Semilak vitaminer: vi legger vekt og glemmer kolikk | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Semilak vitaminer: vi legger vekt og glemmer kolikk

Brystmælk er selvfølgelig den beste maten for nyfødte. Dens bruk har en gunstig effekt på barnets organisme, hjelper barna å vokse opp sunn og sterk. Men dessverre kan en kvinne noen ganger ikke amme et barn av en eller annen grunn.

I slike situasjoner kommer kunstige surmælksblandinger til hjelp, for eksempel som "Similac", Som inneholder alle komponentene som er nødvendige for vekst og utvikling av babyen.

Fordeler med gjærte melkblandinger

Semilak vitaminer: vi legger vekt og glemmer kolikk

Fôring av barn med surmælksblandinger for nyfødte "Similac"I de fleste tilfeller oppstår uten funksjonsfeil og uforutsette reaksjoner fra barnets kropp.

Blandingen absorberes godt (mye raskere enn noen andre spedbarnsformler), forårsaker ikke utvikling av allergiske reaksjoner og fremkaller ikke feil i fordøyelsessystemet.

Dette sure melkeproduktet er rik på kalsium, som med vitamin D-tilstedeværelsen i blandingen bidrar til en harmonisk utvikling og riktig vekst av babyen. Ganske ofte sour-milk-blandingen "Similac"Leger utpeker spedbarn med mangel på fordøyelsesenzymer.

I tillegg er det denne typen mat som oftest anbefales for fôring av premature babyer og småbarn med undervekt, så vel som de som er svært sakte i vekt.

Ingredienser av surmelkblandingen "Similak"

Strukturen av surmælk barn ernæring inkluderer levende bakterier som bidrar til forbedring av intestinal mikroflora. De øker effektivt antallet nyttige og nødvendige for normal funksjon av tarmene til mikroorganismer og hindrer reproduksjon av skadelige bakterier. Denne typen ernæring anbefales for barn, som ofte er opptatt av økt dannelse av gasser, diaré, tarmkolikk og dysbiose.

En viktig fordel med en blanding av fermentert melkSimilac"For nyfødte er tilstedeværelsen i sammensetningen av jern, som absorberes raskt og effektivt. Av denne grunn er syre-melkblandingen indisert for barn i nærvær av anemi.

Også i sammensetningen av en slik surmælksblanding inneholder i tillegg til fettsyrer, proteiner, fettstoffer, karbohydrater, vitamin- og mineralkomplekser, følgende ekstra komponenter ofte:

Semilak vitaminer: vi legger vekt og glemmer kolikk
  • lysozym;
  • bifidobakterier;
  • tauirin;
  • laktulose.

Disse komponentene kan forbedre kvaliteten på babyens ernæring og forbedre fordøyelsesprosessen.

Deres bruk anbefales av leger ikke bare til de barna som ikke blir mødt av mødre med morsmelk, men også for de barna som har problemer med fordøyelsen som en periodisk utfyllende mat.

Typer baby mat

Semilak-blandinger "Similak" er produsert i flere typer, som hver har sine egne bruksegenskaper.

På hyllene til babymatbutikker og tilhørende avdelinger av supermarkeder finner du følgende typer av denne blandingen:

Semilak vitaminer: vi legger vekt og glemmer kolikk
  • "Similac-en"- for fôring av nyfødte fra 0 til 6 måneder. Kan brukes som hoved eller ekstra matvare. Inneholder alle mikroelementer og vitaminer som er nødvendige for nyfødte;
  • "Similac-2"- fortsettelsen av det forrige produktet, dets bruk begynner med seks måneder;
  • "Similak Premium-1"- brukes til å styrke immunforsvaret for svekkede babyer i alderen 0-6 måneder;
  • "Similak Premium-2"- fortsetter blandingen av"Premium 1", Brukes til fôring av barn over seks måneder, inneholder kalsium;
  • "Similak Neoshur"- brukes til å mate premature spedbarn, slik at de kan komme i kontakt med sine jevnaldrende i utvikling og vekt så snart som mulig.

De listede blandingene er svært populære hos mødre, men til tross for dette, ikke glem at alle barn er unike og reaksjonen av barnets organisme kan vesentlig avvike fra reaksjonen til andre barn. Er det derfor nødvendig å spise "Similak » sur melk til barnet ditt eller ikke, er det nødvendig å bestemme sammen med legen.

Fordeler og ulemper

Semilak vitaminer: vi legger vekt og glemmer kolikk

Den aller første og viktigste fordelen med surmælksmat "Similac"Dette er noe som barn liker veldig mye, så de spiser det med glede og appetitt. I tillegg merker mødre nesten alltid forsvinden av problemer med tarmene etter en uke med å bruke denne våken.

Produktet bidrar til barnets stabile vektøkning innenfor rammene av aldersnormer og har gunstig innflytelse på babyens overordnede utvikling, da den inneholder alle nødvendige komponenter, som i morsmelk hos moren.

Når det gjelder minusene av denne maten, så er kanskje det mest grunnleggende underskuddet. Kjøp "Similac"Er ikke så enkelt fordi det ikke er i hvert supermarked. Gjennomføringen er oftest behandlet av spesialiserte barnes matbutikker og noen apotek. Erfarne foreldre anbefaler å kjøpe produktet på forhånd.

Noen ganger merker mødre dannelsen av skum når produktet er fortynnet og utseendet av klumper. Det er imidlertid ganske ubeleilig for moren, enn det er farlig for babyens helse. Spesialister anbefaler å følge reglene for fremstilling av blandinger, spesielt nøye overvåke temperaturen på vannet for grøt, for å unngå slike problemer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

67 − = 65