Cara mudah untuk membentuk tulang pipi yang harmoni di rumah | pangudownloads.com
Kecantikan dan kesihatan

Cara mudah untuk membentuk tulang pipi yang harmoni di rumah

Cheekbones berongga gadis-gadis muda adalah fenomena yang sangat magnetik dan seksual, tetapi agak jarang berlaku. "Pembengkakan remaja" biasanya berlangsung sehingga 25 tahun, dan hampir mustahil untuk menentang alam semulajadi di sini. Selepas mencapai usia ini, muka kita meninggalkan deposit lemak yang berlebihan, tetapi kemudian memulakan yang lain, masalah yang lebih mendesak, seperti kendur kulit dan kedutan.

Bagaimana untuk bertindak dengan betul jika anda benar-benar ingin mendapatkan tulang pipi yang sunken di sini dan sekarang? Sudah tentu, ini boleh dilakukan dengan cara yang sangat radikal.

"Melakukan pipi kami": di mana untuk memulakan jalan menuju keharmonian muka?

Cara mudah untuk membentuk tulang pipi yang harmoni di rumah

Untuk visual mengurangkan manifestasi pipi gemuk, peratusan tertentu kanak-kanak perempuan lebih suka menghubungi pakar bedah plastik. Tetapi jika anda tidak begitu berani dan terdesak, kami mengesyorkan bahawa anda mencuba beberapa alat mudah yang akan membantu anda mendapatkan garis besar yang diingini seseorang di rumah.

Adakah patut dibincangkan mengenai mata yang jelas, seperti menghilangkan berat badan yang berlebihan seperti yang diperlukan? Sekiranya gumpalan kebencian tidak hanya melangkah ke muka, tetapi ke seluruh badan, anda boleh membetulkan angka anda sendiri dan mencapai bahagian harmonis bujur muka. Untuk melakukan ini, perlu merasionalisasi makanan dan menyerahkan tabiat buruk. Jika anda mempunyai jenis pembina asthenik, tetapi kelihatan lengkap pada setiap foto dengan tepat kerana khianat "Kanak-kanak" pipi, masalah menjadi lebih akut, dan sangat penting untuk mengenal pasti punca akarnya.

Bagaimana cara membuat tulang pipi kosong menggoda tanpa langkah radikal?

Berikut adalah beberapa petua tentang bagaimana untuk mengelakkan tulang pipi tenggelam:

Cara mudah untuk membentuk tulang pipi yang harmoni di rumah
 • Tonton postur awak. Adakah anda duduk betul? Perhatikan bahawa orang yang biasa membongkok, duduk dengan kepala mereka dan kelihatan licik, cenderung bukan sahaja untuk membina deposit berlemak di kawasan pipi, tetapi juga untuk peninggalan kulit yang tidak matang. Oleh itu, jika anda mula membentuk pesawat terbang dalam usia yang agak muda - ia layak untuk melakukan dosa pada postur yang salah. Cuba duduk dengan lurus lurus, jangan buru-buru dan teruskan kepala anda. Jika aktiviti profesional anda berkaitan secara langsung dengan keadaan statik yang berpanjangan, secara berkala lakukan latihan pemanasan.
 • Untuk pembentukan tulang pipi yang digariskan indah ada yang istimewa "Wajah" latihan. Latihan paling cetek di antara mereka adalah dengan pen atau pensil. Kesungguhannya terletak pada ketersediaannya di mana-mana, kerana anda boleh berurusan dengannya pada bila-bila masa, walaupun di pejabat. Cukup memegang objek bujur di antara bibir anda dan cuba menarik surat di udara "A". Hanya gerakkan otot segitiga nasolabial! Pada mulanya, ini mungkin kelihatan tidak selesa, tetapi pada waktunya anda akan ketagih dan dengan mudah akan mewakili seluruh abjad.
 • Sebahagian besar pipi boleh menjadi hasil langsung dari pengambilan kalori yang tinggi. Semak semula menu anda sendiri dan mulailah buku harian diet. Rekod secara sistematik pada halamannya semua yang dimakan oleh anda pada hari ini. Jika senarai dikuasai oleh lemak dan tepung - jangan terkejut dengan kehadiran deposit lemak di muka. Cuba untuk mengimbangi diet dan pilih diet yang optimum untuk diri sendiri. Hilangkan terlalu banyak makanan berlemak, batasi penggunaan tepung dan manis, lupakan produk salai dan produk separuh siap. Dan anda sendiri tidak akan melihat bagaimana anda akan berubah dalam masa yang singkat! Hakikatnya adalah bahawa produk yang disenaraikan tidak ada kena mengena dengan manfaat, dan pastinya tidak menjejaskan kesihatan dengan cara yang positif. Oleh itu, jika anda kini menolaknya, anda akan meninggalkan bukan sahaja pipi berisi, tetapi juga penyakit kronik.
 • Beban fizikal tidak hanya mengukir badan, tetapi juga muka. Dan ungkapan stabil "Kurangkan berat badan dari muka" mempunyai latar belakang fisiologi dan statistik. Bahagian ini benar-benar kehilangan tisu lipid dengan mudah. Oleh itu, jika anda mula menjalankan harian, menunggang motosikal atau mengamalkan aerobik selama 15-20 minit, anda akan dengan cepat melihat hasilnya dalam bentuk cheekbones yang digariskan.
 • Cara mudah untuk membentuk tulang pipi yang harmoni di rumahMelaraskan imbangan air sama pentingnya dengan pembetulan kuasa. Pipi bengkak biasanya mempunyai mereka yang menggunakan terlalu banyak cecair, dan juga mempunyai semangat untuk minuman beralkohol.
 • Cuba berpegang kepada diet bebas garam. Ini tidak bermakna anda perlu melepaskan rempah sama sekali. Tetapi penggunaannya haruslah terhad secara mendadak. Lebih-lebih lagi, perlu dikecualikan daripada menu lazat dan hidangan yang terlalu tajam, dibumbui dengan banyak rempah dan bumbu.
 • Rujuk kepada urut yang diukir. Manipulasi manual yang kompleks, dilakukan oleh seorang profesional, dengan ketara menguatkan bingkai otot-aponeurotik, dan juga menguatkan saliran limfa tempatan. Selepas 3 prosedur, anda akan mencatatkan hasil yang luar biasa. Perlu diberi penekanan bahawa teknik ini adalah kontraindikasi pada wanita yang lebih muda dari 25 tahun.
 • Sekiranya aktiviti profesional anda tidak membolehkan anda masuk sukan, elakkan lif dan pengangkutan apabila mungkin, berjalan lebih kerap. Pakar pemakanan terkemuka mengatakan bahawa untuk mengelakkan obesiti (khususnya, setempat), cukup untuk lulus kira-kira 10,000 langkah sehari, yang bersamaan dengan 2.5 jam berjalan dengan kadar purata.

Jika tiada langkah di atas telah membantu, tertakluk kepada pematuhan ketat, anda harus berjumpa dengan doktor dan memeriksa keadaan organ-organ dari sistem endokrin. Kemungkinan besar, anda mempunyai metabolisme yang tidak baik, dan pembetulannya hanya mungkin dengan penyertaan langsung pakar yang kompeten.

Helah kosmetik

Jika, sambil bertanya tentang cara membuat tulang pipi kosong, anda mencari cara yang lebih mudah daripada melakukan latihan atau merasionalisasi pemakanan, kami boleh menawarkan anda untuk mencapai apa yang anda inginkan dengan make-up.

Pembantu yang setia dalam ini anda menjadi penyamaran dan bronzers:

Cara mudah untuk membentuk tulang pipi yang harmoni di rumah
 1. Sapukan krim krim pada muka, sama rata dengan jari, sikat atau span;
 2. Pilih pembetulan yang paling gelap dengan tekstur cecair atau serbuk;
 3. Lukiskan mereka garis dari kuil ke rongga maksimum cheekbone. Biarkan reka bentuk garis membantu anda meregangkan bibir anda "Ikan";
 4. Goncangkan pembetulan perlahan-lahan ke dalam kulit, mencampurkannya dengan nada asas dan menghapuskan sempadan yang jelas;
 5. Betulkan hasil dengan serbuk bronzing;
 6. Untuk meningkatkan kesannya, anda boleh menetapkan zon terang yang berbeza, menekankannya dengan pembetulan cahaya dan luminiser;
 7. Di atas solek yang digunakan, gunakan serbuk mineral telus sebagai penamat.

Kami menggalakkan anda untuk mencari masalah dalaman dan menyelesaikannya sebelum ini "Main" dengan variasi solek. Penyebab pipi penuh mungkin bukan genetik, tetapi masalah kesihatan yang serius, terutama dari segi proses metabolisme.

Jadilah sihat, cantik dan menarik!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

62 − 53 =