Ubehagelig nese lukt i et barn: betydningen av å behandle en lignende lidelse | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Ubehagelig nese lukt i et barn: betydningen av å behandle en lignende lidelse

Barns helse er en prioritet for foreldrene. Eventuelle ubehag, ubehagelige symptomer eller smerter kan ikke ignoreres, fordi en liten persons immunitet ikke er i stand til å takle denne eller den aktuelle sykdommen uavhengig. Det skjer at foreldre eller andre nære personer merker barnets ubehagelige lukt fra nesen.

Hva å gjøre i dette tilfellet og med hva det kan kobles til?

årsaker

Hvorfor er det en ubehagelig lukt fra nesen?

Årsakene kan være svært forskjellige, her er de vanligste:

Ubehagelig nese lukt i et barn: betydningen av å behandle en lignende lidelse
  • Utenlandske gjenstander i nesen. Å være der i ganske lang tid, er i stand til å provosere betennelse på slimhinnen og utseendet på en dårlig lukt;
  • Bakterielle infeksjoner kan også forårsake en putrefaktiv lukt;
  • Ozena, akutt rhinitt, bihulebetennelse genererer purulente formasjoner i nesen med en ubehagelig lukt;
  • Forstyrrelse av luktesansen. I dette tilfellet føltes en dårlig lukt bare av barnet selv, og ikke av folkene rundt seg;

Ikke alltid patologiene i nasopharynx er årsaken til dette problemet. Ved barnet kan en ubehagelig lukt fra en nese oppstå på grunn av sykdommer i indre organer. Hvis fordøyelsesorganene, nyrene, bukspyttkjertelen jobber med sykdommer, kan dette gjenspeiles i luktesansen.

Patologiene i leveren, leddene, beinene, nervøse og endokrine systemer er forbundet med de samme problemene. Barn som bor i ugunstige miljøforhold, underernært, ikke hygiene og tvunget til å gjøre hardt arbeid, mister ofte vekt med utflod fra nesen lukten av aceton. I behandlingen er det nødvendig å finne ut årsakene til den ubehagelige lukten fra nesen.

Symptomer på sykdommen

En slik sykdom, som en ozon, påvirker oftest barn av det kvinnelige kjønn i en alder av 7-8 år.

Ubehagelig nese lukt i et barn: betydningen av å behandle en lignende lidelse

Jenta kan klage på tett nese med frigjøring av pus med fetid lukt. I dette tilfellet kan babyen plages av alvorlig hodepine og tretthet. Ungdom merker kanskje ikke purulent utslipp, men nesehulen er fortsatt for tørr og crusty.

Etter hvert som sykdommen utvikler seg, øker antallet skorpe i neshulen, noe som er årsaken til utseendet av en ubehagelig lukt. Hvis barnet ikke blir behandlet, kan han miste luktesansen.

Ytterligere hodepine i kronen og pannen er styrket og ikke eliminert selv etter å ha tatt medisiner. Pusten er ødelagt, halsen føles tørr, stemmen henter en karakteristisk hese. Dette betyr at luftrøret og strupehodet er involvert i prosessen. Årsaker til bihulebetennelse kan være forskjellig, men denne sykdommen provoserer også opphopning av puss i bihulene, som har en dårlig lukt.

behandling

Hvorfor oppstår et slikt problem, er det nå klart, men hvordan bli kvitt dette problemet? Etter å ha diagnostisert, fortsetter legen til medisinsk behandling. Utnevnt medisiner for å nøytralisere sykdomsfremkallende stoffet, og det er svært viktig å vaske nesehulen for å rense det så snart som mulig.

Ubehagelig nese lukt i et barn: betydningen av å behandle en lignende lidelse

I denne kapasiteten brukes ofte buljonger av medisinske urter eller medisiner basert på dem.

Beslutningen om å gripe inn i kirurgen er tatt når det er nødvendig å begrense nesehulen. Og ved en genyantritis kan det være en nødvendighet for å utføre en punktering.

Hvis det under undersøkelsen blir funnet ut at årsaken ligger i dysfunksjonen til de indre organene, vil terapien bli utført uten å gjøre det mulig å gjenopprette funksjonaliteten. Ved behandling av sykdommer i mage-tarmkanalen blir mye gitt til dietten.

Når bukspyttkjertelen er ødelagt, foreskrives preparater for å redusere eller øke produksjonen av galle.

I alle fall, med de første symptomene på en sykdom, må du se en lege og bli undersøkt. Basert på funnene, vil legen velge en terapi som helt løser problemet med dårlig lukt fra nesen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 3