Kami sedang menghidupkan visagiste dalam diri kita: kita belajar untuk "menarik" tulang pipi | pangudownloads.com
Kecantikan dan kesihatan

Kami sedang menghidupkan visagiste dalam diri kita: kita belajar untuk “menarik” tulang pipi

Muka muka adalah asas dari asas dalam sebarang teknik pembuatan yang cekap. Dengan tindakan mudah, tetapi agak sukar, anda boleh membuat apa-apa solekan yang sempurna, walaupun «uniotic", sengaja mentah.

Pipi Chubby telah lama meninggalkan ceruk trend fesyen moden, dan keindahan yang melihat kami dari penutup berkilat, semestinya mempunyai sedikit "Sunken", tulang pipi yang digariskan. Dan mereka kelihatan sangat halus, seksi dan menarik. Selebriti mempunyai segala peluang untuk mencapai kesan ini dengan bantuan pembedahan plastik dan kosmetik estetika.

Dan anda ada dalam senjata anda semua kosmetik yang diperlukan yang boleh membuat kesan sedemikian secara visual. Mengapa tidak mengambil kesempatan daripada manfaat tamadun ini dan tidak sama dengan pelakon Hollywood tanpa kos bahan yang mengagumkan?

Bronzers, rouge, pembaca bukti

Kami sedang menghidupkan visagiste dalam diri kita: kita belajar untuk "menarik" tulang pipi

Nasib baik, produk kosmetik moden tersedia secara percuma, dan hari ini setiap orang dapat merasa seperti artis solekan profesional yang sebenar. "Bagaimana untuk menonjol tulang pipi?" - itulah persoalan yang ditanyakan oleh banyak wanita di forum, blog dan laman web yang ditujukan untuk kecantikan dan trend fesyen.

Rias Minimalis - ia hebat, hanya jika permohonan yang berterusan tidak disebabkan oleh ketakutan untuk mendekati porthole atau bronzer. Malangnya, ketidakupayaan untuk memilih warna dan produk itu sendiri bukan sahaja berdosa oleh para pemula, tetapi juga oleh banyak artis solekan. Untuk membuat kosmetik hiasan kelihatan menguntungkan, ia harus dipilih dengan baik dan digunakan. Ini amat sesuai untuk pengukir muka.

Hakim untuk diri sendiri - adakah anda suka seorang gadis dengan pipi bata yang terang, atau tulang pipi yang terlihat? Sudah tentu tidak.

Dan anda harus mengambilnya sebagai peraturan untuk tidak melampaui batas dengan warna, dengan mengambil data semula jadi anda secukupnya. Jika tidak, akibat penggunaan solek, menekankan tulang pipi, anda akan menjadi badut semulajadi.

Tekanan tulang pipi yang betul di dalam halftone kelihatan neutral dan bijak, jangan menyebabkan keinginan untuk mencuci secepat mungkin "Pembawa" make-up. Jika pada masa yang sama seorang profesional bekerja, garis bawah boleh diabaikan sama sekali, dengan menggunakan garis yang diperbetulkan untuk bayangan semula jadi.

Perkara pertama yang perlu anda perhatikan apabila memilih bronzers, pemahat dan pemerah pipi - jadi kulit anda sendiri. Apakah jenis podton kulit anda? Adakah cahaya dan sedikit merah jambu, atau mempunyai nota emas yang berbeza? Untuk menangani tugas ini, lakukan ujian kecil. Periksa urat di bahagian belakang pergelangan tangan anda.

Kami sedang menghidupkan visagiste dalam diri kita: kita belajar untuk "menarik" tulang pipi

Pada kanak-kanak perempuan dengan nada sejuk mereka berwarna ungu atau biru, para pemegang nada kulit yang sama hangat mempunyai kapal hijau, biru atau zaitun. Jika langkah ini tidak membantu, pasangkan rantai emas dan perak ke kulit anda.

Jejaki mana yang kelihatan kurang kontras dan lebih menguntungkan. Jika emas, anda adalah pemilik yang bernasib baik dengan warna yang berwarna hangat. Jika perak, anda adalah contoh hidup estetika bangsawan.

Prosiding dari ini dan perlu bergantung pada pilihan kosmetik, terutama untuk wajah.

"Dingin" wanita muda tidak bersetuju dengan krim tonal kuning, bronzers emas dan pembaca bukti coklat tepu. Tinggalkan semua ini kepada anda "Hangat" teman wanita. Pilih sendiri nuansa sejuk, berkulit putih, neutral.

Terlepas dari warna kulit anda dan kulit yang kencang, pembetulkan wajah seharusnya tidak mengganggu, tanpa berat dan ringan. Sama sekali tidak membeli shimmerbronzery dengan unsur-unsur berkilat yang besar, pemadam bata beracun dan pembetulkan merah.

Beberapa petua cepat tentang bagaimana untuk memilih solek yang betul

Apa yang anda perlu pertimbangkan untuk mendapatkan solekan sempurna?

Kami sedang menghidupkan visagiste dalam diri kita: kita belajar untuk "menarik" tulang pipi
 • Jangan berhemat. Kosmetik profesional, separuh profesional dan mewah tidak boleh murah kerana kos bahan mentah yang tinggi. Jika anda melihat bronzer dari EsteeLauder, yang kosnya dapat mengelirukan walaupun orang yang tidak berpengalaman, anda dijamin pemalsuan. Menyimpan wang yang sama adalah tidak sesuai apabila membeli kosmetik. Pertimbangkan - anda menggunakannya di muka anda, dan jika anda membuat keputusan untuk membeli krim pembetulan selama 50 Rubles, jangan terkejut dengan penyebaran jerawat, skala dan reaksi alahan;
 • Jangan sembur. Jangan cuba beli semuanya sekaligus. Baca ulasan di Internet, periksa svatchi, tentukan apa yang diperlukan untuk anda. Mungkin anda akan mendapat jualan bermusim atau bercuti, di mana anda boleh merebut "Minum lazat" dengan diskaun yang besar, tetapi masih tidak perlu untuk memperoleh perkara yang tidak perlu;
 • Jangan takut. Terutama produk dengan tekstur berkrim. Sudah tentu, dengan biasa kering atau berbentuk bola berbulu untuk mengurus lebih mudah, tetapi masih tidak takut produk baru, terutama kerana mereka lebih berkesan. Tekstur krim boleh mencipta kesan cahaya dari udara ke wajah anda dan sempurna perpaduan.

Cadangan untuk pemilihan alat tertentu:

Kami sedang menghidupkan visagiste dalam diri kita: kita belajar untuk "menarik" tulang pipi
 1. Bronzer harus dipilih dengan warna sedemikian sehingga ia 1-1.5 lebih gelap daripada nada kulit semula jadi anda;
 2. Proofreader tidak harus bersinar. Sudah tentu;
 3. Nada berambut merah sepadan dengan warna kulit anda pada saat anda memerah. Cubuk pipi dengan ringan dan periksa apa warna yang ditunjukkan. Ia harus menjadi sokongan anda dalam memilih kosmetik;
 4. Pastikan anda membeli beberapa berus;
 5. Adalah dinasihatkan untuk membeli pengisar kecantikan - span istimewa untuk menggunakan tekstur cecair dan pepejal, "Senjata" setiap artis solekan.

Melakukan make-up yang betul

Bagaimana dengan betul dan semulajadi untuk menekankan tulang pipi?

Kami sedang menghidupkan visagiste dalam diri kita: kita belajar untuk "menarik" tulang pipi
 • Pertama, gunakan nada biasa atau krim BB dengan jari, berus atau span anda. Berhati-hati untuk tidak meninggalkan apa-apa kesan, kecacatan, atau sempadan;
 • Buka mulut anda dan meregangkan bibir anda "Ikan". Lukiskan garis dari rongga terdalam di pipi ke bahagian atas telinga dengan bronzer atau pembetulkan. Anda boleh melakukan sebaliknya. Lampirkan pemegang berus ke arah dari sudut mulut ke auricle. Garis ini disyorkan untuk memohon;
 • Goncangkan bronzer dengan berus, jari atau span;
 • Ia hanya untuk mengetahui cara harmonis menekankan tulang belulang cheekbones. Untuk ini, kenalpasti bahagian pipiku yang paling cembung. Memohon kosmetik untuknya, memudar ke arah kuil. Nasihat untuk memohon pemadam: jangan gunakan banyak wang sekaligus. Goncang berus sebelum digunakan. Adalah lebih baik untuk menerapkan produk berulang kali daripada merosakkan alat solek dengan baik, melampaui pemerah dan keamatan mereka;
 • Pada akhirnya, ambil berus bersih yang besar dan teduh semua solek ke luar ke arah kuil-kuil. Keadaan yang betul-betul dieksekusi akan mencipta untuk anda yang mudah membuat yang sangat baik, yang boleh dipakai pada siang hari dan pada waktu malam.

Varian yang lebih radikal pembetulan muka adalah visualisasi tulang pipi yang jelas dengan bantuan potongan rambut. Gaya rambut - kemuncak utama dalam mana-mana imej, jadi jika anda tidak takut untuk mencuba, bermain dengan gaya. Antara potongan rambut yang menekankan tulang pipi, kacang panjang, lata yang koyak, tangga, asimetri dibezakan.

Untuk menguruskan senjata kecantikan anda dengan betul, ia tidak perlu menjadi stylist profesional atau artis solekan. Ia cukup "untuk mendapatkan tangan", berlatih pada diri sendiri-kegemaran dan mencari sendiri make-up, mampu menekankan kebajikan dan melembutkan kecacatan jelas.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

11 − 9 =