Røde flekker på barnets kinn: Hovedårsakene til utseendet og forebyggingsmetodene | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Røde flekker på barnets kinn: Hovedårsakene til utseendet og forebyggingsmetodene

Et av de vanligste spørsmålene fra unge mødre i dag er: "Hvorfor har barnet røde kinn, og er det normalt?". La oss prøve å håndtere dette problemet.

Leter etter grunner

Det er flere grunner som kan føre til rødhet i kinnene hos spedbarn, hvilke unge mødre bør vite om:

Røde flekker på barnets kinn: Hovedårsakene til utseendet og forebyggingsmetodene
  • kinnene til babyen er grove, siden de var slitt ut etter å ha gått på gata. I dette tilfellet vil en vanlig barnekrem hjelpe, som skal brukes før du går ut på gaten i den kalde årstiden og spesielt i frosten, hvor kinnene hos barn er så rødme;
  • et barn kan bare være ganske varmt etter aktive spill eller på grunn av for sparsom innpakning i varme klær. Omsorg er bra, men alt må ha et mål;
  • i noen tilfeller er årsaken til rødhet på kinnene diates, noe som kan forårsake matallergene.

Hva er diatese og er det verdt å vente på utvikling av allergi i krummer?

Hvis rødhet eller flekker vises på babyens hud, og kinnene blir grove, bør du kontakte barnelege for å identifisere en tendens til allergi i babyen. Diatese - dette er kroppens tendens til allergiske reaksjoner fra immunsystemet, eller heller kroppens respons på allergenet.

Det er svært viktig å vite i god tid hvorfor barnet har røde flekker på kinnene for å forhindre utvikling av dermatitt hos barnet, siden den startede allergien nesten ikke reagerer på behandlingen.

Diatese kan være en manifestasjon av organismens intoleranse overfor bestemte matvarer. Derfor er det verdt å nøye overvåke amningens mor og bestemme hvilken av produktene som forårsaker reaksjonen. Vanlige irriterende stoffer kan være tomater, sitrusfrukter, melk, konditori, kakao, nøtter, honning, sjokolade og sukkerstatning.

Røde flekker på barnets kinn: Hovedårsakene til utseendet og forebyggingsmetodene

Det er også nødvendig, hvis det er mulig, å forlate spedbarnsformelen, som ofte forårsaker diatese på grunn av tilstedeværelsen av konserveringsmidler. Ikke bare disse, men også de fleste "Ufarlig" produkter kan forårsake irritasjon.

Vær oppmerksom på husholdningskjemi, tilgjengelig i huset, kan rødhet forårsake aggressivt vaskepulver eller babypulver. Selv malingen fra en substandard leketøy kan forårsake en allergisk reaksjon, og vil gi et svar på hvorfor barnets røde og grove kinn har blitt.

Hva om rødheten og grovheten på kinnene ikke passerer?

Det er nødvendig å umiddelbart identifisere en smertefull stimulus, hovedårsaken i et barn med røde kinn og utseendet på flekker.

Dette er ganske enkelt:

Røde flekker på barnets kinn: Hovedårsakene til utseendet og forebyggingsmetodene
  • følg barnet. Etter å ha kontaktet hvilke ting i huset øker utslett? Kanskje svaret er i levende irriterende stoffer som syntetisk vev;
  • unntatt fra dietten av de mest sannsynlige allergener fôring, gi opp baby mat i krukker. Bytt den ut med en hjemmelaget puree;
  • ta vare på full ernæring krummer, gi den nok vitaminer og mineraler, gjenopprette metabolisme;
  • Rådfør deg med en lege for råd, en profesjonell vil fortelle deg hvordan du skal håndtere kinnets rødhet mer effektivt;

Hvorfor barnet har røde kinn og hva du skal gjøre i dette tilfellet: går til barnelege

Det finnes en rekke måter å bekjempe røde flekker på kinnene på babyer, kjent for medisin. Legen din vil hjelpe deg med å velge den beste behandlingen for denne sykdommen, med utgangspunkt i spesielle dråper, geler og salver og til medisinske urter og bad. I dette tilfellet bør du fylle opp på gress, kamille, løvetann og yarrow. Ikke la barnet kaste rødhetstankene, det kan forårsake infeksjon, noe som vil forverre sykdomsforløpet betydelig.

Røde flekker på barnets kinn: Hovedårsakene til utseendet og forebyggingsmetodene

Det bør huskes at disse stoffene vil bidra til å lindre symptomene på huddermatitt, men ikke kurere det. For krummer er allergien veldig farlig, så vær tålmodig og installer et allergen. Tross alt, utseendet av røde kinn i et barn - et signal om at i hans mat eller i huset var det en irritasjonsorganisme av barnet et objekt eller et preparat eller et produkt.

En effektiv løsning er å diagnostisere sykdommen og eliminere årsaken til manifestasjonen.

En medisinsk spesialist vil hjelpe deg med å bestemme arten av opprinnelsen til diatesen. Dette kan være en tendens til dermatitt, forbundet med en metabolsk lidelse eller en nevro-artrittisk diatese.

Unge foreldre bør huske at røde flekker på kinnene på et barn kan opptre inntil tre år. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å engasjere seg i selvbehandling, og selv i tilfelle av tilbakefall er det nødvendig å gjentatte ganger kontakte barnelege, da forskjellige etymologier av samme sykdom er mulige, kan allergenet være helt forskjellig.

Helsen til babyen din bør beskyttes fra en tidlig alder, ta vare på rettidig identifisering av problemet med røde kinn og dets behandling.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 1