Jeg er mor!

Stearinlys “Viburkol” og graviditet – kompatibel eller ikke?

Under graviditeten er behandlingen alltid problematisk. De fleste medisiner har en negativ effekt på fosterutvikling. Derfor, for hver avtale, sammenligner legen risikoen for bruk av stoffet med hensyn til utviklingen av den fremtidige babyen og dannelsen av kroppen.

Informasjon om verktøyet

"Viburkol" - et homøopatisk preparat, derfor er mengden kontraindikasjoner til deres bruk minimal. Bivirkninger kan bare oppstå med en negativ individuell reaksjon på en av stoffets bestanddeler.

Stearinlys laget av hette av naturlige komponenter er laget:

Stearinlys "Viburkol" og graviditet - kompatibel eller ikke?
  • hamomilla recutites;
  • belladonna;
  • Plantasje;
  • Pulsatilla;
  • solanum dulcamar og hjelpeprodukter, hvorav den største mengden fast fett, ellers ville lysene ikke ha vært mulig å danne.

Omfanget av dette stoffet:

  • febernedsettende;
  • anti-inflammatorisk;
  • beroligende;
  • bedøvelse - fungerer som en antispasmodisk.

Spesielt effektiv, det virker hvis sykdommen er fanget i første fase.

søknad "Viburkola" når gravid innen 2 timer etter utseendet av de første symptomene på sykdommen, kan gjenopprette kroppen av en kvinne, forbedre immunstatusen og lindre sykdomsforløpet.

"Viburkol" og graviditet

Stearinlys "Viburkol" og graviditet - kompatibel eller ikke?

I instruksjonene for stearinlys, er det ingen referanser til graviditet, så hvorfor utnevne dem?

Dette stoffet er tillatt å spedbarn fra en tidlig alder, så leger er sikre - det vil ikke ha noen uønskede konsekvenser på utviklingen av fosteret.

Hovedbruk av stearinlys i en spesiell tilstand er en nedgang i livmorens tone. Legemidlet er en sterk antispasmodisk, i tillegg er applikasjonsområdet i nærheten av livmoren - i bekkenområdet.


Derfor starter tiltaket etter 5 minutter - fettet smelter, og det aktive stoffet trenger inn i blodet. I tillegg benyttes også legemidlet til forkjølelse, for komplisert terapi ved behandling av smittsomme prosesser, for å forhindre utvikling av betennelse i luftveiene.

I tredje trimester begynner de å bli brukt 1 uke før fødselen - de hjelper bedøvelsesprosessen og lindrer de smertefulle fenomenene som skyldes intestinal flatulens. Kroppen prøver å rengjøre på forhånd før utdrivelse av fosteret fra uterus, og 2-3 dager før fødselen fremkommer flytende avføring. Noen ganger er selvopplæringsprosessen akkompagnert av kolikk.

Det er et ekstra pluss i behandlingen "Viburkolom". Legemidlet har en beroligende effekt, og det har en gunstig effekt på nervesystemet, lindrer angst. For gravide er dette svært viktig - fremtidige moms er sjelden i rolige omgivelser.

Stearinlys "Viburkol" og graviditet - kompatibel eller ikke?

De er bekymret for tilstanden til babyen, for fremtidige fødsler, for hvordan de ser ut. "Viburkol" bidrar til å få selvtillit. Legemidlet mobiliserer kroppens indre krefter, øker dets immunstatus. Etter fjerning av hovedsymptomene, bør du ikke forlate bruken av suppositorier - behandlingsforløpet må være fullført. Dette vil bidra til å gjenopprette funksjonene til de organiske systemene til mors organisme og unngå mulige komplikasjoner forårsaket av infeksjonens innføring.

Metoder for bruk av legemidlet

På en gang er det nødvendig å finne ut hvor du skal sette inn "Viburkol" under graviditet? Før og under svangerskapet og etterpå blir stearinjene sprøytet likt - i endetarmen. Ingen eksperimenter med vaginal administrasjon av legemidlet - spesielt når barnet bæres - bør ikke gjøres.

Rektale suppositorier virker veldig raskt - absorpsjonshastigheten av det aktive stoffet er det samme som ved injeksjon av legemidlet. I rektumets analare er det mange blodårer, og medisinen absorberes umiddelbart inn i blodet.

Stearinlys "Viburkol" og graviditet - kompatibel eller ikke?

Også, bivirkninger på mucosa i fordøyelsessystemet - magen,
spiserør, tolvfingre, og på leveren.

Hvor å sette inn er allerede klart, men hvordan å gjøre det? Kanskje vil følgende informasjon føre til et smil, men mange avviser ikke å bruke rektal suppositorier fordi de "Bli skitten". For å unngå at dette skjer, ikke hold lyset i hånden i lang tid - det er spesielt laget av materiale som smelter nesten umiddelbart.

Hendene skal vaskes med kaldt vann, slik at fingrene blir kule eller bruk gummihansker. For å sette et lys du trenger å ligge ned - muskler i anusen skal være helt avslappet. Uansett hvor myk suppositoriet kan være, er det mulig å skade slimhinnen i tykktarmen ved å påføre kraft. Ikke smør stearinlyset for å lette innføringen av vaselinolje eller annet oljeaktig stoff - det kan reagere med den aktive substansen "Viburkola", og det er ikke kjent hvordan denne interaksjonen påvirker kroppen. Etter introduksjonen av suppositoriet er det nødvendig å ligge ned i 30-40 minutter slik at alle aktive komponenter har tid til å suge.

Informasjon om overdosering av narkotika har ikke blitt løst så langt, men dette betyr ikke at den kan brukes på ubestemt tid.

dosering

Formålet med stoffet under graviditet er alltid individuelt. Instruksjonene sier at med en skarp utbrudd av den smittsomme prosessen, kan de brukes hvert 20. minutt for 1 stk., I 2 timer. Under graviditet kan dette ikke gjøres i alle fall.

Stearinlys "Viburkol" og graviditet - kompatibel eller ikke?

For å fjerne livmortonen med trussel om abort, anbefales det å bli plassert 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden før du går i seng; med varme og smerte - symptomatisk ikke mer enn 2 stk.

For andre sykdommer, inkludert nevrologisk natur - før du går til sengs en dag for 1 stikkpille.

Avhengig av det kliniske bildet av sykdommen, kan den terapeutiske dosen justeres. Behandling bør ikke vare mer enn 2 uker.

Graviditet er ikke en kontraindikasjon for bruk "Viburkola", Men dette betyr ikke at en kvinne kan ordinere medisinering selv.

Det er fare for individuell intoleranse, sammensetningen inneholder en rekke ekstrakter fra naturlige råvarer. Individuell intoleranse mot en komponent eller en kombinasjon av flere aktive stoffer kan ikke utelukkes.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

82 − = 81