Cara mengeluarkan sedutan: bererti penyembuhan cepat | pangudownloads.com
Kecantikan dan kesihatan

Cara mengeluarkan sedutan: bererti penyembuhan cepat

Jejak sedutan telah lama tidak dapat mengejutkan walaupun ahli moral yang paling bersemangat. Tetapi semua perkara yang sama tidak perlu untuk menunjukkan kepada orang-orang di sekeliling akibat dari malam yang ribut, kerana kelakuan sedemikian masih dianggap bentuk buruk, dan rupa hematoma tidak berubah menjadi lebih baik. Oleh kerana menghisap, sebenarnya, hematoma biasa, ia boleh dikeluarkan dengan cara yang sama yang digunakan untuk menghilangkan hasil yang selebihnya lebam atau pukulan.

Kaedah ubat

Kesukaran utama terletak pada hakikat bahawa lebam itu menampakkan diri di tempat yang tidak menonjol tidak serta-merta, dan ia harus dirawat secara harfiah pada saat terjadinya keruntuhan kerusakan. Oleh itu, secepat mungkin untuk menyingkirkannya pada masa akan datang.

Dari dana farmasi anda boleh mengesyorkan pilihan ini:

Cara mengeluarkan sedutan: bererti penyembuhan cepat
 • Ointments “Troxevasin” atau “Lyoton”. Keberkesanannya dijelaskan dengan keupayaan untuk meningkatkan peredaran darah di kawasan yang dirawat di kulit, kerana ubat-ubatan tersebut juga digunakan untuk menghilangkan gejala-gejala varises yang jelas, rangkaian vaskular dan masalah lain yang serupa;
 • Salap Heparin juga cepat menghilangkan lebam, ia mudah digunakan, tetapi idealnya harus digunakan hampir pada minit pertama selepas permohonan lebam.
 • Serbuk kimia adalah satu lagi cara bagaimana untuk menghilangkan penghisapan yang terbentuk di rumah. Ia dicampur dengan krim harian biasa dan diedarkan di kawasan kulit yang rosak. Prosedur ini perlu diulang beberapa kali berturut-turut, dan jika ia dilakukan tepat pada masanya, maka hematoma akan menguap tanpa jejak.
 • Jisim yodium juga mempromosikan penyerapan yang lebih cepat.

Semua ubat-ubatan ini benar-benar membantu menghilangkan lebam, Tetapi untuk memohon mereka dalam kes trauma, adalah perlu secara teratur dan kerap.

Bagaimana untuk membersihkan remedi rumah anda

Jika rumah itu tidak mempunyai ubat yang betul, dan masalah lebam perlu diselesaikan dalam keadaan kecemasan, gunakan cadangan berikut:

Cara mengeluarkan sedutan: bererti penyembuhan cepat
 • Ambil sesuatu dari peti sejuk dan lampirkan ke kawasan masalah. Anda hanya boleh sejuk
  sudu logam dan menggunakannya sebagai kompres yang diperbaiki;
 • Dengan bantuan bawang atau bawang putih, anda juga boleh dengan cepat menjelaskan tempat manifestasi semangat. Untuk melakukan ini, sudah cukup untuk memotong sayuran pada separuh, dan letakkan potongan ke dalam kulit;
 • Dengan bantuan kentang segar. Ia dipotong separuh, atau lebih baik, pengikat pada grater halus, dan gruel terbentuk digunakan untuk zon masalah. Mampat harus diperbaiki dengan kain kasa dan jangan keluarkan sehingga kering sepenuhnya;
 • Kesan yang sama disediakan oleh kubis segar. Ambil daun kubis, pukulan dengan tukul dapur untuk ikan, dan sampingan di mana jus keluar, digunakan untuk hematoma selama setengah jam minimum;
 • Anda juga boleh membuat versi mini urut jerawat di rumah, yang mana ia dihiasi dengan ubat gigi dan disapu dengan span mandi keras. Prosedur ini harus diulang beberapa kali berturut-turut dengan selang kecil yang mencukupi untuk laluan kemerahan;
 • Dengan bantuan soda. Soda dicampur dengan air sehingga pembentukan gruel, digunakan untuk kawasan kulit yang rosak dan dibiarkan padanya sehingga kering sepenuhnya;

Kaedah kosmetik

Cara mengeluarkan sedutan: bererti penyembuhan cepat

Untuk menyembunyikan lebam dengan solek cukup mudah.

Untuk melakukan ini, ia mesti terlebih dahulu diproses oleh pembetulan berwarna hijau, dari atas menyebarkan asas cahaya, dan membetulkan hasilnya dengan bayang-bayang mata beige atau blushes warna gelap.

Anda juga boleh menyembunyikan kecacatan pada leher dengan patch. Tetapi kemudian bersiaplah untuk fakta bahawa ia akan menjadi sangat menyakitkan untuk menembaknya.

Akhirnya ia patut dikatakan bahawa apa-apa yang menghisap adalah hematoma, yang dalam mana-mana kes melalu hanya beberapa hari. Semua kaedah yang diterangkan di atas hanya menyumbang kepada perubahan awal dari ungu-biru atau ungu ke lebam kuning atau hijau yang lembut, tidak begitu ketara kepada orang lain.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 7 = 16