Trenger jeg iodophol under graviditet? | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Trenger jeg iodophol under graviditet?

Alle kvinner på planeten er forenet med en felles hensikt - å tenke, bære og føde avkom. Å oppnå denne oppgaven bidrar til tre hovedfaktorer: riktig ernæring, sunn livsstil og god helse generelt. Til dyp sorg har fremtidens mødre i vårt århundre absolutt ingen tid til å ta vare på seg selv og fullt ut forberede seg på graviditet, mens rollen som planleggingen er veldig stor.

Forestill deg byrden som kroppen må utholde, hvordan global hormonell tilpasning vil være, og hva skal være den nye mengden næringsstoffer som moderens kropp trenger og fosteret vokser i henne.

Betydningen av forberedelsesperioden

Trenger jeg iodophol under graviditet?

Hvis du tror på medisinsk forskning, trenger en gravid kvinne 25% mer mineraler og vitaminer enn før befruktning, mens behovet for jern og folsyre øker i 2 ganger! Hvor kan du få så mange sporelementer?

Til å begynne med, deres mangel på virkelig dekket av regelmessig inntak av sjømat, fisk, urter, solbær varianter og vill jordbær, tomater, gulrøtter, nøtter og avokado, som har den maksimale konsentrasjon av jod og folsyre.

Men igjen blir slike produkter ofte utilgjengelige for gjennomsnittlige borgere på grunn av sin årstid eller høye kostnader.

Og den økologiske faktoren bør ikke overses, siden forurenset land, luft og vann gjør mesteparten av maten usikker til bruk av kvinner i situasjonen.


I en slik situasjon kommer apotekssorter av mineral- og vitamintilskudd til fremtidige mødre, og en av dem er iodophol. Om hvor viktig det er, trygt og i prinsippet egnet for bruk, og vil bli diskutert i denne publikasjonen.

Syr og jod: hvorfor og hvorfor?

Folinsyre er en slags vann-løselige vitamin typen som inngår i gruppe B. Som han er aktivt involvert i produksjonen av en nukleinsyre, sin betydning for den generelle utviklingen og beskytte sirkulasjonssystemet av menneskekroppen er virkelig uvurderlig.

Som statistikk viser, møter de aller fleste gravide kvinner rundt om i verden
en diagnose kalt "Hypovitaminosis" betyr mangel på folsyre. Det er mange grunner for forekomsten, men nesten alle av dem er redusert til dårlig kvalitet på brukte produkter og deres feilaktige forberedelse, der løvenes andel av vitamin B i gruppe B blir ødelagt.

Trenger jeg iodophol under graviditet?

Det skal bemerkes at denne trenden har blitt observert i lang tid, noe som førte forskere til å finne måter å oppnå en syntetisk analog av folsyre. Som et resultat ble det først hentet fra spinatgrønt i 1941, og etter 4 år ble det omgjort til et legemiddel som var egnet til massebruk.

Når det gjelder jod, så er alt mye mer alvorlig. Dette elementet er ikke produsert av menneskekroppen, og må derfor inn i det med mat, og daglig, og i en viss mengde.

Dens mangel i svangerskapet kan forklares med mange grunner, nemlig:

  • ufullkommen system for forebyggende vedlikehold og oppfattelsesplanlegging;
  • dårlig økologi;
  • skjoldbrusk dysfunksjon;
  • underernæring.

Viktigste risikoer

Gitt alt som er skrevet over, blir det klart hvorfor i fødselsopplæringen og fødselsprosessen anbefaler obstetrikere og gynekologer stadig å ta iodophol.

Fremtidige mødre bør forstå at manglende overholdelse av et slikt reseptbeløp er fulle av alvorlige komplikasjoner, for eksempel:

Trenger jeg iodophol under graviditet?
  • For tidlig oppløsning av byrden;
  • Anemi i kvinne og foster;
  • Unormal utvikling av barnet i livmor;
  • Mangelen på de beskrevne elementene er en direkte måte å defekter i embryoens nervesystem, langsom dannelse av knokler og lunger, patologier av hørselsorganene og hjernedysfunksjonen;
  • Begrenset mental og psykomotorisk utvikling, som blir resultatet av hyperaktivitet og mangel på oppmerksomhet hos den voksende babyen;
  • Utseendet til goiter, og det er mulig både i moren og i det ufødte barnet.

For alt dette omgått familien din, bør folsyre komme inn i en gravid kvinne i en mengde på minst 400-800 mikrogram, mens jod ikke krever 150 (som for en vanlig person), men 200 mikrogram. Slike krav er ikke oppfylt alle legemidler som er tilstede på hjemmemarkedet, og en av disse er iodophol, foreskrevet for en forestående eller planlagt graviditet.

Informasjon om legemidlet

Iodofol anses å være et biologisk aktivt supplement som anbefales for å planlegge graviditet, bærer et foster eller ammer. I en tablett er en daglig dose jod og folsyre, som er nødvendig for moren og hennes baby, egnet.

Ulovligheten og effektiviteten av regelmessig bruk av jodofil har klinisk bevis. For eksempel har studier vist at fra ham 8 ganger mindre sjanse for spontanabort, unormale endringer i hormonelle bakgrunn og unaturlige prosesser knyttet til nevralrørsdefekter unormalt med utvikling og andre abnormiteter inne i livmoren.

Trenger jeg iodophol under graviditet?

Igjen, når du tar stoffet, redder du ikke kvinnen fra behovet for å spise riktig og fullt, for å holde regimer med søvn, hvile og aktivitet, å nekte skadelig mat, alkohol og modifiserte matvarer.

Endelig er det verdt å merke seg at du ikke trenger å ta iodophol uten avtale med en gravid lege som ser på graviditet, uansett hvor nyttig og trygt stoffet kan virke. Ja, kontraindikasjoner og bivirkninger er ubetydelige, men overflod av jod og folsyre gir heller ikke fordeler.

Derfor bør hensiktsmessigheten ved bruk av medisiner bli vist ved å bestå test og generelle observasjoner av gestasjonsprosessen.

Helse til deg og din fremtidige baby, vellykket graviditet og enkel levering!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + = 14