Bagaimana untuk membuat kerinting besar untuk masa yang lama dan dengan faedah maksimum untuk rambut? | pangudownloads.com
Kecantikan dan kesihatan

Bagaimana untuk membuat kerinting besar untuk masa yang lama dan dengan faedah maksimum untuk rambut?

Banyak pemilik rambut lurus sempurna dari impian alam keriting mewah. Sesetengah gadis juga sanggup mengabdikan sebahagian besar masa lapang mereka untuk mencapai hasil yang diinginkan dan rambut angin pada keriting, atau pada keriting, setelah menerima keriting besar. Tetapi prosedur ini adalah perbalahan untuk masa yang lama, dan dengan cuaca buruk yang tidak menyenangkan semua usaha sia-sia.

Untuk optimum lulus gelombang rambut, keriting besar diadakan dalam semua keadaan cuaca, dan kimia dicipta, dan sedikit kemudian, biotik.

Apa yang anda perlu tahu mengenai kimia dan bio-penuaan?

Bagaimana membuat keriting besar dengan bantuan kaedah moden?

Bagaimana untuk membuat kerinting besar untuk masa yang lama dan dengan faedah maksimum untuk rambut?

Sebelum bertukar kepada perubahan radikal di rambut anda, adalah penting untuk mempelajari satu peraturan yang tidak dapat dielakkan: kimia benar-benar tidak berbahaya tidak berlaku.

Apa-apa impak walaupun bahan kimia yang paling sparing direka untuk memusnahkan sebatian sulfur di akar rambut, dan selepas itu rod di bawah pengaruh bahan-bahan lain mengambil bentuk yang ditetapkan. Oleh itu, tidak kira bagaimana tuan terbaik perniagaan anda meyakinkan anda, keriting yang cantik selalu hasil dari pemusnahan struktur teras.


Lebih mudahnya dalam hal ini, tentu saja, adalah biokal, seperti pemilihan wang rambut yang kompeten kelihatan lebih hidup dan dipulihkan dengan lebih cepat, menjamin gaya rambut yang benar-benar cantik.

Pertama, perihalkan diri anda dengan jenis gelombang kimia:

 1. kekal – panjang, terdapat juga lurus kekal;
 2. bio-ekstraktif – menggunakan dadah Perancis, Amerika, Jepun dan domestik;
 3. gelombang radikal – neutral dan gelombang kimia yang paling lembut untuk rambut, komponen digunakan terus ke akar, hasilnya kelihatan lebih semula jadi.

Kaveat: bila dan di mana ia mungkin dan mustahil untuk melakukan kimia

Ukiran, perm, tidak disyorkan untuk mereka yang mempunyai helai teruk rosak atau lebih awal
sering ternoda. Selepas prosedur itu sendiri, adalah tidak diingini untuk meluruskan keriting untuk seketika, basuh dan tamparan kering. Mereka sudah terlalu tua, dan jika anda menambah kesan suhu, anda boleh mendapat pembakaran. Batang rapuh kering, tindak balas alergi dan kontraindikasi lain menjadikannya menangguhkan kimia rambut dan impian keriting besar, mengambil kesihatan mereka.

Menguji keadaan rambut di rumah

Ujian yang sangat mudah ini boleh dilakukan di rumah, dan dianjurkan untuk melakukan ini sebelum perm. Ambil helai kecil dan letakkan dalam gelas dengan air mendidih yang sejuk.

Perhatikan apa yang sedang berlaku:

Bagaimana untuk membuat kerinting besar untuk masa yang lama dan dengan faedah maksimum untuk rambut?
 • jika helai itu lemas dengan selamat di bahagian bawah kaca – rambut anda cukup sihat dan akan menahan kesan ubat-ubatan;
 • sekumpulan rambut jatuh ke tengah – juga tidak buruk. Tetapi anda boleh menangguhkan sehingga masa yang lebih baik;
 • Nah, jika rentetan mengapung di permukaan dan tidak mahu tenggelam, maka tentang gelombang dan ucapan tidak boleh pergi.

Walau bagaimanapun, keadaan rambut kelihatan kepada mata kasar atau ditentukan oleh pakar yang berpengalaman.

Berbeza dengan kimia alkali konvensional, biocasting memberikan pendedahan yang lebih rendah kepada ammonia pada kulit kepala. Selepas gel bio-zavivki gel terbentuk dalam keriting besar, selepas busa – dalam kipish pukal di kepala.

Bagaimana untuk menjaga rambut selepas gelombang

Keriting kerinting anda sekarang memerlukan penjagaan khas. Memperolehi satu siri produk penjagaan dengan kesan pelembap untuk segera memulihkan struktur yang terlalu kering. Jangan gunakan syampu setiap hari dan lupa tentang pengering rambut. Serum pemulihan, balm dan topeng tidak digunakan. Pada mulanya, bau ammonia yang tidak menyenangkan akan terganggu apabila helai lembap. Ia boleh dinetralkan dengan infusi herba, asid sitrik. Rambut boleh mula menjadi sangat keliru dan gugur. Jangan panik. Ambil vitamin dan pergi untuk diet yang sihat.

Beberapa petua yang lebih berguna:

Bagaimana untuk membuat kerinting besar untuk masa yang lama dan dengan faedah maksimum untuk rambut?
 • Adalah lebih baik untuk menyediakan rambut terlebih dahulu, daripada meraih buah-buahan percubaan yang gagal. Daripada
  rod tebal dan sihat – semakin lama kesan keriting;
 • Jangan berhemat pada bahan kosmetik dan keriting. Biarkan semuanya menjadi profesional dan mahal;
 • Adalah penting bahawa tidak ada contraindications perubatan: kehamilan, menyusu, intoleransi ubat, dll.
 • Minta bantuan hanya kepada pakar dengan reputasi yang baik. Jika anda ditawarkan perkhidmatan yang lebih murah, tetapi di tempat yang tidak dikenali, jangan mengambil risiko. Untuk hasil yang buruk, lebih banyak membayar lebih.

Ia bernilai kecantikan mangsa – terpulang kepada anda.

Seseorang akan menganggap dirinya sebuah mezbah, setelah menghabiskan malam tanpa tidur pada keriting, dan akan lebih mudah baginya untuk membuat curl di kabin, sekali dan lama untuk menyelesaikan masalah. Dan seseorang enggan membayar lebih banyak untuk hasil yang tidak diketahui.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

20 − 14 =

Adblock
detector