I dette tilfellet oppstår reaksjonen umiddelbart etter behandling med legemidlet, men etter en tid forsvinner den i seg selv. Slike fenomener krever ikke spesifikk behandling og er ikke en indikasjon på opphør av behandlingen;
 • Kløe og brenning i skjeden når du bruker et lys. Disse forholdene forsvinner også og krever ikke tilbakekalling av stoffet.
 • Allergiske reaksjoner.

Stoffet “Zalain“Er mye brukt i medisinsk praksis, inkludert kule av gynekologi, når helsen til en gravid kvinne er tvilsom. Det er ofte foreskrevet i svangerskapet i form av stearinlys. Anmeldelser etter bruk er vanligvis positive.

Mange kvinner finner et stort nett av ubehag (kløe, svie) etter innføringen av lys, som, selv om raskt passert, men likevel bryter en stund livskvalitet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

18 + = 21

Adblock
detector