Pengabut untuk minyak wangi - pembantu kecil anda dalam simpanan minyak wangi | pangudownloads.com
Kecantikan dan kesihatan

Pengabut untuk minyak wangi – pembantu kecil anda dalam simpanan minyak wangi

Pengabut adalah tangki yang mudah untuk menyimpan dan menggunakan minyak wangi, iaitu mentol kaca dengan senapang semburan. Boleh berpakaian dalam kes plastik, atau “telanjang”. Pilihan pertama lebih popular kerana praktikal dan keselamatan kandungan kontena.

Bilakah atomizer diperlukan?

Pengabut untuk minyak wangi - pembantu kecil anda dalam simpanan minyak wangi

Terima kasih pengebumian, minyak wangi kegemaran anda boleh dibawa ke mana-mana dengan anda, tanpa risau tentang integriti botol yang rapuh dari pengilang. Di samping itu, jika anda pergi bercuti, dan rak kosmetik di rumah anda mempunyai sekurang-kurangnya sedozen minyak wangi yang berbeza, anda boleh mencurahkan mereka ke dalam otlivanty dan membawa imej anda rasa baru setiap hari!

Pembinaan “daripada botol itu“Sebagai atomizers dipanggil sebaliknya, boleh menjadi berbeza, tetapi prinsip kerja satu cara – untuk melindungi minyak wangi kegemaran anda utuh dan utuh.

Atomizers untuk minyak wangi – cara yang paling dapat diterima sekiranya anda mendapat minyak wangi dalam botol dan botol tanpa pengabut. Menerapkan minyak wangi dalam bentuk cecair tidak mencukupi, tidak praktikal, dan, sedikit sebanyak, berbahaya untuknya. Anda boleh menggugurkan botol atau hanya menuangkan kandungannya. Pengabut, pensel atau exotherm akan membantu anda melindungi aroma kegemaran anda dari fenomena sedemikian.

Perkara ini adalah penting jika anda pergi dalam perjalanan yang panjang dan ingin mengambil beberapa perisa dengan anda sekaligus, tetapi anda tidak boleh membawa sehingga sedozen botol dengan anda. Jika anda diberi bekas besar dengan minyak wangi kegemaran anda, dan anda hanya tidak dapat membawa bersama anda dalam beg tangan anda, otlivant melayani anda mendapat sambutan yang baik – anda kini boleh tuangkan minyak wangi produk dalam botol perlindungan khas, dan sentiasa ada di tangan minyak wangi kegemaran anda.

Mungkin anda menyukai minyak wangi mahal, dan salah seorang rakan anda sudah memilikinya, mencadangkan anda menuangkan sedikit untuk kos simbolik? Di sini juga, tidak akan dilakukan tanpa cara universal ini!

Contoh lain – anda dan rakan-rakan anda suka wangian yang sama di butik. Anda membelinya secara pukal, yang jauh lebih menguntungkan daripada jika anda membeli 30-50 ml minyak wangi secara berasingan. Selepas itu, setiap orang menuangkan sebahagian daripada dirinya ke dalam eksotik, dan menikmatinya.

Pada akhirnya, anda boleh memecahkan atau memecahkan botol minyak wangi atau tandas yang telah ada. Apa yang akan anda lakukan tanpa pengabut? Sisa-sisa itu akan dilupuskan, atau hanya sedih ditonton ketika mereka menguap dari bekas yang rusak. Botol perjalanan dapat memulihkan sisa-sisa minyak wangi kegemaran anda dan memanjangkan hayatnya, walaupun dengan senario sedih itu.

Jika anda seorang peminat minyak wangi pembotolan, anda hanya memerlukan eksotik. Jika anda digunakan untuk menggunakan prinsip “Minyak wangi hari itu“Dalam kehidupan sehari-hari beliau, anda juga akan berpuas hati sepenuhnya dengan semua sifat-sifat ini cara bersahaja, kerana kini anda boleh menyimpan berubah rasa dan menjaga mereka sepanjang hari, membawa bersamanya dompet yang.

Pengabut untuk minyak wangi - pembantu kecil anda dalam simpanan minyak wangi

Sekiranya anda ingin menjadi “minyak wangi“Dan sentiasa menguji barang-barang baru, siasatan bukan sahaja akan melayani anda dengan perkhidmatan yang baik dalam menyimpan wangian kegemaran anda, tetapi juga akan menjimatkan wang untuk membeli vakum yang lengkap.

Harapan selalu berguna bagi mereka yang memilih minyak wangi pilihan. Seperti yang diketahui, minyak wangi niche kebanyakannya direalisasikan dalam bekas yang besar tanpa pengabut. Mungkin, satu kecacatan ini boleh menghilangkan semua kelebihan minyak wangi elit.

Permohonan lain

Sesetengah gadis menggunakan pengawal untuk tujuan lain. Sebagai contoh, jika anda mempunyai rambut pendek, dan anda perlu sentiasa bermain-main dan meletakkan rambut, anda mungkin mempunyai keperluan untuk membawa produk penggayaan – cat, buih, gel atau gincu rambut. Kini anda menghilangkan apa-apa keperluan, kerana kunci kecil boleh dituang ke dalam botol dan mengambil dengan anda di mana-mana – di gimnasium, di laut, dalam perjalanan perniagaan, dan juga untuk negara ini!

Dalam pencetakan juga boleh diletakkan beberapa ubat dan ubat cair (katakan, penyembuhan luka). Contohnya, hidrogen peroksida, yang disembur ke luka, terbakar atau dipotong daripada semburan, lebih berkesan.

Kesopanan botol perjalanan telah terbukti berulang kali, dan berjuta-juta wanita di Rusia telah lama tidak menyedari kehidupan mereka tanpa atomizer. Jika anda memutuskan untuk menyertai nombor mereka dan menjadi lebih praktikal – ini adalah keputusan yang tepat, yang semestinya akan membawa kepada keuntungan dan keselesaan untuk anda.

Peraturan untuk memilih pengabut: di mana untuk bermula dan apa yang perlu dipertimbangkan?

Pengabut untuk minyak wangi - pembantu kecil anda dalam simpanan minyak wangi

Sekiranya anda berurusan dengan pengabut untuk kali pertama, anda perlu tahu peraturan untuk memilih cara menyimpan minyak wangi. Istana-istana tidak sama, lebih-lebih lagi, pengabut yang benar-benar memenuhi teman wanita anda, benar-benar dapat mengecewakan anda secara literal dari aplikasi pertama.

Setiap wanita membentangkan reka bentuk, dimensi dan lain-lain “spesifikasi teknikal»Bot perjalanan keperluan peribadi mereka. Mari kita lihat apa yang perlu kita perhatikan apabila membeli sebotol.

Untuk mengkaji reka bentuk dan operasi pengabut untuk semangat jelas tidak cukup untuk dipenuhi dengan hasil pembelian. Apa nuansa lain harus dipertimbangkan ketika memilih?

Kami menganggarkan kemungkinan pembersihan

Sekiranya pemisah yang dipilih tidak boleh dibersihkan, membelinya adalah idea yang tidak baik bagi orang-orang yang tidak konservatif terhadap inti. Mengambil kira – jika anda bosan bau kegemaran sekarang, atau anda hanya mahu mempelbagaikan imej anda untuk tempoh yang tidak pasti, pengabut itu perlu dibuang bersama dengan minyak wangi yang telah berakhir.

Oleh itu, jika anda tidak mematuhi kedudukan yang setiap wanita sepatutnya mempunyai sendiri, satu-satunya bau, seperti “kad perniagaan“, Pastikan anda meminta penjual mengenai kemungkinan menukar minyak wangi dalam botol ini atau itu.

Pertimbangkan kemudahan transfusi

Pengabut untuk minyak wangi - pembantu kecil anda dalam simpanan minyak wangi

Untuk menuangkan semangat menjadi pengabut bukanlah perkara yang mudah. Dan tentu saja, mereka tidak perlu mana-mana sahaja “perepsikivat“Seperti yang difikirkan orang bodoh.

Yang terakhir “mencicit“Adakah pengebumian mengisi diri untuk minyak wangi, memaparkan mekanisme pembakaran baru. Dengan dia anda tidak akan mempunyai soalan tentang bagaimana untuk menuangkan semangat dengan betul menjadi pengabut.

Anda tidak akan menyemburkan minyak wangi kegemaran anda dan menggunakan banyak peranti – jarum suntik, corong, dll. Untuk mengisi botol, cukup untuk membatalkan bulatan untuk menekan (penyembur itu sendiri) dari kapasiti kilang, dan meletakkan botol mudah alih di atasnya dengan lubang khas.

Padat dan kebocoran

Peraturan asas memilih ubat untuk mereka yang sentiasa memakai minyak wangi dengan diri mereka sendiri. Botol sepatutnya cukup kecil, tetapi pada masa yang sama luas. Adalah penting bahawa dia sama-sama bersesuaian dengan baik dalam beg membeli-belah yang besar, dan dalam klac kecil untuk keluar dari majlis dan parti sosial.

Kami mengesyorkan agar anda tidak membeli versi usang botol kaca eksotik dengan penyembur. Ia adalah penting bahawa reka bentuk mengandungi kes plastik – ia menyediakan perlindungan tambahan terhadap kebocoran (walaupun semangat anda akan melimpah, kemudian masuk ke dalam badan itu sendiri, dan bukannya di dalam beg tangan anda).

Kes ini juga akan melindungi minyak wangi daripada cahaya matahari langsung dan cahaya, panas yang kuat (semua ini merosakkan kualiti roh) dan pukulan. Nah, bonus sekunder – pengabut dalam plastik kelihatan lebih estetika dan kukuh daripada analog gelas “kosong”.

Parameter lain

Tetapi itu bukan semua. Pastikan anda memberi perhatian kepada fakta sama ada semua botol anda sesuai dengan acuan anda. Anda akan menghadapi banyak kesulitan jika tidak praktikal dalam hal ini. Lubang untuk pengangkutan harus sepenuhnya sesuai dengan jarum jarum semburan standard – hanya supaya anda dapat memastikan diri anda kemungkinan menyimpan hampir semua minyak wangi.

Kualiti sekunder yang juga patut diberi perhatian anda:

Pengabut untuk minyak wangi - pembantu kecil anda dalam simpanan minyak wangi
  • Reka bentuk botol;
  • Ketegangan kes plastik atau logam;
  • Kemudahan penggunaan (adalah penting bahawa butang semburan tidak melekat, dan topi mudah dikeluarkan dari botol).

Sudah tentu, kami tidak dapat memberikan pengguna peribadi dan pengguna manual – setiap daripada anda mempunyai keperluan sendiri untuk botol dan keperluan penggunaannya.

Kami sangat berharap bahawa peraturan umum yang diberikan dalam artikel ini akan membantu anda membuat pilihan yang tepat dan membeli pengabut yang paling mudah untuk anda. Menarik dan menawan minyak wangi di sekeliling minyak wangi anda setiap hari!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

30 + = 34